Miehet eivät kiinnostu miinusta enää millään. Johtuuko tämä vain siitä, että olen 40v?

  • Viestiketjun aloittaja "Maria"
  • Ensimmäinen viesti
"Maria"
Kun viimeksi olin sinkku, olin 28-29v. Tuolloin mulla oli ylipainoa ehkä kymmenisen kiloa. Pukeudun ihan kivasti. Olen aina ollut nätti, mutta en koskaan mikään varsinainen kaunotar. Nätti/sievä kylläkin siis.
Vientiä riitti baareissa ja välillä jopa kaupan kassajonossa.
Tuolloinkin harrastin nettideittailua ja koskaan ei kukaan vaikuttanut pettyneen minuun. Jokainen mies olisi halunnut jatkoa. Deittailin muutamaa komeaa, fiksua ja mukavaa miestiä, joista yhden kanssa seurustelin sitten vuosia.

Nyt olen 40 vuotias. Olen harrastanut kuntosalilla käymistä jo vuosia ja kroppaani on hyvässä kunnossa. Olen hoikka ja liikunnallinen. Näytän ennemmin jopa vähän nuoremmalta, kuin vanhemmalta. Mulla on hyvä tyylitaju ja panosta pukeutumiseeni. Hiukseni ovat puolipitkät ja käyn säännöllisesti kasvohoidossa jne.

Vientiä ei vaan ole enää missään. Saan kyllä yksin olla baareissa, laivalla tms ihan kaikessa rauhassa. Nettideitit eivät tuota tulosta ja tarjokkaita on suhteellisen vähän. Olen iloinen ja mukava tyyppi, mutta sekään ei riitä. Itseäni reilusti vanhempia miehiä joskus tulee juttelemaan. Siis 55+... Mun ikäisiä miehiä tuntuu kiinnostavan vain itseään nuoremmat.

Mulla on yksi työkaveri, joka on juuri täyttänyt 30v. Hänen kanssaan liikumme paljon yhdessä. Hän on jonkun verran ylipainoinen, mutta nätti ihan joo ja sellainen pitkätukkainen isotissisen blondi. Hänellä riittää aina vientiä. Eikä pelkkiä seksiseuran tarjoajia,ajan miehiä jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan enemmänkin.
Nyt hänkin seurustelee ja nappasin tosi mukavan ja komean miehen itselleen.

Johtuuko tää kaikki vaan siitää että olen nelikymppinen? En enää kaksi-tai kolmekymppinen, vaan oikeasti... Aikuinen nainen.
 
.....
No ikä tekee tepposia... Mä huomasin, että miesten kiinnostus laski selvästi, kun ikä alkoi lähestyä neljänkympin. Ehkä siinä kolmeseiskan tienoilla. Ihanan miehen silti löysin 41veenä ja edelleen yhdessä ollaan, vaikka juhlin ensi kesänä viisikymppisiä ja olen jo mummokin.
 
hmph
Voi olla, että olet kasvoistasi ikävän näköinen. Koska olet aikaisemmin kertomasi mukaan kärsinyt pyöreydestä.

Ethän vain tupakoi? Se vaikuttaa mm. ääneen, tehden äänestä sellaisen epämiellyttävän miesmäisen kähinän.
 
Mies40v
Kropan timmeys ei ole se asia,jolla niitä miehiä saa. Loppujen lopuksi se on vartalon koko tai malli ei aiheasti kiinnitä edes huomiota, ellei edusta jotain ääripäätä. Isot rinnat pistävät silmään kyllä positiivisesti, mutta eikös se ole joku biologinen fakta, että isot rinnat kiehtovat miehiä. Ulkonäössä markkaa enemmän kasvot ja hiukset.
Toki 30-vuotias on vain yleensä kauniimpi, mitä 40-vuotias.
Suurin ero silti löytyy luonteissa. Nelikymppinen nainen on usein tylsä.
 
En usko että johtuu iästä. Ehkä sun olemuksessa on jotain mikä vaikuttaa. Mä olen 44v. ja monen ikäiset kiinnostuu minusta. Mua ei kiinnosta ja en tiedä haluanko enää ketään elämääni. Yksin on helpompaa ja ei tule sydänsuruja.
 
semmoset nelikymppiset miehet jotka ettii uutta naista ovat tn. hiljattain eronneet nelikymppisestä naisesta

tottakai ne kattelee nuorempia, eihän olis mitään järkee vaihtaa yhtä nelikymppistä toiseen samanmoiseen
 
"Viekku"
Oletkohan liian hyvinvoiva, tyylikäs ja itsevarma? Harvojen suomalaisten miesten oma itsetunto riitää ja pelkäävät itsevarmoja tyylikkäitä naisia, vähän pullukoita taviksia on paljon helpompi lähestyä ilman paineita. Itse olen 43v tylsä tavis ja kyllä miesten puolelta kiinnostusta riittää.
 
vierass
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;30463411:
ei sun nahkassa lue missään näkyvällä paikalla sun ikää.
Sama tuli mieleen.


semmoset nelikymppiset miehet jotka ettii uutta naista ovat tn. hiljattain eronneet nelikymppisestä naisesta

tottakai ne kattelee nuorempia, eihän olis mitään järkee vaihtaa yhtä nelikymppistä toiseen samanmoiseen
Mun entinen alkoi seurustella itseään pari vuotta vanhemman kanssa.
Molemmat ovat päälle 40v.
 
hmph
semmoset nelikymppiset miehet jotka ettii uutta naista ovat tn. hiljattain eronneet nelikymppisestä naisesta

tottakai ne kattelee nuorempia, eihän olis mitään järkee vaihtaa yhtä nelikymppistä toiseen samanmoiseen
Miehet ovat kyllä masokisteja. Tuossa on se riski, että uusi puoliso haluaakin perustaa perheen. Se vauva-arki kaikkine valvomisineen uusiksi? En voi ymmärtää. :D
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
"mature"
Ainakin minä olen katsellut itseäni noin 10 v vanhempia naisia. Joskus tuntuu, että nuo baarikärpäset 20-30v on niin itseään täynnä, niin mukavampi keskustella sen vaiheen ohitse menneen 40v kanssa. Mutta yleensähän siinä on niin käynyt, että yllättäen nainen tulee sitten minun luo, hänen luonaan on "jokin remontti" menossa ja aamulla herään siihen kun tämä neito on jo hävinnyt tai sitten puhelin soi ja hän vastaa siihen "anteeksi kulta, olen kunnossa, mutta olin tyttökaverin luona yötä". Ja yöllä kun kysyy niin en ole parisuhteessa tai en seurustele.

Joskus tuntuu, että nuo 40v naiset "hylätään" sillä perusteella, että vaikka olisi kuinka muodokas ja kaunis tahansa, ajatellaan, että tuon on pakko olla parisuhteessa, ei tuo voi olla enää vapaana.
 
  • Tykkää
Reactions: Bon-Bon
"Rupuska"
Riippuu ihan siitä ulosannista. Onko se kuivakka täti isolla T:llä vai nainen N:llä :D

Vaikka se pahalta kuulostaakin niin en mäkään kattelis jtn pappaa jos sellaisesta olisin just eronnut. Sellainen pystyyn kuollut ja vakava -> "teinien juttuja, lapset tuollasta vaan tekee, hyhy mitä pornoa, tiedän mitä haluan!, ei aikuiset enää tuollaista, mennään nukkumaan klo 19.00 koska teinit hilluu pitempään" jne..
Ehkä ne vanhemmat miehet ovat enemmän samalla aaltopituudella ja siksi ottavat yhteyttä? Ei se ikä meinaa näy missään ihmisten ilmoilla negatiivisesti jos ei ole sitten ns.ikänsä mukainen.. Helppoahan se toki on itse sanoa kun kaikki miehet olleet pari vuotta aina nuorempia. Olen siis vähän pentu päästäni :D ja takuulla on ryppyjä ja roikkuvia kohtia täs nelikymppisenä. Eivät ole vaikuttaneet silti. Pää on sellanen hömppänä, se kai nappaa joitakin miehiä.

Mutta ap, on niitä fiksuja ja "aikuisia" nelikymppisiä ukkojakin vielä markkinoilla. Jostain syystä et vaan törmää heihin? :)
 
  • Tykkää
Reactions: Bon-Bon
Mies33v
[QUOTE="Viekku";30463489]Oletkohan liian hyvinvoiva, tyylikäs ja itsevarma? Harvojen suomalaisten miesten oma itsetunto riitää ja pelkäävät itsevarmoja tyylikkäitä naisia, vähän pullukoita taviksia on paljon helpompi lähestyä ilman paineita. Itse olen 43v tylsä tavis ja kyllä miesten puolelta kiinnostusta riittää.[/QUOTE]

Ei pidä paikkaansa. Suomalaiset miehet pääasiassa kuvittelevat olevansa Jumalan lahjoja naisille ja arvioivat oman tasonsa aina todellisuutta korkeammaksi. Kyllä fakta on se, että mies lähestyy helpommin keskivertoa kauniimpaa.
 
viera.s
semmoset nelikymppiset miehet jotka ettii uutta naista ovat tn. hiljattain eronneet nelikymppisestä naisesta

tottakai ne kattelee nuorempia, eihän olis mitään järkee vaihtaa yhtä nelikymppistä toiseen samanmoiseen
Ai miehet ovat siis eronneet, koska vaimosta on tullut nelikymppinen? Minä kun kuvittelin, että useimmiten taustalla olisi muuta ongelmaa, jota ei tietenkään automaattisesti ole toisen samanikäisen naisen kanssa.

Aloittaja, oletko yhtä vapautuneella ja iloisella mielellä liikenteessä kuin silloin reilu kymmenen vuotta sitten? Tanssitko, flirttailetko? Hyvin harvoin kukaan tulee iskemään pöydässä yrmeän näköisenä istuskelevaa naista ihan iästä riippumatta.
 
42
Itselläni vientiä riittäisi jopa liiaksi. Huomiota tulee heti ravintoloissa ja joskus jopa ruokakaupoissa jos liikun yksin. Kuukausi sitten jopa joku ventovieras sanoi miehelleni että haluaisi vaihtaa osia hänen kanssaan. Voi olla onnellisuus joka säteilee. Olen onnellisesti parisuhteessa ja alle 1v. Pojan äiti.
 

Yhteistyössä