Verta tulee?

Mikä se on jos verta tulee alhalta, ei paljon? Mutta tulee? Rv 38. Ei ole supistuksia ainakaan vielä. Pitääkö mun soittaa synnytysosastelle tai odottaa? Hitsi kun en ihan tänään vielä saa tulla, kun on asioita jotka pakko hoida.
 
[QUOTE="heh";30289353]Mieshän ei tietenkään kerkiä synnytykseen kun painaa duunia niska limassa.[/QUOTE]

Sanoin että se tulee ja Porista pitää ajaa, tekis mieli nyt ampua koko miestä, kun en päässyt vaateita hakemaan vieläkin miehen kanssa vauvalle :mad:. Odotan muutenkin kaikki tarvikkeet mitä tilattu. Arrr... kun ei saa vielä synnyttää.
 
HippuTAR
Soita nyt ainakin, tai mee suoraan näytille. Äläkä niitä töitä tai vaatteita murehdi, eiköhän se vauva ja sen vointi oo kumminkin tärkeämpi asia. Tsemppiä!

Äläkä välitä noista ilkeilyistä, jotkut vaan saa hyvän mielen ku toisiin purkaa omaa pahaa oloaan.
 
[QUOTE="joops";30289515]vartissa alko supistukset että päätit soittaa? ja nopeesti meni ohikin ku jo tunnin päästä työt mielessä...[/QUOTE]

On supistuksia vielä, mutta ei niin pahoja etten voi kestää. Jos alkaa kunnolla niin asiaa erikseen. Mitäs odotan turhaan.
 
"henni"
Oho... aika varmoja ovat että on vaaratonta....?

Mutta mene herkästi näytille!! Vaikka samalla jos haet niitä vaatteita. Kyllä ne sit rauhittelee ja päästää vielä kotia odottelee, mutta ainakin saa tarkistuksen jälkeen olla rauhallisin mielin supistusten kanssa.

Mutta tsemppiä!! Se voi pian olla teillä vauva jo muutaman tunnin päästä sylissä <3
 
Hoitaja sanoi varatonta ja ei kannattaa tulla ennen kun oikeasti jotain tulee, supistuksien takia se on :). Mutta käyn yhden kokouksen jälkeen ehkä synnytysosastolla jos supistukset jatkuvat ja vuoto ei loppu. Nyt lähden pakkaman asiakkaille jutut ja koht kauppaan sekä kokous, yritän kestää :D
 

Yhteistyössä