Miehen kondomivarasto kasvanut mystisesti

  • Viestiketjun aloittaja "riksraks"
  • Ensimmäinen viesti
"riksraks"
Käytämme kondomia erittäin harvoin. Vuodessa menee ehkä 2-3 kpl, esim. tilanteissa, jossa peseytyminen (ja mällien valuttelu) on hankalaa.

Mies kyllä kertoi tilanneensa kondomeja, 36 kpl "kun halvalla sai" (sanoi Sulo Vilénkin aikoinaan). Kysyin että mitähän tarkoitusta varten. "Kyllähän me niitä joskus käytetään" oli vastaus.

Laskekaapa huviksenne, jos kulutus on ~3 kpl vuodessa ja kortsuja on 36 kpl, että kuinka monta vuotta ne riittää.

Mies jotenkin innostui, kun löysi kokomittarin ja oli sitten tilaillut oikean kokoisia kortonkeja (joskus aikaisemmin) ja nyt sitten tilasi kunnon satsin.

En ole mitään mölyä pitänyt aiheesta. Tosin levitin kaikki kumit sängyn päälle ja napsin muutamat valokuvat. Ihan vaan todisteeksi ja itselleni muistiin. Vaikka tietääkseni mitään syytä ei olisi mustasukkaisuuteen tai tällaiseen vilunkimaiseen peliin.

Ja ei, älkää nyt ehdotelko mitään oman kivan helpottamis -juttuja. Sitä varten ostin miehelle Tengan munia peräti viisi erilaista...
tenga egg - Google-haku

Noilla kelpaa vedellä käteen.

Viime viikolla mies valitteli kun ei saa seksiä. Tällä viikolla pimppa ei ole kelvannut. Vaikka kyllä viime viikollakin sai.

Ai niin, kuparikierukan poisto/vaihtosysteemit olisi ensi kesänä. Ei olla puhuttu että mitä sen kanssa tehdään. Meinaako mies ettei se toimisi enää tammikuussa...? Olen kyllä selvittänyt kierukan toimintamekanismin ja näin. Mutta mutta...

Että mitäs mieltä sitä nyt ollaan?
 
Juu ei
Puhukaa hyvät ihmiset. Sano miehelle mikä sua mietityttää, miksi ja ehkä saatte aikaan oikean keskustelun. Ihme salapoliiseja pitää olla heti jos ei ymmärrä jotain tilannetta. Luottamus kasvaa puhumalla, teillä näyttää olevan siinä vajetta.
 

Yhteistyössä