Mistä ihmeestä talvikengät 1,5-vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja "apua tarvitseva"
  • Ensimmäinen viesti
"apua tarvitseva"
Aivan äärettömän surkeat valikoimat esim. cittarissa ja prismassa. Kenkäkaupoista löytyy vielä huonommin.

Mistä löytää siis lämpöiset kengät tuolle pienelle?
 
Kookenkuli
Mä ostin kahdet kengät 1v7kk:lle Kookengästä. Superfitit ja Vikingit. Vikingit lämpimämmät ja väljemmät, tarvittaessa mahtuu villasukka, Superfitit istuvammat ja ei niin kylmille keleille. Ja on sit vaihtokengät, jos kastuu.
 
vierass
No mitä kriteerejä sulla on sitten kengille? Minkä merkkiset, malliset, väriset, minkalaiset? Jos ei kaupoista löydy mitään?

Kerro asuinpaikkasi, niin katsotaan mitä löytyy läheltä? Tai onhan noita kenkiä nettikin täynnä!!
 
eeevi
[QUOTE="a.p";30364287]Millä todennäköisyydellä onnistuu tilaamaan juuri sopivat? En ole juuri tilannut ku pelkään kierrettä tilaan-palautan-tilaan uudet-palautan.. :D[/QUOTE]

Aika hyvällä ;) olen tilannut lapselle muistaakseni kolmet kengät netistä ja on olleet sopivat kun lapsen jalan olen mitannut etukäteen :) useilla sivuilla nykyään ilmoitetaan sisäpohjan pituus sentteinä, ja lapsen jalka on helppoa mitata kotonakin ja lisätä vaan siihen sopiva kasvunvara.
 
"mama"
Halusin vain sanoa, että täällä on toinenkin äiti juuri samaisen ongelman kanssa. Jyväskylässä asun ja puolitoistavuotiaalle pitäisi talvipopot löytää, mutta nyt on kyllä Jyväskylässä ollut ihan surkeat valikoimat! Että tule ihmeessä kertomaan jos löytyy joku ihmekauppa :)
 
"a.p"
[QUOTE="mama";30364449]Halusin vain sanoa, että täällä on toinenkin äiti juuri samaisen ongelman kanssa. Jyväskylässä asun ja puolitoistavuotiaalle pitäisi talvipopot löytää, mutta nyt on kyllä Jyväskylässä ollut ihan surkeat valikoimat! Että tule ihmeessä kertomaan jos löytyy joku ihmekauppa :)[/QUOTE]

Joo yllätti kyllä miten huonot valikoimat on. Yhdessä cittarissa ainakin oli paljon enemmän myynnissä tennareita ja sandaaleita lapsille ku talvikenkiä :O
 
akava
Reimalta helppo tilata. Ilmoittavat sisäpohjan mitan. Ei voi mennä pieleen kun mittaat lapsen jalan.
Meillä ei ollut prismassa ja sittarissa kun Vikingejä, en halunnut talveksi goretexia. meillä vain 1 kenkäkauppa, joka ei myy lasten kenkiä!!!!!!!!!!! että näin meillä... joten oli tilattava. mummi löysi kyllä sitten toiset kengät, nyt alkutalveksi, yhdestä vaatekaupasta, tutta merkkiset. välttävät alkutalven ja toivon että nuo reimat hyvät kylmemmälläkin. voi olla jotkut huopikkaat tms sorrun vielä talvella ostamaan :)
 
Kavat
Kavatit ostettiin meidän 1v 2kk tytölle, joka kävelee hyvin.
Useampi kehunut. Reilusti tilaa pukemiseen ja hyvä tarra, pitää vettä ja kuivuu paremmin kuin Vikingin goret, joiden täydelliseen kuivumiseen menee pari päivää . Naapurin kans testattu rapakkoleikeissä ;)
 
"a.p"
Tuli käytyä tänään Halosella joka olikin sitten viimeinen mahdollisuus löytää kengät.

Sieltä löytyi sitten nuo jonkun mainitsemat tepsut ja ostettiin sitten ne. Vaikuttaa ainaki lämpöiseltä, ehkä hieman jäykän oloiset mutta niin tuntui olevan kaikki muutkin.

Eli viimein meidänki lapsen jalat on valmiina talveen :D
 

Yhteistyössä