millainen parisuhde 15 vuotta yhdessä olleilla?

  • Viestiketjun aloittaja pohtija
  • Ensimmäinen viesti
"Quu"
Meillä yhteiseloa on takana 1 vuotta. Ei olla enää vastarakastuneita, enemmän se vanha pariskunta omilla menoillaan. Minä harrastan paljon meidän teini-ikäisen tyttären kanssa ja mies taas pelaa sählyä ja jalkkista ja lisäksi kerääntyy alakerran tv-huoneeseen kavereiden kanssa kattomaan latkää tai futista. On siis sekä penkkiurheilija, että urheilija kavereidensa kanssa.

Yhdessä katotaan esim. leffoja, käydään jokunen kerta vuodessa ulkomailla, remontoidaan kotia ja laitetaan pihaa, käydään rannalla, leffassa, baarissa muutamia kertoja vuodessa jne. Kaveriperheillä kahvilla jne. Kyllä meillä yhteistäkin puuhaa siis on. Ja joka päivä tietty kokoonnutaan yhteisen ruokapöydän ääreen.

Päivittäin ei välttämättä oo haleja ja pusuja, mutta viikottain toki useampaan otteeseen. Me ei olla sellaisia "tapapussaajia", eli ei tuu pusuteltua esim. aina kotiin tullessa tai vaikka aina nukkumaan mennessä. Enemmän sanallisesti hellitään, eli vaikka "onko nälkä"-lauseen perässä on usein kulta jne... Seksiä on pari, kolme kertaa viikkoon. Hyvä elämä meillä on, en vaihtaisi. :)
 
Meillä aikalailla 15v takana. Edelleen päivittäin halataan ja pussataan jne. Ei vastarakastuneita muttei omissa menoissakaan. Riidellään vaihtelevasti. Ei viimeaikoina.
Molemmat tarvii ja saa sitäkin omaa aikaa perheen ohella.
 
"Quu"
Sori, siis kirjoitin, että meillä on yhteiseloa 17 VUOTTA!

Ja riitelyn unohdin, eli harvoin riidellään. Välillä räjähtää, yleensä mina hormonimyrskyissäni. ;) Ehkä 3kk välein. Meillä ei oo mitään säännöllistä nipotusta.
 
Parikytä vuotta takana ja homma luistaa. Nyt on elämä seesteistä yhteiseloa. Alkuun rakastettiinkin rajusti mutta myös hiomattomat kulmat ottivat yhteen rajusti. Nyt rakastetaan syvästi ja kulmat hioutuneet pois. Vuosi vuodelta paranee. Nykyään ei enää tarvitse riidelläkään kuin äärimmäisen harvoin. Pusuja ja halejakin riittää.
 
  • Tykkää
Reactions: 4eliveto
vie ras
19 vuotta takana ja ollaan todellakin vanha pariskunta. Ei halailla eikä pussailla. Eletään omaa elämäämme samassa talossa. Ei kyllä riidelläkään. Illat voidaan katsoa telkkaria, eikä kummallakaan ole mitään sanottavaa. Seksiä ei ole ollut kohta vuoteen. Kumpaakaan ei kiinnosta.

Luulen, että ollaan yhdessä vaan sen takia, että molemmat halutaan asua tässä missä asutaan. Yksin kummallakaan ei olisi siihen mahdollisuutta. Vaikka menee tämä näinkin, molemmat harrastaa ja vapaa-aikaa on.
 
Parisuhde menee aalloissa, välillä ollaan kuin vastarakastuneet, välillä taas kämppäkavereita. Riitoja ei ole ollut oikeastaan koskaan, jos joku jurppii niin se sanotaan ääneen ja katsotaan mitä asialle tehdään. Samanlainen maailmankatsomus kantaa, yhteiset arvot ja tärkeysjärjestys.
Ja paneminen :xmas: kuivia kausia voi olla, mutta sitten taas jostain kipinä roihahtaa.
 
rakastuneita
21 yhteistä vuotta takana. Emme riitele juurikaan, minä joskus ärähtelen ennen menkkoja, mies ottaa huumorilla ne ja vetää kainaloon. Pussataan päivittäin, vähintäänkin silloin kun toinen lähtee töihin tai tulee töistä. Seksiä on karkeasti arvioiden kolmesti viikossa, kerran viikolla ja viikonloppuna loput. Omia harrastuksia (urheilu) on molemmilla, ja siis aina ollut. Nykyään voimme käydä yhdessäkin lenkillä, kun lapset pärjää sen ajan keskenään. Päiväpäivältä rakastan enemmän tuota miestäni.
 
vieraskin.
Yhteiseloa 18 vuotta. Minä olen kuin vastarakastunut. Miestä ei kiinnosta ja on todella passiivinen. Siitä syystä riidelläänkin. Haluaisin viettää aikaa yhdessä, miehen mielestä olen riippakivi :(
 
"..."
17 vuotta takana ja ollaan kasvettu yhteen. Riidellään tulisesti, mutta myös rakastetaan. Vieläkin. Molemmilla on omat menonsa, mutta aina iltaisin nukahdetaan sylikkäin.
 
....
[QUOTE="...";30615159]17 vuotta takana ja ollaan kasvettu yhteen. Riidellään tulisesti, mutta myös rakastetaan. Vieläkin. Molemmilla on omat menonsa, mutta aina iltaisin nukahdetaan sylikkäin.[/QUOTE]

Lisäisin vielä että molemmilla olisi mahdollisuuksia muiden kanssa, mutta kumpikin tietää ettei kukaan voisi olla parempi kuin oma puoliso :)
 
vanha pari
Yli 20 v yhdessä. Usein riidellään, mutta arkisista asioista. Kummallakin omat menot. Rakastamme edelleen toisiamme, vaikka emme sitä kovin usein konkreettisesti näytäkään. Ehkä se ilmenee enemmän niin, että kumpikin osallistuu arjen ja huushollin pyörittämiseen, jottei toinen joudu yksin kantamaan koko taakkaa. Lapset on meillä alakouluikäisiä.
 
vierass
Yhdessä kohta 15v..Kyllä tykkään miehestä edelleen paljon,molemmilla omia menoja,lasten harkkakuljetuksia,kisareissuja jne..Työt jne..Yhdessä välillä lenkkeillään,kotityöt tekee kumpa ehtii,pussaillaan lähes päivittäin,seksiä pari kertaa kuussa,kun aikaa löytyy,mielestäni hyvin menee ja viihdyn suhteessa :)
 
zvvb
Yli 20 vuotta takana. Ulkopuolisille jossain mielessä näyttää sille että olemme nuori pari, liikumme paljon yhdessä sekä kaksin että melko pienten lasten kanssa. Kotona tilanne vaihtelee, välillä olemme vanha pari joka ei puhu toisillee tai pussaile, sitte taas on kausia jolloin läheisyyttä on enemmän. Seksi on vuosien myötä parantunut määrällisesti pysynyt jokseenkin samana.
 
vieras..
15,5 vuotta yhdessä. Ei olla mikään vastarakastunut pari, ei olla oltu enää kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen. Rakastellaan (joka ajan saatossa muutunut vaan paremmaksi, varsinkin lasten syntymän jälkeen), riidellään, halataan ja pussataan (tänään viimeksi), mutta molemmilla on myös omia menoja, lähinnä harrastusten merkeissä. Tykätään liikkua paljon perheenä, meillä kaksi pientä lasta, mutta toisinaan tahdotaan laatu aikaa kaksistaan, joka tarkoittaa leffassa käyntiä ja illallista. Mun mielestä meillä menee ihan hyvin.
 
khgg
24 vuotta yhdessä. Toki välillä riidellään, mutta enimmäkseen leppoisaa yhdessäoloa. Yritetään huomioida toistemme tarpeet ja keskustellaan niistä paljon. Tasa-arvoisina hoidamme esim. lapsiin liittyvät jutut. Seksiä on noin 3 kertaa viikossa ja pusuja/haleja päivittäin. Ollaan siis onnellisia yhdessä :)
 

Yhteistyössä