g:Ekaluokkalaisen todistus/arviointi

  • Viestiketjun aloittaja yksäippä
  • Ensimmäinen viesti
yksäippä
Millaisen torkan/arvioinnin ekaluokkalaisesi sai?

Omalla arviointi 1-5. Lukeminen ja kirjoittaminen oli 3-4 (oli useampi kohta siis), matikka ja käytös 5. Loput sitten 4.
 
"Tuuti"
Meillä ei ekaluokkalainen saanut vielä numero todistusta tai muutakaan nyt joululta.Marraskuussa oli arviointikeskustelu open kanssa ja silloin lapsi sai itse arvioida hymynaamoin,kuinka on eri osa-alueilla sujunut.Myös ope antoi oman hymynaama -arvion.Kaikessa on sujunut muuten hyvin/erinomaisesti mutta pari kirjan tai läksyn unohdusta oli ollut.
 
kukuma
Meillä sanallinen arvio. Kaikki kohdat olivat lapsellamme kohdissa sujuvasti tai melko sujuvasti (matikka ja äikkä), tai vastaavasti erittäin hyvin tai hyvin (käytös, työskentelytaidot yms.). Itsenäinen työskentely on vielä hakusessa, se oli kohdassa kohtalaisesti (varmistelee vielä paljon opelta / luokan avustajalta, mitä pitikään tehdä, vaikka muistaisi ja osaisikin).
 
"piparkakku"
Tuolla asteikolla lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka, sääntöjen nuodattaminen, koulutyöstä huolehtiminen 5, muut (käytökseen ja työskentelytapoihin liittyvät) 4. Tunnollinen ja taitava, mutta ujohko tyttö.
 
Ekaluokkalaisen arviointi
Matematiikan perustaidot osaa erinomaisesti, muutoin kohdassa osaa hyvin paitsi työrauhan antaminen ja ohjeiden mukaan toimiminen, näissä "osaa tyydyttävästi".. älykäs ja vilkas ja loppuvuodesta 7-vuotta täyttänyt tyttö ;-) tammikuussa seuraava arviointikeskustelu..
 

Yhteistyössä