Vaimo pettää, seuraan livenä...

  • Viestiketjun aloittaja Paska mäihä
  • Ensimmäinen viesti
Paska mäihä
Voi vittu perkele! Tätä olenkin epäillyt, mutta nyt se on varmaa: vaimo pettää. Sain tietää vaimon puhelimen tilin salasanan ja sitä kautta on helppo seurata kartalta missä puhelin on menossa. Nyt pitäisi rouvan olla kaverinsa luona kyläilemässä, mutta kartta osoittaa vaimon sijainniksi Scandic Jyväskylä (siis lähes 100 km eri paikassa). VOI VITTU PERKELE SAATANA!!!!!

Miten helvetissä minä etenen tässä asiassa....
 
"Joku"
Hotelleissa on usein baarit. Ap:n vaimo saattaa olla sellaisessa kaverinsa kanssa. Jos nyt joka tapauksessa salapoliisityö on mielessä, niin vaimolta saattaa löytyä kuitteja tai tiliotteita, joista näkyy illan käyttäminen drinksujen ostoon. Jos kuitteja ei ole, niin sitten on todennäköisemmin vietetty aikaa petiosastolla tai muutoin jonkun miehen kustantamana.
 
"vvvv"
Ainahan se on palstamammankin vika jos mies pettää.
Eli ap on nyt varmasti lihonnut, pukeutuu verkkareihin, kiukuttelee ja tiuskii, ei anna arvoa vaimolle, ei vietä kahdenkeskistä aikaa, haukkuu vaimoa kavereilleen, vaatii liikaa osallistumista kotitöihin, eikä anna vaimoa huomioivaa seksiä. Puuttuko jotain?
 
"Joku"
keräät vaimon kamppeet jätesäkkeihin ja nostat ne ulos

jos tulee urputtamaan niin nakkaat ulos
Kuinka vähän ihmisillä on oikein tavaroita? Meikällä olisi kaikenlaista varmaankin puoli kuorma-auton lavallista, joten aika pitkä säkkirulla saisi ukolla olla, jos tuohon pisteeseen hommat menisi. :ashamed:

Toisaalta ei ole muutenkaan tapana ylimääräisiä miehiä harrastaa...
 
repesin
[QUOTE="Joku";30454358]Kuinka vähän ihmisillä on oikein tavaroita? Meikällä olisi kaikenlaista varmaankin puoli kuorma-auton lavallista, joten aika pitkä säkkirulla saisi ukolla olla, jos tuohon pisteeseen hommat menisi. :ashamed:
[/QUOTE]

Ei helkkari sentään. Kiitos päivän parhaista nauruista. :D
 
  • Tykkää
Reactions: Saksamamma

Yhteistyössä