Millä hinnalla laitan pet shopit myyntiin kirppikselle?

  • Viestiketjun aloittaja kirppikselle
  • Ensimmäinen viesti
kirppikselle
Ei aavistustakaan mitä nuo maksavat, tai onko eri hahmojen hinnoissa eroja. Meillä on hurjan iso kasa noita pikkueläimiä ja tyttö on "kasvanut ulos" niistä. Onko 1e/kpl liikaa? Haluan siis, että menevät kaupaksi.
 
aaapee
Tai voiko laittaa esim. 5kpl pusseissa myyntiin, kun hintalappuja on hankala yksittäisiin ötököihin laittaa. Vai haluaako ostaja yleensä vain yhden tietyn hahmon, jolloin tuollainen pussi jäisi ostamatta?
 
taamu
Järkevintä olis vvarmaan myydä suoraa paikallisessa fb kirppiksellä tai huutonetissä. Myisin koko satsin kerralla mutta hinta varmasti parempi kun kirpulla eikä hävikkiä tulisi
 
Lahti
meilläkin ne on jatkuvasti 1,50 tai 2€ kpl :) Joten jos 5 petsiä laitat samaan pussiin ja jonkun petsi hilpehöörin mukaan niin ihan hyvin voi laittaa 10€ pussi :)

Itselläni oli kirppispaikka vain viikon ja halusin mahdollisimman vähän jäävän hilpehööriä käsiini joten myin muutaman petsin (joita tytöllä oli samoja) 1,30kpl mutta keskimäärin yleisin hinta on se 1,50 tai 2€ ja hyvin menee siltikin kaupaksi joten älä nyt 1€ tai edes alle sen myy ;)
 
"Kiraki"
Fb kirppiksellä möisin huutokaupalla, jos sattuu olemaan arvokas niin keräijät huutaa enemmänkin kuin 1e/kpl. Siellä saa laittaa valokuvan jossa udeampi petshoppi ja huutajat vaan sanoo mistä petshopista huutavat.
 
ei harrastaja
Miksi osa noista petseistä on noin hurjan kalliita, siis seisovat kissat, mäyräkoirat ja ilmeisesti spanieli(?)? Kun eikö ne maksa kaupassa muutaman euron? Eikö niitä sitten enää saa kaupasta vai miten noiden hahmojen hinnat oikein määräytyy?
 
ads
Huuto.netissä niistä maksetaan 3 eurosta ylöspäin. Harvinaisista saa kymppejä. Kirppiksellä meilläpäin myydään parin elukan pusseissa, joissa joku yksittäinen tavara mukana, hinnat 4-6 euroa.
 

Yhteistyössä