Leipurit hoooi..apuaaa!

  • Viestiketjun aloittaja kämmäri
  • Ensimmäinen viesti
kämmäri
Mie tein juur ekaa kertaa koskaan kakkupohjan ja vaikka kyseessä oli ikäänkuin "harjoitus"kappale niin nyt näyttäisi että se onnistui täydellisesti!!! Nyt mietinkin, että kuinkahan kauan se säilyy jääkaapissa??? Ja oletan että se pitäisi siellä säilyttää ettei kuivu... tarkoitus olisi täyttää kakku lauantaina ja koristella. Joo ja tosiaan olisin mie voinut tehdä lauantaina koko höskän mutta pakko oli ensikertalaisena kuitenkin kokeilla että miten käy ja en nyt viihtis roskiinkaan tuota heittää..ja saataahan olla että yhtä hyvä onni ei ole miun mukana toiste :D
 
leipuri
Säilyy kyllä lauantaihin ,vaikka huoneen lämmössä. Jos tarjoat lauantaina niin täytä perjantaina, säilytä sitten jääkaapissa ja päällystä & korista lauantaina.
 
kakkuja
Just kuten "leipuri" sanoi,eli säilyy huoneenlämmössä (kelmuun tai muovipussiin pakattuna),täytä perjantaina,tulee parempi. Jos muistat laita vaik torstaina jääkaappiin (tai perjantaina tunniksi pakastimeen),kakkupohja on helpompi leikata kylmänä.
 
"Anne"
Ensi kertaa varten vinkki, kakkupohja on paljon helpompi tehdä pellillä. Plus nopeampi. Tunnissa olen yleensä jo täyttänyt kakun ja osittan jo päällystänytkin, kun vuokassa tehden menee tunti jo uunissa ja viilenemiseen vähintään.
 

Yhteistyössä