Vinkit tyttövauvan tekoon? :)

  • Viestiketjun aloittaja "Vadelmiina"
  • Ensimmäinen viesti
"Vadelmiina"
Olikos täällä jollain vinkkejä tai "sääntöä" miten saada tyttövauva? :)

Alettiin miehen kanssa yrittämään pikkukakkosta ja esikoinen on poika, joten nyt olis ihan hauska koittaa jos saatais tyttö aikaan, vaikkei siihen oikeasti varmasti paljon voi vaikuttaa, eikä lapsi tietenkään ole yhtään vähemmän rakas jos seuraavakin on poika, mutta huumorimielessä olis hauska yrittää jotain konsteja kun tää seuraavan tekeminen ei oo nyt niin suorituspainotteista ja "vakavaa" touhua kun tuon ensimmäisen kanssa, kun jo tietää että kroppa toimii ja ainakin luultavasti raskautuu :)
 
"tyttönen"
Mielenkiinnosta kurkkaisin myös kiinalaista kalenteria. Sängyn alle tyttöjen tavaroita. :) Taikauskoa ja leikkimieltä mukaan. Yllä onkin se ainoa juttu, mikä teorissa nostaa todennäköisyyttä.
 
"tyttönen"
http://www.vau.fi/raskaus/Poika-vai-tytto/Oletko-saamassa-todennakoisemmin-tyton-vai-pojan-Nain-teimme-testin-/

Tuolla kans artikkelin seassa muutamia mielenkiintoisia juttuja. :)
 
noup
En tiiä, mutta ystävälläni oli 2 poikaa, ja kun alkoi kasvissyöjäksi, niin pukkasi 3 tyttöä ja saman miehen kanssa siis. Toinen tuttu taas söi tyttöä toivoessaan kovasti juustoa, ja tyttö tuli.. Meillä monta poikaa ja yksi tyttö, enkä kyllä tehnyt mitään sen ihmeempiä, kuin rakastelin mieheni kanssa kaikissa tapauksissa.. Tosin ainakin 2 pojistani on varmuudella saanut alkunsa juuri oviksen aikaan, joten sitä ajankohtaa ehkä kannattaa sitten välttää.
 
"jokuvaan"
Tyttösiittiöt elävät pidempään, poikasiittiöt taas ovat nopeampia (mikä on ihan loogista). Joten harrastakaa seksiä monta päivää ennen ovulaatiota niin pitäisi tulla tyttö :) Poikasiittiöt ovat siinä vaiheessa jo kuolleet. Me tehtiin näin ja tyttö tuli. Toisesta seksiä oli juuri ovulaatiopäivänä (tarkistettiin ultralla sillä oltiin lapsettomuushoidoissa) ja poika tuli.
 
"Vadelmiina"
Eli toisinsanoen pitää tuhlata rahat kalliisiin clearbluen ovistesteihin jotka näyttää jopa jo sen 4pv ennen oviksen, ja heti ku plussaa näyttää ni hommiin ja sit sen jälkeen selibaattia viikon verran ainaki, tai kunnes ovulaatio on varmasti ohi. Check! :D
 

Yhteistyössä