Voileipäkakun kuorrutus?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Purppura
Olen yleensä laittanut sulatejuustoa mitä hiukan kermaviilillä ja majoneesilla notkistan. Joskus kokeilin tuota tuorejuustoa mutta siitä ei tullut hyvä, hankalaa levittää eikä tule sellaista kiiltävää kun sulatejuustosta. Väliin taas laitan aina tuorejuustoa.
 
Purppura
Eli laitan väliin peiniä kinkkukuutioita, suolakurkkukuutioita, tuorejuustoa( yleensä ruohosipuli), majoneesia, vähän kermaviiliä. Joskus saatan laittaa maksamakkaraa sinne tahnaan. Noita määriä en osaa sanoa muuta kuin, että jos laittaa kaksi purkkia tuorejuustoa, puoli putkiloa majoneesia ja muutama lusikallinen kermaviiliä ja kinkkua ja kurkkua oman maun mukaan niin siitä riittää isoon kakkuun. Ruohosipuli on kanssa tosi hyvää kinkkukaakun väliin.
 

Yhteistyössä