Lyhyet hiukset saavat noin 20-40v naisen näyttämään tätimäiseltä

  • Viestiketjun aloittaja tukka
  • Ensimmäinen viesti
tukka
Lyhyet hiukset leikkaa yleensä nainen, joka on kyllästynyt elämäänsä ja haluaa uusia tuulahduksia ja 'nuorekkuutta' ilmeeseensä. Todellisuudessa lyhyet hiukset saavat naisen näyttämään tätimäiseltä. Järkyttävyyttä lisää se, kun lyhyet hiukset leikataan johonkin uutuusmuotoon ja värjätään joko railakanpunaiseksi tai muulla shokkiraidalla. Pitkät hiukset ovat naisella paljon kauniimmat. Lyhythiuksisuus on valloillaan vain suomessa. Harmillinen juttu. Maailamalla on enemmän pitkätukkaisia aikuisia naisia. Sietäisivät suomalaiset naiset ottamaan heistä mallia.
 
vieraskin.
Riippuu hiusmallista. Lyhyt tukka voi olla tätimäinen tai sitten ei. Riippuu henkilön olemuksesta ja muuten vaatetuksesta ja ulkoisesta olemuksesta. Upeita lyhyitä hiuksiakin on ja joillekin sopii todella.
 
"katten"
Kieltämättä, jos kampaajalla ei ole tyylitajua ja ymmärrystä asiakkaan kallon muodosta saati kokonaistyylistä, niin lyhyet hiukset voivat todellakin olla kamalat . Kypärä, joka näyttää kuin ei istahtaisi millään päähän :D

Mutta pitkilläkin hiuksilla voi äkkiä näyttää siimahäntä hiireltä.
 
gggghhh
Musta lyhyt poikatukka sopii hoikalle, tai ainakin hoikkakasvoiselle, lyhyet hiukset korostaa kasvojen muotoa ja saa näyttää pulleammalta ja tätimäiseltä.

Lyhyillä hiuksilla ajatteken tosi lyhyttä "poikatukkamallia", polkka ja muu vähän lyhempi on eri juttu.
 
"Maailmalla" on joo enemmän pitkähiuksisia naisia, koska "maailmalla" naisten hiuslaatu on karkeampi ja paksumpi kuin suomalaisilla, joiden poninhäntä on lasinen, liukas hiirenhäntä. Sitten kun sen hiirenhännän joskus leikkaa, niin se kasvaa hamppuna takaisin, jos kasvaa.

Joku polkkatukka nyt on mielestäni ihan asiallinen hiustyyli joka sopii monen ikäiselle.

http://www.hairii.com/wp-content/uploads/2012/04/Bob-Hairstyles-20121.jpg

Toki täytyy muistaa, että ainahan hiukset ovat näyttävämmät, kun ne ovat paksummat. Tyhjästä on kuitenkin paha nyhjästä.

Itselläni on pitkät tummat hiukset, jotka ovat karkeat ja paksut. Näiden hiusten kanssa on kieltämättä kuuma, ja joskus tekisi mieli leikata lyhyeksi, mutta kun ne kasvaa aika kovaa vauhtia, niin saisi olla kolmen viikon välein leikkaamassa. Sekin on koettu.
 
jestas
No mitenkä nämä lasimaiset ja ohuenohuet hauraat hiukset pitäisi leikkauttaa? Voisiko joku joskus kertoa sitten senkin? Tyvirauta on ainoa järkevä apu, mutta päivittäin käytettynä aika tuhoisa. Olen luonnostani aito punapääkin, pitääkö värjätä vielä ruskeaksikin, jotten nyt olisi loukkaus naissukupuolta kohtaan?
 
wanttu
http://www.elle.com/cm/elle/images/Wz/elle-06-pixie-cuts-mia-farrow-xln-xln.jpg

http://www.short-haircut.com/wp-content/uploads/2013/02/Celebrity-short-hair-2013.jpg

http://wallerz.net/wp-content/uploads/2014/06/2694_audrey_tautou.jpg

Joo, siis ihan hirveen rumia tätejä noikin lyhkäsillä hiuksilla. Eikun oikeesti, mielettömän upeita! Ymmärrän kyllä, että se puna-musta kananpersetukka saa kenet tahansa näyttää hirveeltä. Miksei ne lyhksistä hiuksista tykkäävät kävis vaikka jotain ylläolevien linkkien kaltaista leikkaamassa? Ei tarviis enää palstaukkojen käydä huutelemassa yleistäen, että kaikki lyhyet tukat on rumia, kun oma vaimoke tulee räikeen kananperseen kanssa kampaajalta kotiin.
 

Yhteistyössä