Kotihoidon ammattilaisia?

  • Viestiketjun aloittaja "sivusta seuraaja"
  • Ensimmäinen viesti
"sivusta seuraaja"
Naapurissa asuu n 70-vuotias liikunta- ja tukielinten sairauksia poteva nainen. Tuntuu olevan alkoholisoitunut, on kerran yrittänyt saada jopa minua hakemaan lähikaupasta olutta...hänellä käy kotipalvelu pari kertaa viikossa, tekee kauppa-asioita jne. Miten on, kantaako kotipalvelu hänelle siis ne oluet kotiin, kun ainakin tyhjiä tölkkejä vievät mennessään hirmu määrät? Naisen tytär käy kerran viikossa, mutta en ole hänen nähnyt sinne mitään vievän. Nainen itse käy äärimmäisen harvoin missään. Hänhän tietysti maksaa palveluista, mutta onko kotihoidolle mitään ohjeistusta tuommoisesta, onko ne oluet myös normaali kauppaostoksia?
 
jfd
Kyllä meillä asiakkaat keinot keksii kun me ei saada viinaa/olutta tilata (käytössä kauppapalvelu,emme tee kaupassa käyntejä)

Eräskin asiakas laittaa tutun taksin hakemaan hänelle oluet.
 
sairaanhoitajatar
Meillä ei kotihoito hoida kauppa-asiointia, mutta teemme kyllä ostoslistoja, emmekä luonnollisesti tilaa alkoholituotteita. Enkä ole vielä tavannut virallista kauppa-apua, joka toisi alkoholijuomia. Mutta viinantuska on sen verran kova hätä johon löytyy aina avunantajia! Vaikka ihminen ei pääsisi kotoaan minnekään, niin aina löytyy joku joka tuo rahasta. Rahasummat voivat olla isojakin.
 

Yhteistyössä