Astianpesukone ei tyhjene kokonaan.

  • Viestiketjun aloittaja .........
  • Ensimmäinen viesti
.........
Pitäisikö astianpesukoneen tyhjentyä kokonaan? Omaan masiinaani jää aina jokunen desi vettä pohjalle ja se sitten alkaa haisemaan, kun käytän konetta vain kerran viikossa. Sumpusta olen kyllä ottanut möhnät pois.

Uutta en raaskisi ostaa ja auttaisiko se edes? Olisiko mitään ideaa hajustumisen estämiseen? Mietin kloriitin kaatamista koneen pohjalle aina pesun jälkeen. Se tietty haisisi vähän kloorille, mutta toisaalta se varmaan estäisi pöpöjen elämän vedessä. Mahtaisiko kloori lähteä kokonaan seuraavassa pesussa? Se ei varmaan ole kauhean terveellinen jäämä astioissa.
 
No ei kyllä...
Siis jääkö vesi sinne koneen pohjalle makaamaan vai sinne reikään minkä päällä siivilä on?

Ei sinne pohjalle mitään vettä pidä jäädä. Onko se aina tehny noin vai uusi vika?
Oisko poistoputkessa häikkää...
 
........
Se siivilähässäkkä jää täyteen ja pohjalle vielä ehkäpä sentin verran vettä. En tiedä onko se aina noin tehnyt. Nyt olen nämä havainnot tehnyt, kun pesukerrat on harventunut ja haju häirinnyt. En tiedä onko aina toiminut noin.
 
Vierras
Viemäri toimii hyvin. Siitä ei voi olla kiinni.
Koita tyhjätä se alaosa vaikka kauhan ja kipon kanssa, sitten laita vaikka huuhtelu päälle jääkö alaosa taas yhtä täyteen. Sitten ostat astianpesukoneen puhdistusainetta ja peset sillä koneen tyhjänä, josko auttais. Viimenen mitä kokeilisin niin on irrotta se poistoletku viemärsitä ja tutkia llytyykö sieltä sitä tukosta. Sitten korjaaja paikalle jossei näillä selviä. Ja tyhjennä nyt silti se hajulukko..
 
vierass
Sun koneesi poistoputki on osittain tukossa, siihen auttaa peseminen esimerkiksi sitruunahapolla monta kertaa, puhdistusaineitakin on asiaan ja kannattaa käyttää kunnon pesuaineita niin ei mene tukkoon, esimerkiksi fairyn rasvaa poistavat tapletit. Meillä oli sama ja sai todella monta kertaa pestä aineilla ennenkuin kaikki oli putkesta pois.
 
-.-
Meillä oli tuota ongelmaa ja se poistui vasta kun viemäri putsattiin ihan kunnolla. Viemäri veti mutta jotain tukosta siellä oli kuitenkin niin paljon että vaikutti pesukoneeseen.
 

Yhteistyössä