Kisulla ripuli :(

Meille tuli muutama päivä sitten eläinsuojeluyhdistyksestä uusi 2 v kisu joka on sopeutunut hyvin asumaan meillä, nauttii silminnähden elämästään.
Mutta nyt kisulla on ripuli, mitenköhän sitä vois hoitaa? Vai viedä lääkäriin? Voin tietenkin kysyä eläinsuojeluyhdistyksestäkin vinkkejä. Oon laittanu ruuan sekaan vettä että saa nestettä kun en ole tän kisun nähnyt koskaan juovan vettä. Onko kokemusta kissan ripulista? Vinkkejä hoitoon? Kiitos!
 
dddd
Kana rauhoittaa kisun vatsan. Luita ei saa antaa, mutta lihaa keitettynä. Vesikippo kannattaa laittaa jonnekin muualle. Kissa harvoin tykkää juoda ruokapaikallaan. Meillä kissat juovat saunan kiulusta tai pesuhuoneessa olevasta juomakupista. Aikaisemmin myös olohuoneessa oli kissoja varten maljassa vettä matalan tason päällä ja sieltä kävivät lipittämässä.
 
Kiitos! Kanaa just hainkin kaupasta ja se on kiehumassa. Vesikippoja meillä on kaksi ja eivät tosiaan juo siitä kiposta joka on ruokakipon vieressä. hain myös apteekista jotain suolistolääkettä kissalle.
 

Yhteistyössä