Miksi Somaliäiti Suomessa ei väsy?

  • Viestiketjun aloittaja Totuus Sattuu..
  • Ensimmäinen viesti
Totuus Sattuu..
Otsikossa jo kysymys.

Jälleen virtsankeltainen lehdistö huutaa isoin kirjaimin kuink äiti tappoi lapsensa.

Samaan aikaan "valitetaan" mediassa kuinka syntyvyys Suomessa laskee.

Tämä on kaikki laskelmoitua. Nuoret aikuiset pelotellaan lööpeillä, sekä terveydenhuollon alasajolla pois lastenteosta ("mitä jos minäkin väsyn" jne). Näin saadaan syntyvyys laskuun. Ainakin siinä tapauksessa, että ihminen ei tajua kuinka härskiä valehtelua ja oman väen tuhoamiseen tähtäävää on hallituksen ja lehdistön toimet ja "uutisointi" tässä maassa.

Suomalaiset perheet ajetaan niin ahtaalle että tällaista tapahtuu. Tämä on näiden toimien tarkoituskin. Aiheuttaa tällaisia tragedioita kuten Rautavaara ja nyt tämä viimeisin eli Kuopion tapaus. Kuten jo edellä sanoin, on tämä kaikki järjestelmällistä ja laskelmoitua.

Ja kun jälkeen kerran siinä onnistutaan, tragedian tapahtuessa revitään isot otsikot siitä kuinka Sosiaalihuolto/terveydenhuolto on alimitoitettua, yhteiskunta on raaka jne. Tällä halutaan luoda turvattomuuden tunnetta kansalaisten keskuudessa.

Koska länsimainen ihminen kykenee pohtimaan asioita myös järjellä, niin tottakai moni järkeilee että "ei minun kannata tehdä lapsia, ei ole tarpeeksi rahaa, sosiaalihuolto ei pelaa, yhteiskunta on raaka". Tämä edelleen siinä tapauksessa, ettei ymmärrä että kaikki nämä perhesurmat, terveyspalvelujen alasajo on systemaattista tietyn väestön osan vähentämistä tässä maassa.

Lööpit huutaa "syntyvyys vähenee" ja se onkin *yksi hyvä syy* :) lisätä massiivista maahanmuuttoa Afrikan ja Lähi-idän maista. Koska kuka paikkaa työvoimapulan, hoitaa vanhukset jne. kun Suomalainen paskasakki ei "jostain syystä" tee lapsia!

Tästä päästään otsikkoon. Miksi somaliäiti Suomessa ei väsy?
Koska siitä pitävät huolen sen, että resursseja on hänelle tarjolla aivan eri tapaan kuin valkoiselle kantasuomalaiselle. Koska tässä maassa ei somaliäidiltä edes oleteta alkeellisintakaan kielitaitoa, eivät iltapäivälehtien kauhulööpit häneen vaikuta! Ja vaikka jostain kautta kuulisikin tällaista tapahtuvan, ei hän voisi käsittää mistä se voi johtua. Taikaseinästä tulee rahaa niin paljon kun vain ikinä tarvii, riittää siitä lähetellä serkuillekin Al Shabaabin riveissä. Kyllä sillä aina parit AK-47:t ostaa omien tarpeidensa lisäksi.

Tämä ei ollut nyt mitenkään hienosti järjestelty teksti jne. Sen ymmärrän itsekin. Pointti kuitenkin lyhyesti:

Yhteiskunnan alasajo-->Kantaväestön kansanmurha-->Tilalle maahanmuuttajia.
 
Eräs näkökulma
Somaliäidiltä ei myöskään odoteta kouluttautumista tai työllistymistä lastenhoidon ohella. Lapsia voi tehdä kun se on pääasiallinen "työ", kulut kustannetaan avustuksin ja tukirahoin. Samoin somalit verkostoituvat, ja miehet ovat myös työttöminä pääosin. Kaupungilla näkee monesti somalipariskunnat yhdessä lasten kanssa.

Suomalaiselta naiselta odotetaan korkeaa koulutusta, työssäkäyntiä sekä kodinhoitoa lasten kera. Odotukset suomalaista naista kohtaan ovat huomattavasti vaativammat. Suomalainen nainen ei saa lasten kasvatuksessa tekemiään virheitä anteeksi - heti on lastensuojelu kimpussa. Kuka lastensuojelusta puuttuu esim. somaleiden tyttölasten silpomiseen tai naisten alistamiseen? Ei kukaan, koska se kulttuurillisesti anteeksi annetaan "vieraaseen kulttuuriin kuuluvana" asiana.
 
Totuus Sattuu..
Alkuperäinen kirjoittaja Eräs näkökulma;30454955:
Somaliäidiltä ei myöskään odoteta kouluttautumista tai työllistymistä lastenhoidon ohella. Lapsia voi tehdä kun se on pääasiallinen "työ", kulut kustannetaan avustuksin ja tukirahoin. Samoin somalit verkostoituvat, ja miehet ovat myös työttöminä pääosin. Kaupungilla näkee monesti somalipariskunnat yhdessä lasten kanssa.

Suomalaiselta naiselta odotetaan korkeaa koulutusta, työssäkäyntiä sekä kodinhoitoa lasten kera. Odotukset suomalaista naista kohtaan ovat huomattavasti vaativammat. Suomalainen nainen ei saa lasten kasvatuksessa tekemiään virheitä anteeksi - heti on lastensuojelu kimpussa. Kuka lastensuojelusta puuttuu esim. somaleiden tyttölasten silpomiseen tai naisten alistamiseen? Ei kukaan, koska se kulttuurillisesti anteeksi annetaan "vieraaseen kulttuuriin kuuluvana" asiana.
Juurikin tätä piti itsenikin lisätä tuohon aloitukseeni, näistä odotuksista. En vaan jaksanut enää näppäillä.

Somaliäidin on helppo tehdä lapsi toisensa jälkeen, hyvinvointiyhteiskunnan tukiessa täysillä.
Heille on varmasti täysin tuntematon käsite, että joku Suomessa voisi ajautua Kuopion/Rautavaaran kaltaiseen ratkaisuun.

En tarkoita yhteiskunnan tuella pelkkää taloudellista, vaan muutenkin jatkuvaa huolenpitoa yhteiskunnan osalta. Soitellaan ja kysellään "Onko kaikki kunnossa" ja jos ei ole niin "harkinnanvaraista" Kela Goldilla vaan taikaseinästä. Ei siinä tosiaan kerkeä ahdistumaan kotiäitinä Somali.

Toivon että edes joku hetken miettii tuota aloitustani, mitä jos se oikeasti onkin asian laita?
Monet ovat niin naiiveja etteivät voi uskoa että media voisi ollakin paha, samoin politiikka jota ajetaan, ei olisikaan oman väestön parhaaksi. Totuus tosiaan sattuu.

Valkoinen suomalainen on tosiaan kakkosluokan kansalainen, ja nyt on jälleen kerran päättäjillä ja lehdistöllä verta käsissään. Mutta kuten jo kerroin aloituksesssa, he ovat jälleen onnistuneet. Nyt on tiedossa koko viikko kantaväestön pelottelua pois lapsenteosta. Noilla uutisoinneilla on myös se tarkoitus, että sitten kun nillitetään että "äiti vaan väsyi" niin moni sillä oikeuttaa lapsensa murhaamisen. Päättäjät ja lehdistö voittavat jälleen!. Pelkoa ja epätoivoa kylvetään, itsetuntoa heikennetään median toimesta. Täyttä propagandaa. "Mamu hyvä, Suomalainen paska".
 
5555555555
Päättäjillä on verta käsissään jälleen.
Punavihreä=Valkoihoisten veri + Khatin pureskelu.

Tämä päättäjien, ja itse asiassa EU:n suorittama kansamurha on täysin verrattavissa Hitlerin toimiin Natsi-Saksan aikana.

Nyt ei vaan ole polttouuneja, vaan tietty väestönosa tapetaan hitaasti kiduttamalla, palveluista leikkaamalla, median mustamaalatessa ja valehdellessa.
 
Mites on Päkä?
"Somalien lapsiluku vähenee"

EEEEEeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii... Nyt on Suomalaisten katsottava itseään peilistä!!!!!!!! Nyt äkkiä rakennettava Love-hotelleja näille reppanoilla, ei huolta veronmaksajien rahoilla toki! vai mitä Päkä?
 
"..."
Koulutustaso alentaa lapsilukua, joten jos jostain tuntemattomasta syystä Suomessa asuvan somalitaustaisen väestön määrän haluttaisiin pienenevän ajan kanssa, olisi somalitaustaisia lapsia syytä kannustaa opiskelemaan lääkäreiksi ja juristeiksi. Suomen kielen taito toisen polven maahanmuuttajilla riittänee siihen jo hyvin...
 
"toinen näkökulma"
Suomalaiset naiset elävät yhdessä maailman tasa-arvoisimmista yhteiskunnista. Miehet hoitaa lapsia, ja kotia siinä missä naisetkin. Naiset voivat päättää elämästään, lapsilukumäärästään ja lastensa elämästä siinä missä miehetkin.

Somalinaiset ovat miestensä alistamia lastentekokoneita. Eivät yleensä saa päättää ehkäisystä, lapsimäärästä vaikka jokainen alatiesynnytys voisi heidät tappaa silvottujen alapäiden takia tai elämästään kodin ulkopuolella.

Silti ap:n kaltainen suomalainen kadehtii somaliäitien elämää ja haluaisi selvästi mieluummin sellaisen itselleen koska suomalaisen naisen elämä on niin kamalaa.
 
AnaaliTappi
Mutta eiks se niitten kulttuuri olekkaan niin vitun hienoa? Silti on teilläkin kova tarve päästä Isis terroristin vaimoksi vaikka itse kirjoitat tuossa että naista alistetaan jne?
 
SAATANAN KEHARI
Joo vitun aivokääpiöt jatkakaa vaan ne laput silmillä.
Hyvin on aivopesu tosiaan toiminut.

Ei osata nähdä yhteyttä sille, että Isis terroristeille varataan rahaa, ja terveydenhuollostamme leikataan.

Kuinka vitun vaikeaa on nähdä että jostainhan ne rahat näille saatanan neekereille pitää repiä?
JA NE OTETAAN MEIDÄN TERVEYDENHUOLLOSTA JA MUISTA PALVELUISTA
 
"ksk"
No jos on pärjännyt oloissa jossa ei ole ollut mitään ja kaikki on pitänyt itse tienata ja hommata niin jaksaahan sitä kun pääsee tänne täysihoitoon. täällä niille kannetaan kaikki valmiina eteen kuin manulle illallinen.
 
Lisää rahaa terroristeille
No niin, taas saatiin lisää rahaa terroristien hyysäykseen kun saatiin 3 henkeä pois viemästä heidän rahojaan (2 lasta ja äiti vankilaan/hoitoon)

Kiitos!
 
Sokeat
Alkuperäinen kirjoittaja Lisää rahaa terroristeille;30455505:
No niin, taas saatiin lisää rahaa terroristien hyysäykseen kun saatiin 3 henkeä pois viemästä heidän rahojaan (2 lasta ja äiti vankilaan/hoitoon)

Kiitos!
Ja tämä äiti itsekkin sossun asiakas ja maksaa hoito/vankila kulunsa itse?
 
"jepulis"
Somppumammat kansoittavat Itiksen Hesburgerin uusine lastenvaunuineen ja isoinen lapsikatraineen. Mukavaahan se on veronmaksajien rahoilla käydä rentoutumassa ja ulkona syömässä. Eipä kantasuomalaisilla vanhempainvapaata viettävillä ole vain tällaiseen varaa. Lääkärijonoissakin somalit pääsevät ohi, koska tarvitsevat tulkkeja. Kätevää olla ja pysyä avuttomana tässä yhteiskunnassa. Kyllä joku muu maksaa ja pitää huolen kaikesta.

Paljon huonommin on asiat pienituloisilla suomalaisperheillä.
 
kasinollakasit ja sydänsurut
Kunpa samanlaisella intensiteetillä ja prioriteetillä hyysättäisiin myös kantaväestöä. Ai niin mutta terroristi on monta kertaa arvokkaampi kuin valkoihoisten perhe.

Voidaan siis sanoe että;

Syy...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288754818723.html

...ja seuraus:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112218858921_uu.shtml
 
Olen suvaitsevainen
Lopettakaa se uran vatkuttaminen, omakotitalosta, autosta, veneestä ja mökistä haaveilu niin voitte yhtä hyvin tehdä lapsia ja elää niinkuin somalit. Eikä ole heidän vika että saavat tukia ja elävät näin. Syy ei ole somalit vaan tämän maan systeemi. Eivätkä somalit vain elä näin Suomessa, sitä tekee myös suomalaiset itse.
 
Ammuu
Alkuperäinen kirjoittaja lasmööööööööör;30455625:
No mitäs veikkaat luupää, tuleeko halvemmaksi yhdet oikeudenkäyntikulut kun vuosien kuukausittain tuki?
Luulet että tämä äiti on ainoa suomalainen Suomessa jolle kaikki maksetaan? Menehän kuule ilta lypsylle. Täällä monikaan tunne yhtään Somalia. Taitaa moni olla ihan suomen napapiiriltä kotoisin.
 

Yhteistyössä