Raamattu tatuoinnit ja demonit!

  • Viestiketjun aloittaja Untzi
  • Ensimmäinen viesti
Vai niin. Minun tuttava on pappi ja hänellä on tatuointeja. Hän on siitä huolimatta varsin uskonnollinen tyyppi.
 
toiontotta
Tatuointi voi olla myös haitallinen ja vaarallinen. Allergia tatuoinnissa käytettäville väriaineille on mahdollista. Monet tatuoinneissa käytettävät aineet ovat myrkyllisiä sekä joillekin tatuointiaineille voi tulla allergiseksi. Mahdollista on jopa saada joitakin sairauksia tai allergisia oireita tatuoinneista, joista pahin on ihosyöpä riski. Jos tatuoitu kohta tulehtuu, niin se voi johtaa verenmyrkytykseen. Eräissä tutkimuksissa on todettu, että tatuointiin käytettävät teratogeeniset aineet voivat aiheuttaa epämuodostumia. Jotkut tatuointivärit voivat sisältää elohopeayhdisteitä, raskasmetalleja, atsoväriaineita ja allergeenisia valmisteita. Atsovärien tiedetään aiheuttavan esim. syöpää.
 
andrei
Tatuointi voi olla myös haitallinen ja vaarallinen. Allergia tatuoinnissa käytettäville väriaineille on mahdollista. Monet tatuoinneissa käytettävät aineet ovat myrkyllisiä sekä joillekin tatuointiaineille voi tulla allergiseksi. Mahdollista on jopa saada joitakin sairauksia tai allergisia oireita tatuoinneista, joista pahin on ihosyöpä riski. Jos tatuoitu kohta tulehtuu, niin se voi johtaa verenmyrkytykseen. Eräissä tutkimuksissa on todettu, että tatuointiin käytettävät teratogeeniset aineet voivat aiheuttaa epämuodostumia. Jotkut tatuointivärit voivat sisältää elohopeayhdisteitä, raskasmetalleja, atsoväriaineita ja allergeenisia valmisteita. Atsovärien tiedetään aiheuttavan esim. syöpää.
Nää on totta. Kuinka moni sairaus voi tulla tatskoista olisi mielenkiintoista seurata millaisia sairauksia on tatskaporukalla.
 
doctori
Tatuoinnissa tatuointiaineet viedään ihon alle yhden tai kahden millimetrin syvyyteen. Tatuointiväri jää ihon verinahkaan. On selvää, että tatuointivärit pääsevät ihmisen elimistöön ja voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Tatuoinnissa käytettävät vaaralliset aineet jäävät ihmisen elimistön sisään vaikuttaen siellä niin kauan kun ihminen elää. Tämä tekee tatuoinnista todella vaarallisen asian. Tatuointiin käytettävät vaaralliset aineet voivat aiheuttaa ikäviä sairauksia monenkin vuoden jälkeen, koska elimistö joutuu koko ajan tekemisiin myrkkyjen kanssa, joita tatuoinnissa käytetään.

Asiantuntijoiden mukaan bakteerit ja virukset voivat päästä rikkinäisen ihon alle tatuoinnin aikana. Vaikka kaikki välineet olisivat sterilisoituja, niin aina on mahdollisuus, että jotakin kautta bakteerit ja virukset voivat päästä tekemään tuhojaan. Tatuointiin voidaan liittää seuraavanlaisia asioita allergiset reaktiot, erilaiset tulehdussairaudet ja veritauteja.

Tatuoinnin poistaminen voi olla myös ongelmallista. Jotkut sanovat, että nykytekniikalla esim. laserin avulla saadaan poistettua tatuoinnin väriaineet iholta. Toisten mielestä laserin avulla tatuoinnin poistaminen jättää elimistöön tatuoinnin haitallisia väriaineita. On todettu tapauksia, jossa laserpoiston yhteydessä musta väriaine on kulkeutunut imusolmukkeisiin.

Jotkut tatuointiaineet ovat vaarallisia kuten mm. elohopea, barium, kadmium, lyijy, nikkeli, ferrosyanidi, atsovärit ja arseeni (arsenikki). Vaikka tatuoijat väittävät, että he käyttävät vain turvallisia aineita, niin silti tatuointiaineisiin kuuluu erittäin vaarallisia myrkkyjä.
 
uskistar
Tiedämme lyijyn olevan erittäin vaarallista ihmiskeholle, siksi vältämme lyijyn joutumista elimistöön. Samalla tavalla tulee suhtautua tatuointeihin. Tatuoinnissa käytettävät vaaralliset aineet tekevät tatuoinnista selkeän terveysuhan. En usko Jumalan tahdon olevan, että ihminen ottaa tatuoinnin. Tatuointeihin liittyy iso terveysriski, joka voi aiheuttaa jonkun sairauden tai allergian vaikka vasta pitkän ajan päästä, sillä tatuointiaineet vaikuttavat koko elämän ajan ihmisen elimistössä. Jumalan tahto ei ole, että ihminen vapaaehtoisesti myrkyttää itseänsä tatuointiin käytettävillä aineilla.*
 
dermatologi
Uudessa tutkimuksessa on havaittu huolestuttavia tuloksia tatuointimusteen sisältämistä myrkyllisistä kemikaaleista, kuten karsinogeeneistä ja hormonihäiritsijöistä. Ihoon piikitetyt musteet ovat aiheuttaneet allergista ihottumaa, kroonisia ihoreaktioita ja tulehduksia. Tutkijat arvelevat, että ftalaatit ja muut kemikaalit voivat olla syyllisiä joihinkin näistä ongelmista. Tutkijoiden mukaan tämä herättää huolestuttavia kysymyksiä vakavista, pitkäaikaisista riskeistä, kuten ihosyövästä.
 
ohosta
puuhapete tykittää ->

Sfgtate.com sivusto julkaisi 5.9.2011 Environmental Health News säätiön artikkelin tatuointi aineiden myrkyistä ja siitä mitä sairauksia sekä haittavaikutuksia ne voivat aiheuttaa. Uudet tutkimukset ovat paljastaneet tatuointimusteissa olevan myrkyllisiä kemikaaleja kuten karsinogeeneja ja hormonihäiritsijöitä.

Iholle piikitetyt tatuointimusteet aiheuttavat allergista ihottumaa, kroonisia ihoreaktioita ja tulehduksia. Tutkijoiden arvioiden mukaan ftalaatit ja muut kemikaalit aiheuttavat joitakin edellä mainittuja ongelmia. Tutkijat ovat huolestuneet tatuointimusteiden pitkäaikaisista riskeistä kuten ihosyövästä. Tutkimusten mukaan tatuointimuste kulkeutuu imusolmukkeisiin, joka ei ole ollenkaan hyvä asia.

Mustassa tatuointimusteessa on bentsopyreeniä, joka on voimakas karsinogeeni. Eläinkokeiden havaintojen perusteella se aiheuttaa ihosyöpää. Ihotautilääkärien lääketieteellisissä raporteissa on sattumanvaraisia tapauksia, joissa tatuoinneista on löydetty pahanlaatuista melanoomaa. Elizabeth Tanzi (Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery in Washington, D.C) sanoo tatuointimusteiden reagoivan auringonvaloon siten, että ne voivat aiheuttaa allergista ihottumaa, kroonisia reaktiota ihossa ja tulehduksia. Tanzin mukaan ftalaatit ja muut kemikaalit aiheuttavat näitä ongelmia.

Saksassa tutkijat raportoivat, että kemiallista dibutyyliftalaattia on löydetty mustasta tatuointimusteesta. Tutkimuksen mukaan 14:sta kaupallisesta musteesta on löydetty pieniä määriä ftalaattia ja niiden arvellaan vaikuttavan haitallisia iho-oireita. Ftalaatit voivat jäljitellä estrogeenejä tai häiritä testosteroneja, mutta suuri huoli kohdistuu mahdollisiin niiden haitallisiin vaikutuksiin sikiöön ja sitä kautta pieniin lapsiin. Pienillä poikavauvoilla altistuminen ftalaateille ennen syntymää on yhdistetty sukupuolielinten naisellistumiseen.

Tutkimusten mukaan myös värilliset tatuointimusteet voivat aiheuttaa sairauksia ja iho-oireita niiden sisältämien myrkyllisten kemikaalien takia. Musta tatuointimuste sisältää huomattavia määriä fenolia sekä polysyklisiä aromaattisia hiilivetyjä (PAH), jotka kulkeutuvat ihoon tatuoinnin yhteydessä. Polysykliset aromaattiset hiilivedyt voivat jäädä loppuelämän ajaksi iholle sekä aiheuttaa ennenaikaista ihon vanhenemista ja syöpää. Polysykliset aromaattiset hiilivedyt tuottavat haitallista singlettihappea (vaurioittaa solukerroksia ja mitokondriota). Polysykliset aromaattiset hiilivedyt imevät itseensä auringon uv-säteilyä, joka tuottaa haitallisen singlettihapen muodostumisen.

Tutkimusten mukaan keltainen pigmentti 74 voi hajota ja siirtyä kehon entsyymeihin. Kun esimerkiksi laserin avulla poistetaan tatuointeja, niin ihosolussa oleva tatuointiaine voi levittäytyä kaikkialle elimistöön. Aiempien tutkimusten mukaan tatuointimuste kulkeutuu imusolmukkeisiin, joiden tehtävänä on suodattaa kehosta pois sairauksia aiheuttavia organismeja.

Itse olen sitä mieltä, että kun tatuointimuste kulkeutuu imusolmukkeisiin, niin se vahingoittaa imusolmukkeita ja sen tehtäviä elimistössä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun imusolmukkeet eivät kykene kunnolla poistamaan kehosta sairauksia aiheuttavia organismeja, niin sen tähden elimistö heikkenee ja on alttiimpi sairauksien kehittymiseen.

Tatuointiin liittyvät kiistattomasti todistetut terveysriskit kertovat meille sen, että ihmiskehoa ei ole tarkoitettu tatuoitavaksi, koska tatuointiaineet aiheuttavat ihmisille haitallisia sairauksia kuten esim. jopa syöpää.

Tässä valossa on hyvin helppo ymmärtää miksi Jumala on kieltänyt tatuoinnit Raamatussa. Toki tatuointiin liittyy joissakin tapauksissa selkeä epäjumalanpalvonta, mutta joka kerta niihin liittyy vakava terveysriski, koska ihmisen elimistöön ei ole tarkoitettu haitallisia aineita, joita tatuoinnissa käytetään.
 

Yhteistyössä