Voiko muuttolaatikoita palauttaa?

  • Viestiketjun aloittaja "Avuton"
  • Ensimmäinen viesti
"Avuton"
Ollaan muuttamassa ja mies tilasi ihan järjettömän määrän muuttolaatikoita. Kaikille ei todellakaan ole käyttöä ja jopa tyhjillään olevien laatikkopinojen säilytyksessä täällä asunnossa on ongelmia, kun kämppä on niin pieni.. Miten on, tietääkö kukaan kiinnostaako muuttofirmoja käydä hakemassa ylimääräisiä laatikoita takaisin pyydettäessä?
 
vierass
Niitä laatikoita yleensä tarvitsee hirveän paljon, voit yllättyä, paljonko niitä meneekin, että saat kaiken mahdollisen pakattua. Varmaan käyvät hakemassa niitä pois, jos maksatte siitä, eivät tee sitä ilmaiseksi. Ja veloittavat uudestaan, kun tuovat niitä lisää :D

Raivaa jonnekin seinänvierustalle tyhjää tilaa ja pinot sinne. Samalla periaatteella sitten pakatut laatikot. Ja merkitse kunnolla päälle, mitä niissä on. On kiva etsiä jotain tiettyä juttua kymmenien samanlaisten laatikkojen joukosta.
 
"Nippe"
Kannattaa varmaan ilmoitella jossain nettikirppiksillä/kierrätyspaikoissa, yms. että teillä on antaa ilmaiseksi muuttolaatikoita pois? Ihmisiä muuttaa koko ajan ja joskus (ainakin ilmaiset) muuttolaatikot voivat olla tiukassa. :)
 
"muuttohaukka"
Itse en koskaan palauta muuttolaatikoita, vaan myyn ne. Niistä saa noin 10 euroa/kpl. Tällöin jos muutto maksaa vaikkapa 400 euroa, niin jää jopa voitolle kun myy 50 laatikkoa.
 
V.ieras
[QUOTE="Nippe";30798978]Kannattaa varmaan ilmoitella jossain nettikirppiksillä/kierrätyspaikoissa, yms. että teillä on antaa ilmaiseksi muuttolaatikoita pois? Ihmisiä muuttaa koko ajan ja joskus (ainakin ilmaiset) muuttolaatikot voivat olla tiukassa. :)[/QUOTE]

Jos ne on jonkun firman lainalaatikoita, niin ei niitä silloin kenellekään lahjoiteta.
 
"Nippe"
Jos ne on jonkun firman lainalaatikoita, niin ei niitä silloin kenellekään lahjoiteta.
Ok, ymmärsin väärin. Luulin, että kyse oli alunperin ilmaiseksi saaduista laatikoista (minen tiedä muuttofirmojen käytännöistä - en ole koskaan käyttänyt ko. palveluita). Jos ne ovat vastikkeellisia tavaroita, niin aloitus oli ehkä turhahko. Tietysti firma haluaa omat tavaransa takaisin. Ja jos niitä ei nyt tonnikuutioittain ole ylimääräisenä nurkissa, niin ehtiihän ne varmasti palauttaa myös muuton jälkeenkin.
 
V.ieras
[QUOTE="Nippe";30798996]Ok, ymmärsin väärin. Luulin, että kyse oli alunperin ilmaiseksi saaduista laatikoista (minen tiedä muuttofirmojen käytännöistä - en ole koskaan käyttänyt ko. palveluita). Jos ne ovat vastikkeellisia tavaroita, niin aloitus oli ehkä turhahko. Tietysti firma haluaa omat tavaransa takaisin. Ja jos niitä ei nyt tonnikuutioittain ole ylimääräisenä nurkissa, niin ehtiihän ne varmasti palauttaa myös muuton jälkeenkin.[/QUOTE]

Miten on, tietääkö kukaan kiinnostaako muuttofirmoja käydä hakemassa ylimääräisiä laatikoita takaisin pyydettäessä?

Näin ap kirjoitti aloituksessa.
 
"Nippe"
Miten on, tietääkö kukaan kiinnostaako muuttofirmoja käydä hakemassa ylimääräisiä laatikoita takaisin pyydettäessä?

Näin ap kirjoitti aloituksessa.
Selvennyksenä siis vielä:

Ymmärsin, että muuttofirma on antanut ilmaiseksi laatikot.

Mutta selvästi jos laatikot on vuokrattu, muuttofirma hakee ne takaisin. Aloittaja halusi siis varmaankin tietää, että _maksaako_ se haku jotain.
 

Yhteistyössä