mies meni sitte ja irtisanoutu vakkarityöpaikasta

  • Viestiketjun aloittaja oih ja voij
  • Ensimmäinen viesti
"Moi"
Vaikea tilanne, miehesi on selkeästi pahasti peliriippuvainen jolla pelit pyörii mielessä. Lopulta on pelattu tilit ja otettu velaksi lisää rahaa ja menetetty työpaikka koska siitä tulevat tulot ei riitä pelaamiseen joten silläkään ei tee enään mitään. Masennus siihen vielä päälle.
Selkeästi miestäsi ei kiinnosta mikään, sinähän teet kaiken ja ruoka ja katto pään päällä takaa turvallisuuden.
Voit itse valita jaksatko tätä vai haetteko apua tilanteeseen
 
fsiufs0sf
Eroa.
Ei miehesi kuulosta edes rakastavan sua ja vaikka rakastaisikin niin riippuvuus menee kaiken edelle.
Eroa niin näet että elämä voi olla hyvää. Nyt ehkä mietit että pelkäät eroa ja et osaa edes kuvitella elämää ilman miestä mutta eron jälkeen et tajua miten olet voinut hänen kanssaan olla!! Lupaan sen että pärjäätte paremmin ilman tuollaista miestä.
t. joku aika sitten myös addiktista (tosin tässä kyseessä alkoholi ja huumeet) eronnut ja nyt elämä 100 kertaa parempaa
 
"orion"
Sanoit että ois helpompi lähteä jos miehes pettäis sua. Se on jo pettäny sua! Se on pettäny sinut henkisellä ja taloudellisellakin tasolla. Pettänyt kumppanina.

Kaiva jostakin itsekunnioituksen ja rakkauden rippeet ja lähde. Tuo tilanne ei tee hyvää kenellekään.
 
aloittajaa
itse asiassa nuorimmaisen jälkeen mies on alkanu pelaamaan luotolta ja pelaaminen vain pahentunut. koko pelaaminen alkoi rielu neljä vuotta sitten ja välissä oli taukoa.
vaan kävelee ympäri taloa tabletti käissä, nytki vessassa sen kanssa ja ei huah. oli lasten synttärit. vieraat kutsuttu klo 12 alkean. mies heräs klo 12 ja meni vessaan ja istuskeli tabletilla vajaan tunnin ku tul vieraide joukkoon i ekojen vieraide meillä ollessa.e i auttanu ollenkaan leipomisessa, ei vahinu lapsia, ei käyny kaupassa, ei siivonnu
 
OletMiehesiSyyllistäjä
Turhaan täällä vain miestä syytetään. Jos mies irtisanoutuu ja on peliriippuvainen, niin kyllä siinä miehelläkin on omia ongelmia riittävästi. Varmaan mies myös lievästi masentunut. Molempien kannattaisi mennä johonkin keskustelemaan asioista. Turha syytellä toisiaan.
 
"meh"
Teillä on tilanne jo niin pahasti jumissa, että tarvitsette ehdottomasti ulkopuolista apua. Oli sitten ratkaisu mikä tahansa, ero taikka jatkaminen, vaikuttaa vähän siltä, että omin voimin ette tulee selviämään.

Näin ulkopuolisena tekstejäsi lukiessa en kuitenkaan saanut sellaista mielikuvaa, että miehesi olisi täysi paska. Onhan hän luotsanut teitä taloudellisesti kaikki nämä sinu kotiäitivuodet (oletko ollut 4 lapsen kanssa putkeen kotona?). Joten taloudellista vastuuta on ainakin otettu. Peliriippuvaisuus on huono juttu ja sille pitää toki laittaa stoppi. Onko siihen haettu jo apua? Se, miten hän puhuu sinulle on ehdottomasti se huonoin juttu ja siihenkin tarvitaan ulkopuolista apua.
Kaikenkaikkiaan on varmaan molemmalla ollut todella stressaavat vuodet. Pikkulapsiarki verottaa melkein aina. On vaikeaa niin sillä kotona olevalla kun töissä käyvälläkin osapuolella (kannattaa joskus kokeilla). Teidän kohdalla on maitolasi jo kaatunut, joten jälkiviisaus ei auta. Nyt teidän pitää vaan katsoa, miten jäljet saa siivottu ja lasi uudestaan täyteen.
 
mie vaaaan
En jaksanut lukea kaikkia vastauksia, mutta tiedän ikävän tapauksen, jossa mies henkisesti ja fyysisesti pahoinpiteli. Isä kun haukkui lasten kuullen äitiä lehmäksi, niin lapsikin alkoi kutsua niin äitiään :( Lasten ei pidä joutua kuuntelemaan aikuisten riitoja.

Omassa lapsuudessa alkoholisti-isän kanssa pidettiin perheen kulisseja yllä ja sai aina olla varpaillaan. Viinaan kyllä riitti rahaa, mutta meidän lasten elättämiseen ei äiti saanut mitään isältä. Eikä kyllä hoitanut meitä lapsiakaan. Miehesi ei ollut alkoholisti, mutta sama marttyyriasenne paistaa läpi. Näitä lapsuuden asioita käsitellään sitten aikuisiässä. Parasta mitä voit tarjota lapsillesi on uusi alku ilman miestä. Niin kuin jotkut kirjoittivatkin, niin ei ole häpeä pyytää apua! Ja muista, että täydellistä äitiä ei ole olemassakaan! Meillä kaikilla on omat virheemme. Paljon voimia sinulle tulevaan! :)
 
mie vaaaan
Visoista kun loppuu kate, niin seuraavaksi haetaan kaikenmaailman pikavipit ja kun noita ei saada hoidettua niin talo lähtee alta. :( miehesi pitäisi hakea apua tuohon ongelmaan, tosin helpommin sanottu kuin tehty.
 
viera.s
Voi, voi, onpa surkeaan tilanteeseen tehty neljä lasta. Kuinka kauan oikein olet ollut kotiäitinä?

Sinun pitää nyt alkaa kantaa vastuu itse itsestäsi ja lapsistasi, kun mies ei siihen kykene. Muutenkin on huono juttu ripustautua miehen varaan, aina kannattaisi säilyttää taloudellinen ja henkinen itsenäisyys, koska toisen ihmisen varaan ei voi elämäänsä laskea. Tuskin sinä kotihoidontuella voit asuntolainan lyhennyksistä selvitä, vieläpä lunastaa miehen talosta ulos. Yhden ihmisen palkallakin todennäköisesti mahdotonta, varsinkaan kun sinulla tuskin mitään kovin kovapalkkaista työtä on odottamassa. Joten eipä sitä sinun auta kuin muuttaa johonkin vuokra-asuntoon ja alkaa sitten rakentaa uutta itsenäistä elämää.

Miehesi on sairas, mutta tuskin sinä häntä pystyt jaloilleen saamaan. Niin kauan kuin yhdessä joudutte asumaan, ota sinä vastuu lapsista, jotta he eivät joudu kohtuuttomasti kärsimään. Sinuna en edes yrittäisi vaatia mieheltä enää mitään, koska siitä tulee todennäköisesti vain riitaa ja lapsetkin joutuvat kuuntelmaan noita kauheita juttuja, joita kerrot miehesi laukoneen.
 

Yhteistyössä