Miehen exä kuntamme päivystyksessä sairaanhoitajana. Pelottaa tilanne, että sinne joudumme

  • Viestiketjun aloittaja inha tilanne
  • Ensimmäinen viesti
inha tilanne
tai lapseni loukkaantuu koulussa ja joutuu päivystykseen ja tämän henkilön hoitoon. On erittäin vihamielinen minua kohtaan.

Jos joudun päivystykseen, miten asiaa kannattaisi kysyä? Jos sanovat, että joudun ensin sairaanhoitajalle, voinko ihan kysyä että minkä nimiselle? Ja jos on tämä henkilö, niin sanoa että en halua hänelle.
Sille en varmaan mitään voi jos lapsi sinne joutuu koulupäivän aikana :(
 
viera---s
Etköhän liioittele nyt? Exä on virassaan ja on velvollinen ammattinsa vuoksi kohtelemaan jokaista potilasta samanarvoisesti. Katso mieluummin tilanne ensin ja sitten vasta levittelet käsityksiäsi hänestä muulle henkilökunnalle. Sinähän siinä kahjon maineen saat!
 
"vieraana"
Aina saa tehdä valituksen, jos ei osaa erotta työasioita henkilökohtaisita asioista. Ja ainahan toki voit kysyä ja pyytää toista hoitajaa, mutta et välttämättä sitä saa. Mutta terveyskeskusta saa nykyään vaihtaa jos haluaa, eli "kiireettömissä" asioissahan voitte mennä muualle, jos asia kerran vaivaa, mutta päivystykseen joudutte sitten sinne missä se on.
 
meidän ei tarvitse/ emme saa hoitaa jos potilas tai operhe on jotain kautta tuttu.
Tietysti eri asia jos ei ole nuita hoitajia vaihtoehdoksi. Muttasilloinkin töissä olevan pitä hoitaa työnsä ammatillisesti, eli vähiny´tään yhtä hyvin kuin muitakin
 

Yhteistyössä