Miten teidän lapsilla on alkanut enterorokko?

  • Viestiketjun aloittaja vieraaana.
  • Ensimmäinen viesti
vieraaana.
Mä huomasin mun tytöillä suiden ympärillä pientä punaista näppyä, ihan ku hikinäppylää ja yhdellä oli huulen yläpuolella yks vähän isompi.
Kuumetta ei oo ollu, mutta ovat muuten olleet vähän kipeen oloisia.
 
vierasdfghj
Kuumetta illalla, seuraavana aamuna valitteli suukipua ja kitalaki oli täynnä pilkkuja, kun katsoin lampulla suuhunsa. Tuosta eteenpäin oli syömättä ja joi vain todella todella vähän, kolme vuorokautta. Särkylääkettä annoin 4h välein ja silti vain itki kipujaan :(
 
"Vvvv"
Huonovointisuus ja kurkkukipu illalla, seuraavana aamuna kuumeessa. Kutina jalkapohjissa, joihin sitten nousi näppylöitä. Näppyjä oli myös suun ympärillä, käsissä ja pakaroissa. Aika pian meni ohi. Kuumettakin vain yksi päivä.

Tarkkaile näppylöitä, ettei vaan ole märkärupikehittymässä.
 
Järkyttävä päänsärky, nopeasti nouseva kuume. Seur. Päivänä kurkkukipu, rakot suussa ja nielussa ja sen jälkeen kädet ja jalkapohjat. Kipu on kovaa. Särkylääkettä meni maksimiannostuksella useamman päivän.
 
Ekana
tuli kuume päiväksi, seuraavana päivänä syöminen oli tosi nihkeätä ja illalla selvis syy, kun suu oli täynnä rakkoja (posken sisäseinämät). Ei tullut rakkoja muualle kuin suuhun.
 

Yhteistyössä