kaksplus-blogien parhaat ja huonoimmat?

  • Viestiketjun aloittaja hannalotta
  • Ensimmäinen viesti
"kiikku"
jääköhän kaksplussalle enää mitään luettavaa? Kaikki lempparit lähtee.. Lapsellista, Mirka, Annu E, Mamabear, Pienin Askelin jnejne. Miksei ne bloggaajat pysy plussalla?
 
"gemma"
Oon bloggerin kautta lukijana seuraavissa:
-Kiljuva pikkunälkä: Demillä on kirjoittajan lahja hallussa, joskin harmillisen pinnallisia postauksia nykyään suurin osa
-Amalian harvinainen sairaus: tykkään seurata tavallista arkea, ja Amalian sairauden hoito kiinnostaa myös. Kieliopissa toivomisen varaa
-My Miracle X girl: myöskin elämänmakuista arkea erityisyydellä höystettynä on kiintoisaa lukea, välillä kirjoittajan ruikutiruikuti-asenne vähän ärsyttää, vaikka se onkin kuulemma "rehellisesti omista tunteistaan kertomista"

Lisäks selaan yleensä tosta sivupalkista uusimmat postaukset ja seuraavanlaista on tullut mieleen:
-Katri Sorsa: aluks oli kiva lukea "julkkiksen" (lol) tavallisesta arjesta, mutta nyt siihen on jotenkin mennyt maku
-Sydämen asialla: luen lähinnä kätilöopiskelupostausten takia, ne on kiinnostavia. Päivittää nykyään harmillisen harvoin.
-Akkavalta: jotenkin vaan ärsyttävän itseriittoinen, vältän blogin avaamista
-Isän pikajuna: myöskin tahallaan provosoivat otsikot ärsyttää, välillä luen silti, ja joskus (harvemmin) jotkut postaukset ihan hyviä
-Äiti on vihannes: Paprika on ihan erilainen äiti kuin itse olisin, joten blogi siksi kiintoisa. Sisältää juurikin sitä elämänmakuista arkea tämäkin, tykkään!
-Kun äiti kelaa: niinku joku sanoi, toiset postaukset hyviä (esim. avustaja kotona yms.), toiset helvetin ärsyttäviä (esim. jee blogi 1kk/2kk/3kk jne.) JA SE A-MURU-nimitys, ARGHHH!!!
-Päiväkodin elämää: jotenkin tosi sympaattinen blogi, virkistävän erilainen ja ihana näkökulma, tykkään!

Muista ei ole sen kummemmin sanottavaa, Kasvukipuja-Mirkalla on joskus ihan hyviä postauksia, toisaalta yks mitä suuresti ihmettelen, on et miten "Yksinhuoltaja äidiksi" on ikinä päässyt tänne, tekstin taso niin jäätävää kun toi yhdys_sana vire jo blogin nimessä...
 
vieras--
Parhaita ehkä Heart pumps diesel ja Amalian harvinainen sairaus.

Katri Sorsaa en enää jaksa lukea. Aiheet ovat keskittyneet "imetän lastani nyt ja aina-tiedätteköhän sen nyt jo varmasti" ja "meidän seksielämä". Akkavalta oli ennen hyvä, mutta kirjoitustyyli on aina sama ironinen "muka hauska".
 
"bombo"
Ainahan nois portaaleis on liikkuvuutta, tos on varmaan 60 blogia joten ei se mikään ihme ole että välillä muutamia lähtee ja uusia tulee sisälle. Blogimaailma elää aina.
 
"Vaappu"
Amalian harvinainen sairaus-blogi on kieliopillisesti aika järkyttävää luettavaa, mutta sisällöstä pidän, sekä kirjoittajan elämänasenteesta. Heillä on suloinen perhe ja ihanan tavallinen arkielämä. :)
Demi kirjoittaa hyvin.
Akkavalta välillä hauska, välillä ei niinkään.
Päiväkodin elämää yksi parhaista blogeista!

Luen lisäksi Hyvä voittaa, Tutipuu (vaikka Lindiz ärsyttääkin mua suunnattomasti..), OlliE, Kun äiti kelaa (A-muru nimitys on tosin munkin mielestä aika järkky), Munakoisoni ja minä.
 
Jaa-a, eikös niitä ole aika paljon ja suurinosa oikeasti tosi mitäänsanomattomia, mitä oon joskus vilkuillut.

En seuraa mitään blogia aktiivisesti, mutta joskus tulee luettua Kiljuvaa Pikkunälkää (se on ihan hauska ja niillä on söpö perhe, mukava seurata positiivista tarinaa teinivanhemmista, kun niin usein kuulee pelkkää kakkaa), Ollieta (hyväntuulinen blogi ja kivat kuvat) sekä Perheeni Pieni-blogia (siellä myös hyvät kuvat, ihan ykköset).
Oikeastaan noi kuvat määrittää paljon, eli jos on hyviä kuvia (isoja, hyvä laatu, silmää kuvaamiselle ja mielenkiintoisia kohteita), niin tulee välillä vilkuiltua ja ihan mentyä ko. blogiin katsomaan uusimmat.

Huonoja on sellaiset, missä kirjoittaja on selkeästi vähän älyllisesti alempaa tasoa ja teksti sen mukaista, draamahakuiset (jostain syystä samaa porukkaa usein), blogin ulkoasu epäselvä ja suoraan sanottuna ruma, kuvat laadullisesti kuraa ja/tai pieniä töherryksiä jne.
Joillakin ei vain ole nk. kirjoittamisen lahjaa ja sana hallussa sitten ollenkaan.
Esimerkkeinä tulee mieleen se Munakoiso ja Landemutsi.
 

Yhteistyössä