Kansan muisti - täällä muistelemme kansanedustajien rötöksiä

Kun ensi kevään vaalit lähestyvät niin päätin sen kunniaksi tehdä tälläisen ketjun johon kerätään muistoja kaikkien nykyisten kansanedustajien tai sellaisiksi pyrkivien töppäilyistä ja mielipiteista. Pyydän, että noudatatte yhtenaistä linjaa eli kirjoittakaa henkilön nimi paksulla (yläpalkista B) ja muistaka merkitä lähteet tai mainitkaa jos tiedot perustuvat omiin muistikuviinne. Yritetään pitää tämä ketju hengissä vaaleihin asti.

Eeva-Johanna Eloranta

Viime vaaleissa päätin taktikoida ja äänestää SDP:tä saadakseni Vasemmistoliiton hallitukseen. Valitsin ehdokkaani puhtaasti vaalikoneen perusteella ja sain sieltä tulokseksi turkulaisen Eeva-Johanna Elorannan. Vasta vaalien jälkeen selvisi, että Eloranta on jäänyt kiinni näpistyksestä (näpisti kuulemma 400 euron arvosta). Lisäksi muistelen, että häneltä oli jonkun iltapäivälehden kyselyssä kysytty, että onko hän koskaan syyllistynyt rikokseen ja hän oli vastannut, että ei ole. Lisäksi sellaisia huhuja liikkui, että hänet olisi ajettu ulos jostain yhdistyksestä koska hän oli niin vaikea ihminen. Tässä Turkulaisen artikkelissa hän kertoo kokevansa itsensä uhriksi kun joku aikoi paljastaa hänen näpistelynsä Uhkailu ja kiristys väritti vaaleja myös Turussa | Turkulainen
Sellaisiakin huhuja liikkui, että hän sai vaalirahaa Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä ja itse epäilen hänen olleen vain erään toisen turkulaisen kulissi joka järjestettiin eduskuntaan koska tämä toinen turkulainen ei olisi taustansa takia sinne päässyt.
Jos olisin tiennyt tämän ennen vaaleja, en tietenkään olisi äänestänyt näin epärehellistä henkilöä. Toivon, että SDP:stä löytyy sen verran selkärankaa etteivät ota tätä ällötystä listoilleen.
 
-Juhantalo sai oikein tuomion korruptiosta
-Tuomioja jäi kiinni valtiopetoksesta mutta koska vakoili Neuvostoliiton hyväksi niin ei uskallettu käsitellä
-Niinistö tyhmempi ajeli ruottin kilvissä olevalla autolla Suomessa
-Arhinmäki oli nuorena tunnettu jalkapallohuligaani
 
Viimeksi muokattu:
-Juhantalo sai oikein tuomion korruptiosta
-Tuomioja jäi kiinni valtiopetoksesta mutta koska vakoili Neuvostoliiton hyväksi niin ei uskallettu käsitellä
-Niinistö tyhmempi ajeli ruottin kilvissä olevalla autolla Suomessa
-Arhinmäki oli nuorena tunnettu jalkapallohuligaani
Ettekö te osaa lukea? Tästä ei pidä tulla mikään epämääräisten huhujen totena levittämisketju. Laittakaa lähteet noille väitteillenne.
 
esim. tuomioja

Tuomioja paljasti vuonna 1993 julkaistussa kirjassaan Kukkaisvallasta kekkosvaltaan vuotaneensa vuonna 1972 presidentti Kekkosen Zavidovossa Neuvostoliiton puoluejohtaja Leonid Brežnevin kanssa käymästä keskustelusta tehdyn muistion lehdistölle. Zavidovo-vuotona tunnettu tapaus herätti aikanaan suurta kohua.

Erkki Tuomioja – Wikipedia
 
arhis

Arhinmäki on kertonut saaneensa 15 päiväsakkoa julkisrauhan rikkomisesta ydinvoimala-alueella.[42] Hän ei kuulu mihinkään uskontokuntaan.[43] Vasemmistonuorten puheenjohtajana ollessaan Arhinmäki osallistui FC Jokereiden ottelussa poliiseille osoitettuihin herjaushuutoihin, joissa viitattiin kahden poliisin surmanneeseen Steen Christenseniin ja kuolleisiin poliiseihin. Paikalla olleet poliisit olivat närkästyneet tästä, ja Helsingin rikospoliisi kirjoitti asiasta Murharyhmä-lehdessään.[44] Vuonna 2007 Suomi-Serbia-jalkapallo-ottelussa Arhinmäki oli kutsunut serbialaisfaneja murhaajiksi, mistä johtuen vasemmistoliiton eduskuntaryhmän johtaja Annika Lapintie päätti keskustella hänen kanssaan.

Paavo Arhinmäki – Wikipedia

vitsi mussa olikin yllättäen virtaa
 
Nyt jo edesmennyt ministeri Heikki Haavisto ajoi humalassa naisen yli ja pakeni paikalta. Nainen kuoli, Haavisto taisi menettää korttinsa muutamaksi kuukaudeksi. Ei voitu näyttää toteen että aiheutti onnettomuuden juovuspäissään koska väitti järkyttyneensä tapahtuneesta niin että korkkasi kotona.

Kimmo Sasi nukahti rattiin, ajautui vastaantulijoiden kaistalle, törmäsi vastaantulijaan ja surmasi pariskunnan
 
Mika Niikko

Vantaan uusi kansanedustaja Mika Niikko (ps) on nykyisen eduskunnan eniten rikostuomioita saanut jäsen. Edustajien rikostaustoja selvittivät Turun Sanomat ja Aamulehti, joiden mukaan Niikko on ollut syytettynä erilaisista pikkurikoksista neljä kertaa.

Vuonna 1982 15-vuotias Niikko ajeli ystävänsä varastamalla työkoneella vantaalaisella rakennustyömaalla. Vuotta myöhemmin hän päätyi käräjille käsilaukkuvarkaudesta.


Vuonna 1985 Niikko tuomittiin kahden kumppaninsa kanssa kymmenientuhansien markkojen vahingonkorvauksiin ja puolen vuoden ehdolliseen vankeustuomioon. He olivat ostelleet katteettomalla pankkikortilla tavaraa lähes 70 kertaa.
Vuonna 1990 Niikko ajoi varastetulla autolla suojatiellä polkupyörää taluttaneen naisen päälle.



Uskoon tullut Niikko tunnetaan myös kiivaana tasapuolisen avioliittolain vastustajana ja hän on myös sitä mieltä, että työnantajan tulisi tietää työntekijän seksuaalinen suuntautuminen (miten tämä käytännössä järjestetään, jäi hieman epäselväksi, anturit kiinni sukupuolielimiin ja porno pyörimään?).


Olisi todella kiva tietää keitä ne ihmiset ovat jotka äänestävät tälläistä hourua ja millä perusteella. Tyyppi on siirtynyt rikollisesta tekemään kiusaa ihmisille kansanedustajana. Onko joku ihan oikeasti sitä mieltä, että tämän henkilön tulee päättää 5 miljoonan ihmisen elämästä?

Tässä vielä yksi blogikirjoitus Niikon edesottamuksista ja hänen yhdistyksensä saamista tuista.
Case Niikko - homorekisterin taustavoima — Ossi Mäntylahti

Lähteet:

Kansanedustajan erikoinen vaatimus: Suuntautuminen kerrottava töissä | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Lehti: Niikko eduskunnan rikostilaston kärjessä | Vantaan Sanomat
 
vieraskin.
Nyt jo edesmennyt ministeri Heikki Haavisto ajoi humalassa naisen yli ja pakeni paikalta. Nainen kuoli, Haavisto taisi menettää korttinsa muutamaksi kuukaudeksi. Ei voitu näyttää toteen että aiheutti onnettomuuden juovuspäissään koska väitti järkyttyneensä tapahtuneesta niin että korkkasi kotona.

Kimmo Sasi nukahti rattiin, ajautui vastaantulijoiden kaistalle, törmäsi vastaantulijaan ja surmasi pariskunnan
Siis oikeasti?! En muista kuulleenikaan. Amerikassa ja monessa muussa maassa olisi tullut oikeat elinkautiset vankeudet.
 
Teuvo Hakkarainen



Hakkarainen on käynyt kahdeksan luokkaa peruskoulua. Ennen kansanedustajaksi valintaansa Hakkarainen oli yrittäjä ja työskenteli perheyritys Oy Haka-Wood Ab:n omistamalla sahalla Viitasaarella. Hakkarainen myi pian kansanedustajaksi valintansa jälkeen Haka-Woodin osakkeensa. Uskonnolliselta vakaumukseltaan Hakkarainen on helluntailainen.

Hakkarainen tuomittiin vuonna 1986 Suomussalmen kirkon ehtoollishopeiden törkeästä varastamisesta, haaskauksesta ja kulkuneuvon juopuneelle luovuttamisesta. Vuonna 1987 Hakkarainen oli matkustajana autonsa takapenkillä, kun juopunut kuljettaja törmäsi puuhun aiheuttaen etupenkillä istuneen matkustajan kuoleman. Hän on myös itse saanut tuomion rattijuopumuksesta 1980-luvulla.


Muistan silloin vaalien jälkeen kun nämä Hakkaraisen kirkkohopeiden pöllimiset tulivat julki, niin hesarin mielipidepalstalla persut puolustelivat Hakkaraista mm. seuraavilla argumenteilla:

- Kirkolta saakin varastaa (melko erikoinen näkemys)
- Sitä tikulla silmään joka vanhoja muistaa
- Kukapa nyt ei olisi nuoruudessaan törttöillyt ja pojat on poikia
- Koska Hakkarainen on jo sovittanut varkautensa, niin häntä ei saa rankaista siitä enää lisää antamalla tuomion vaikuttaa hänen maineeseensa (tämä on aivan erityisen kummallinen näkemys sikäli, että persujen äänestäjissä on paljon henkilöitä joiden mukaan ihminen voidaan tuomita huonomaineiseksi jo ennen kuin hän on syyllistynyt mihinkään rikokseen).

Erityisen noloa tässä oli se, että persut olivat itse paukutelleet henkseleitään ja mainostaneet itseään rehellisinä ja suoraselkäisinä suomalaisina mutta niinhän sitä sanotaan, että ylpeys käy lankeemuksen edellä.

Lähde: Wikipedia ja omat muistikuvat
 

Yhteistyössä