kuinka paljon teillä menee/meni rahaa vauva ruokaan?

  • Viestiketjun aloittaja .-.
  • Ensimmäinen viesti
"gekko"
Imettäessä omaan ruokaan jonkun verran enemmän kuin tavallisesti, summaa en osaa sanoa. Piltteihin noin viitosen viikko, ja harvoin niitä suostui syömään. Vauvan vihanneksiin ja sormiruokiin ehkä toinen 5 euroa viikossa kun yritettiin kokeilla ja keksiä sopivia ruokia. Soseilla olisi päässyt halvemmalla ja voinut tehdä halvemmista aineista mutta ne eivät kelvanneet. Siksi piti ostaa kaikkea mitä yleensä ei osta. Vauvan syömät määrä ovat niin pieniä että niitä ei juuri taloudessa huomaa.

Yksivuotiaana ja siitä eteenpäin alkoi sitten tarvita jo sen verran että määrä vaikuttaa ruuanlaittoon. Sitä ennen tuli sivusta omasta annoksesta.

Jos joutuu käyttämään korviketta eikä imetä, se tulee paljon kalliimmaksi.
 
"gekko"
Ai niin ne muut jutut. Rasvoja ja tuli näytteinä niin että niitä jäi reilusti ylikin.
Kestovaippoihin sijoitin 200 e, mutta ostin ne uusina ja ovat yhä hyvässä kunnossa vaippaiän loppuessa. En tiedä paljonko kertiksiin menisi. Yhden paketin vaippoja ostin vauvalle n. 10 e. Yhden sain synnäriltä ja yhden lahjaksi.
 
akava
Eipä ole tullut laskettua. Ei sillä hinnalla ole väliä. Se ostetaan mitä lapsi tarvitsee. Lapsi on hankittu sellaisessa tal.tilanteessa ettei joka penniä tarvitse laskea.
 

Yhteistyössä