Kimi Räikkösen pojan pää

  • Viestiketjun aloittaja "what"
  • Ensimmäinen viesti
"what"
Näin kuvan Mintun blogissa heidän Robin-pojasta ja kiinnitin huomiota pään muotoon. Jotenkin tavanomaista pitkulaisempi. :0 Eikai pojalla mitään sairautta ole ? :/ Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota ?
 
pöä
Kuvien perusteella on kovin vaikea lähteä arvioimaan sairauksia. Eikä diagnoosin tekemisestä luultavasti mitään hyötyä sillä perusteella tehtynä olisikaan. Jos asiasta herää epäilyjä luultavasti asintuntijat (esim. lääkärit) ovat osanneet kiinnittää ko. pään muotoon huomiota.
 
Pipparallaa
[QUOTE="what";30754312]On ? Pitäisikö olla että saa miettiä tälläisiä ? Näyttää suakin kiinnostavan kun kommentoit. Muistelin vaan joskus äitini puhuneen venekalloista.[/QUOTE]

Puhuiko myös taulapäistä? :)
 
harmaa lapsi
Katoin samaa mutta kuva voi hämätä tai sitte voisko olla imukuppi synnytys?? Eiks siinä pää oo jokusen viikon "pitkulaasen" muotoinen.. mutta väliäkö sillä on :)
 
Ihan normaalia kyllä
Typerä aloitus todellakin. Omilla lapsillani on ollut vauvoina suht isot päät, joko tuolla tavalla että pitkä taaksepäin tai sitten leveä. Eikä niissä ole ollut mitään ihmeellistä, ovat tasoittuneet kasvaessa.
 

Yhteistyössä