Kuka soitti? Mistä näkee?

  • Viestiketjun aloittaja hei
  • Ensimmäinen viesti
hei
Onko netissä joku sivu minkä kautta voi ilmaiseksi hakea numeroita? Oli tullut puhelu tuntemattomasta numerosta, enkä haluaisi soittaa takaisin tarkistamatta kuka soitti. Kuitenkin joku lehtimyyjä..
 
Wiljami Kantti
Onko teillä kokemuksia tästä kukasoitti.fi softasta. Julkaisee yrittäjistä ja ikävä kyllä myös yksityishenkilöistäkin ruokottomia loukkauksia.

Kun tätä kukasoitti.fi softaa alkoi tutkimaan niin hups niin täysin tuntematon niin Suomen Euroopan kuin koko maailman yrittäjien tietokannassa

Omalla kotisivullaan kertovat että osoite olisi Prahaan ja ainakin yksi (ilmeisesti keksitty) yhteyshenkilö nimeltä John ????

https://www.kukasoitti.fi/yhteystiedot

Hälykellot alkoivat tietty heti soimaan kun näki tuon domainin perässä suomalaisen tunnuksen -fi, heh mitä suomalainen tunnus tekee tsekeissä??

Viestintävirastolta saadun informaation kertomana kyseistä -fi domainia ei olisi rekisteröity kenellekään joten kyseessä on huijaus!

kukasoitti.fi kertoo olevansa myös rekisteröity TM kun sekin asia tarkastettiin koko maailman laajuisesta tietokannasta niin ei todellakaan, ei todellakaan kukasoitti.fi ole rekisteröity mihinkään maahan ei mihinkään valtioon

Tsekkailkaas julkaiseeko tuo softa myös teidän henkilönumeroa portaalissaan ja millä kommenteilla höystettynä :) Kunnianloukkaus on rikoslaissa ja tämä kukasoitti.fi syyllistyy tietämättään tai tietäen satoihin kunnianloukkauksiin per päivä kun julkaisee aivotonta roskaa yrittäjien ja kuluttajien numeroita höystettynä herjoilla softallaan
 

Yhteistyössä