Jos sitä lähtisi kylpylään 1-2 yöksi syyslomalla.

  • Viestiketjun aloittaja aito ammattivalittaja
  • Ensimmäinen viesti
"Niin"
Saisi lapsikin jotain tekemistä.
1-2 päiväksi ei varmaan kannata kauas lähteä. Vähän pidemmäksi aikaan varmaan lapsiperheiden suosimaan Katinkullan kylpylään. Perustelu: Hyvät harraste madollisuudet, keilaus, tennis ym. Itse kylpylän allasosasto on tosin vähän tylsähkö. Erillisessä saunamaailmassa on helppo käydä, kun saa jättää saunomisen ajaksi lapsen/lapset saunamaailman omaan lastenaltaaseen ja sieltä lapsen/lapset on helppo löytää. Saunaan kuuleekin hyvin lasten leikit, että kaikki on hyvin.
 
aito ammattivalittaja
[QUOTE="Niin";30310761]1-2 päiväksi ei varmaan kannata kauas lähteä. Vähän pidemmäksi aikaan varmaan lapsiperheiden suosimaan Katinkullan kylpylään. Perustelu: Hyvät harraste madollisuudet, keilaus, tennis ym. Itse kylpylän allasosasto on tosin vähän tylsähkö. Erillisessä saunamaailmassa on helppo käydä, kun saa jättää saunomisen ajaksi lapsen/lapset saunamaailman omaan lastenaltaaseen ja sieltä lapsen/lapset on helppo löytää. Saunaan kuuleekin hyvin lasten leikit, että kaikki on hyvin.[/QUOTE]

Ei ole aikaa mihinkään viikon lomiin tuo 1-2 vrk sopii meille.
 
"Kati"
[QUOTE="Birjo";30310891]mielestäni kylpylät ovat yöllä kiinni. ?[/QUOTE]
"Jos sitä lähtisi kylpylään 1-2 yöksi syyslomalla"= Ainakin meilläpäin aika usein käytetty sanonta; kun ollaan kylpylässä yötä, eikä silti yövytä allasosastolla.
 
"joku"
[QUOTE="Kati";30311027]"Jos sitä lähtisi kylpylään 1-2 yöksi syyslomalla"= Ainakin meilläpäin aika usein käytetty sanonta; kun ollaan kylpylässä yötä, eikä silti yövytä allasosastolla.[/QUOTE]

:) Puhuimme miehen kanssa kerran viikonlopuksi kylpylään menosta. Lapsi 5 v alkoi hetken päästä nyyhkytää ja kun syytä selvitettiin hän kertoi ettei halua kylpylään yöksi eli oli käsittänyt että kylpylässä täytyisi sitten nukkua juurikin allasosastolla.
 

Yhteistyössä