Aina sanotaan, että elä tässä ja nyt

  • Viestiketjun aloittaja pää räjähtää
  • Ensimmäinen viesti
pää räjähtää
mutta kun aika juoksee koko ajan eteenpäin. En elä missään, liu'un vain ajan virran viemänä.

Mulla halkee aivot, kun ne on lukkiutuneet liian vaikeasti käsiteltäviin asioihin. :rolleyes:
 
"Jenis"
Eikös se tarkoita sitä, että keskittyy nimenomaan nykyhetkeen ja nauttii siitä? Ei mieti tulevaa, ei mennyttä. Klise mutta aika vaikea toteuttaa käytännössä, varmasti aika moni elää "sitten kun"-aikaa.
 
9MM
aika pysähtyy ja ympäröivä maailma häviää :) siis kun elät et pelkää ja jos tekee mieli rokkaa täpötäydess ruokasalis ei nolota siis se et alkaa poskia punottaa ilman ajatusta millainen olet olet vain. ei ole etukäteis ajattelua asioista tai olemisessa ei tarvii murehtia. nyt kyl sekavaa tää teksti. siis rentouden löytäminen on avain. kun tiedät että kuolet mikä voi olla vakavampaa? ja muut ympärillä toista kunniottaen tottakait :)
 
iu
Kuinkahan monella on edelleenkin seinällään tekstitarra Carpe Diem - ja kuinkahan moni tuota ohjetta sitten noudattaa? (Ja kuinkahan monella ei itse asiassa ole aavistustakaan, mitä tuo edes tarkoittaa... :D )

Nyt elän vielä vähän aikaa tässä vapaassa hetkessä. Sitten pitää taas painua töihin. :(
 
eräs vaan
Hyvää pohdiskelua. Elä tuskailematta, haikailematta turhaan menneen perään, asettamatta tulevaisuudelle liikoja vaatimuksia. Unelmoida saa, ja pitää. Elä tässä hetkessä niin että tuntuu hyvältä.
 
  • Tykkää
Reactions: Data

Yhteistyössä