*

Muumimukit
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 7. Osumia 7

Ketju: Muumimukit

 1. #1

  Muumimukit

  Tietääkö joku, mistä löytyy netistä kaikki muumimukit mitä on ilmestynyt, Arabian sivuilta löysin vaan ne perusmukit, mutta siinä ei ollut niitä lyhyen aikaa myynnissä olleita erikoismukeja ja vanhoja mukeja?

 2. #2
  vieras
  Vierailija
  http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/file/tietoa_arabiasta_muumit_arabiassa_muumit _kuvineen/$file/Muumit_kuvineen.pdf

 3. #3
  vieras
  Vierailija
  Tuossa suora linkki muumimukeihin,ollos hyvä.

 4. #4
  Muumimukit on ihania ! Harmi kun noita vanhempia mukeja ei saa enään mistään. Huutonetistä en viitsi edes katsoa kun maksaa sitten mammonaa !

 5. #5
  XXS
  Käyttäjä XXS ei ole kirjautuneena

  Niitä vanhoja, pieniä Muumi-mukeja näkee joskus kirppareilla ja ainakin antiikkimessuilla. Hintavia vaan tahtovat todellakin olla.

 6. #6
  Delfiinisukellus-setin ostin just pojalle laivalta. Esikolle keräsin Puh-astioita, kun oli Puh-vauvakirja ja kuopuksella on Muumi-vauvakirja, niin ajattelin ostaa syntymävuoden kausituotteen muistoksi..

 7. #7
  Kiitos paljon! Ai niitä on toisaan noinkin paljon, taitaa tosiaan olla vaikeata saada noita vanhoja... voin vaan kuvitella. Niin moni kerää muumimukeja nykyään. Täytyy printata tuo sivu, voihan sitä aina yrittää! Täydensin juuri omaa sarjaani, nyt on kaikki uudet + nämä erikoismukit (delfiinisukellut, talviyö ja uimahyppy).

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT