Kerätkää koiranne paskat

  • Viestiketjun aloittaja siivoamaan
  • Ensimmäinen viesti
siivoamaan
Koululaisen paskaista kenkää pesseenä taas, olen sitä mieltä, että jos ottaa koiran, sen jätökset ON kerättävä. Pitäis olla ihan laki asiasta. Miksi niitä koiria ottaa jos ei kanna vastuuta. Itsekästä jättää paskakasat muiden riesaksi.
 
"Helekkarin Heittomerkki"
Joskus vaan ne lapsetkin kulkevat paikoissa, joista niitä paskoja ei tarvitse kerätä. Mutta kyllä, monella koiranomistajlla olisi petrattavaa paskojen raivaamisessa.
 
zx
Mä korjaan, jos koira tekee hoidetulle alueelle, mutta jos tekee ryteikköön/pusikkoon niin en korjaa. Mun mielestä ei ole kovin fiksua laittaa maatuvaa ainesta muovipussiin ja lojumaan kaatopaikalle vuosikymmeniksi.
 
kerätkää vaan
Jos ottaisin koiran keräisin joka ainoan kasan varmasti, ellen asuisi todella korvessa. Myös sieltä pusikosta ne pitää kerätä. Laiskoja koiran pitäjiä, jos ei viitsi kerätä. Jos ottaa ison koiran pitää varautua kerään myös isoja läjiä.
 
oikein
Vastuullinen omistaja kerääkin ne hoidetuilta alueilta, teiltä tai niiden reunoilta. Jos ei pussia ole mukana niin voi esim.tikulla tms tökkiä kauemmas tienreunasta tai sillä OMALLA kengällään ;)
Metsästä tai ojanpohjalta en kakkoja nouki minäkään, sillä sinne ei nyt normaalisti ole kellään asiaa mönkimään muutenkaan joten jos ojassa joku kakkiin itsensä sotkee niin.. heh.

Kahdet muiden kakit tänäkin aamuna noukin keskeltä tietä. Oma koira yleensä tekee mahd.pöpelikköön mutta joskus iskee hätä nurmikolle tms joten pusseja on mukana aina, niin taskussa kuin flexissäkin kiinni.

Ei ole kivaa kun ajattelemattomien tyyppien vuoksi leimautuu kaikki koirienomistajat sitten. :(
 
Vieraileva
Meillä on roskakatoksen ovessa kyltti, että "Tänne SAA jättää koirankakkapussin".
(Näin sis, vaikka meillä ei edes ole omaa koiraa.)
Nuo kyltit ovat täälläpäin maata yleisiä - ja mielestäni ystävällisiä sekä kaikkien viihtyvyyttä lisääviä.
On "helpompi" kuuden kilometrin lenkin alussa kerätä se kakka pussiin, jos tietää, että pussista pääsee eroon 100 metrin päässä, kuin mitä olisi, jos tietäisi joutuvansa kantamaan kakkaa koko reissun kädessään...
 
"s.s"
meillä kerätään koiran paskat pois ,myös lapset tekevät sen.Itseänikin v.....aa koiranpaskat siellä sun täällä kun kokoajan saat varoa minne astut koiraa ulkoiluttaessa.
 
kmnjihuyt
En todellakaan kerää. Meillä 3 pikkukoiraa. Kakka on pikkusormen vahvuista muutaman sentin klöntti. Koirat hakeutuvat AINA syvälle ojan pohjalle paskomaan.
On niitäkin koiranomistajia jotka pitävät hihnaa kireällä koko lenkin ja koira joutuu paskomaan tielle.
 
"hmmm"
Erään suositun ulkoilureitin varressa oli sadoittain maastoon heitettyjä (muovisia) kakkapusseja. Pelkät paskat olisi sentään maatunut. Eli kakkojen keräämisenkin voi tehdä väärin.
 
"..."
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;30391156:
Ihan heti, kun tupakoitsijat alkavat keräämään tumppinsa roskiin
Minkä takia kaikkien muiden ihmisten pitää ylipäänsä kärsiä nikotiiniriippuvaisista ja vajaamielisistä koiranomistajista?
Sekä tupakoitsijat että koiranomistajat voisi heivata jonnekin korpeen asumaan keskenään ja siellä voisivat sitten riidellä, kumpi ärstyttää enemmän: koiranpaska kengässä vai tupakan haju nenässä.
 
Koiria ja lapsia
Aika samoin kun muutkin vastaajat, kerään kakit "ihmisten ilmoilta" eli kadun varrelta, hoidetuista ojanvarsistakin....mut aika usein koira tekee tarpeensa lähimetsään pahimpaan ryteikköön (risuja, koloja, kantoja, pitkää heinää), johon nyt äkkiä olettais, että kukaan ei mee...no, naapurin pikkasen vilkkaampi lapsukainen sit rymyää nämäkin paikat, ja saa varmaan sitä koirankakkaa kenkiinsä.
Ja usean kerran olen sanonu, että ryteiköissä saattaa olla koiran kakkaa (myös muiden koirien kun meidän ;)). Sieltä metsässäkin, jos ihan polun varteen kakantaa, niin siirtelen kyllä kauemmas
 

Yhteistyössä