Pian konttaavan vauvan kesävaatteet, mitä?

  • Viestiketjun aloittaja vauvavauva
  • Ensimmäinen viesti
vauvavauva
Mietin mitä kesävaatteita ostaisin vauvalleni. Hän on siinä iässä, että pian ryömii ja konttaa. Mietinkin, että kannattaako ostaa hänelle ollenkaan shortseja ja mekkoja? Mekkoja ehkä legginssejen kanssa joo....MUTTA... Meneekö shortseissa ja mekoissa vain polvet rikki. Mulla on siis tyttövauva. ps. Kannattaako ostaa semmoiset vaippauikkarit vai ihan tavalliset uikkarit? Ostitko aurinkolasit?

Mitä kesävaatteita te muut olette käyttäneet 6-12kk vauvalle kesällä?
 
"Killi"
Pitkää lahjetta ja pitkää hihaa. Lapsen iho pitää suojata auringolta kevyellä vaatetuksella. Pikkuista konttailijaa on vaikea saaha pysymään varjon puolella.

Sillä, että housut menis polvista rikki ei ole kovinkaan suurta väliä, ei ne kovin kauaa kokonsa puolesta mene kuitenkaan.
 
Vierras
Tunikamittaiset mekot on hyviä kun ovat väljiä ja vilpoisia. Trikoo on minusta hiostavaa kun liimaantuu ihoon, sellainen peruspuivillavaate on parempi, (miksikähän sitä kutsutaan, kuitenkin sellainen mikä ei jousta) mutta niitä on tosi vähän saatavilla. Tietty trikootalin on eripaksuista.
Legginssit suojaa hyvin autingolta, toki niissä polvet kuluu ja likaantuu mutta mitäs sitten, jos on just oppinut konttaamaan niin ei se vauhti yleensä niin iso ole että kuluminen olisi iso ongelma. Polven yli yltävät shortsit myös hyvä vaihtoehto.

Vaippauikkarit tai kertakäyttöuimavaippa on hyvä. Sen kanssa voi käyttää ihan tavallsita paitaa rantaleikeissä, tietty voi ostaa uv-paidankin jos haluaa mutta ei ole pakollinen.

Aurinkolasit on vauvalla ollu mutta huonosti suostunu niitä käyttämään. Hyvä hellehattu on minusta olennaisempi, se varjostaa koko kasvot, korvat ja niskan ja samalla suojaa silmät. Jo on paljon heijastuvaa auringonvaloa esim merellä tai keväthangilla niin aurinkolasit on kyllä jees.
 
"a.p."
Kiitos viesteistänne.

Kelleköhän ne pienten vauvojen shortsit sitten on tarkoitettu esim. h&m:llä. Asiaa tarkemmin ajatellen olisivatkohan ne nuoremmille vauvoille, jotka eivät vielä konttaa, mutta sitten toisaalta se auringolta suojaus pätee nuoremmillekin. Kelle ne niitä myy???

Lisää kommentteja myös voi laittaa...
 
Ihan perusvaatteita oli eli ohuita puuvillapaitoja ja esim collegehousuja. Sukkasillaan konttaili. Aurinkolaseina oli babybanzit ja hyvät oli lierihatun lisänä. Vaippauikkaria/uimavaippoja ei koskaan ollu eikä kakannutkaan veteen kertaakaan. Tavalliset pikkulasten uikkarit oli. Konttaili pääasiassa nurmikolla joten polvet ei menneet rikki housuissa.
 

Yhteistyössä