Parisuhdeväkivaltaa... Ja mies

  • Viestiketjun aloittaja Parisuhdeväkivaltaa...
  • Ensimmäinen viesti
NaapuritOlivatMyösTäynnä
Jooh itselläkin kokemusta tuollaisista sekopää ämmistä jotka huutavat vaikka keskellä yötä täyttä huutoa jostain pienestä riidasta. Onneksi nykyään huutaa yksinään hervannan yksiössä.
 
Mies ei lyö. Koskaan.
Ainakaan naista tai heikompaansa.

On tähtiin kirjoitettu, että se ei ole soveliasta.

Riittävästi vittuuntunut mies lyö betoni- tai hirsiseinää, enkä ihan joka tapauksessa veikkaisi seinän puolesta. Kyprokista sit läpi lyö kuka tahansa.

Lyömätouhut ei me ihan kuin leffoissa.

Jos lyödään, niin sit lyödään kakskyt senttiä kohteesta läpi ja ihmisen kallon kestävyydellä on hyvin pienet rajansa.

Aapeen kaltaisen raivohullun ämmän tapaukseen on niin simppeli ratkaisu, että mies kävelee pois eikä tule takaisin.
 
  • Tykkää
Reactions: meah
keskusteltaa ja tehkää säännöt. ja ensimmäinen sääntö on se, että kumpikaan ei saa käytää väkivaltaa. äänen korottaminen ei ketään tapa. mutta toisen haukkuminenkaan ei ole kivaa. paras olis, jos asiat pystys asiallisesti keskustelemalla, tavallisella äänellä selvittelemään.
 
Väkivalta on aina vakava asia on se sitten henkistä, fyysistä, taloudelista tai seksuaalista ja siihen tulis aina hakea apua ulkopuoliselta ammatiliselta taholta. Monesti jää itseltä huomaamatta se alkuperäinen juttu mistä homma alkaa.
 
Väkivalta ei ole ookoo. Mutta ei mun mielestä hulluna huutaminen ja raivopäinen mesoaminenkaan ihan normaalia toimintaa ole.

Missään tilanteessa ei käydä käsiksi. Muta itseään saa puolustaa. Musta olisikin mielenkiintoista kuulla miehen sanoin tää tarina.

Koska pehmeälle sängylle tönäiseminen ja riidan yhteydessä ranteista kiinni ottaminen voi tarkoittaa käsiksi käymistä, tai sitten sitä, että on tuupannut toisen kauemmaksi tai ottanut käsistä kiinni ihan vaan, ettei itse saa nyrkistä.

Vähintään jompikumpi tossa tarttis jonkinlaista apua vihanhallintaansa, ehkä kumpikin. Mutta ap:n tarina ei kyllä mulle yksiselitteisesti kerro, että se olisi mies jossa on kaikki vika.
Erokin toki voi olla ratkaisu tämänhetkiseen tilanteeseen, mutta jompikumpi tai kumpikin tulee jatkamaan sitten mhdollisella seuraavalla kierroksella samaa riekkumista jonkun muun kanssa....
 
HullujaKaikki
Edellisessä kerrostalossa jossa asuin. Asui seinänaapurina nuoripari jonka parempi puolisko alkoi jopa keskellä yötä riitelemään, huutamaan ja paiskomaan tavaroita. Mitä siinä mies pystyi muuta tekemään kuin lähtemään pihalle? Ja kun palasi niin sama huuto jatkui. Onneksi ämmä katosi vihdoin kuvioista. Toivottavasti lukitsivat sen johonkin laitokseen.
 

Yhteistyössä