*

PORSAAN SISÄFILE
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 20. Osumia 20

Ketju: PORSAAN SISÄFILE

  1. #1
    nolo
    Vierailija

    PORSAAN SISÄFILE

    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???

  2. #2
    mä laittasin vaan paistomittarin kiinni ja uuniin... lisukkeet sit mitä haluaa.

  3. #3
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja nolo
    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
    mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, nams

  4. #4
    nolo
    Vierailija
    entä jos paistan kokonaisena uunissa niin missä asteessa ja kuinka kauna ?

  5. #5
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja nolo
    entä jos paistan kokonaisena uunissa niin missä asteessa ja kuinka kauna ?
    kannattaa rusketus ottaa lihaa pannulla, uuni n.150 ja folioon kannattaa kääriä fileen ja sen pitää olla uuniissa n.2.2,5h.

  6. #6

  7. #7
    Vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja sisukasmami
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja nolo
    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
    mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, nams
    Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestä

  8. #8
    Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg

  9. #9
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja polgara
    Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg
    Sorry lukuvirhe, puhuttiinkin sisäfileestä... mun pala oli vain ulkofilettä


  10. #10
    tintti
    Vierailija

    musta vaan tuntuu

    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja polgara
    Mä teen perhosleikkeita, eli viipaloin, ruskistan pannulla värin pintaan ja laitan uuniin tai sitten haudutan pannulla loppuun, maustan musta-ja viherpippurilla ja suolalla. ei muuten ollu kallista, kävin mammuttimarkkinoilla ostamassa kilon palan 5.95/kg
    et perhosleikkeet tehdän kyllä ulkofileestä. siihen toi hintakin täsmää. sisäfile maksaan. 9.95 kg


  11. #11
    eiks tää ketju ollu jo täällä??? eli siis joku aiemmin kyseli että mitä tehdä porsaan sisäfileestä? montako kertaa näitä oikeesti pitää kysellä päivän aikana?

    ja ap: siinä pakkauksessa kyllä lukee (jos on siis valmiiksipakattu) että missä asteessa se paistetaan ja kuinka kauan.... mutta suuntaa antava on että 1 tunti per kilo ja noin 175 asteessa. laita paistomittari kiinni paksuimpaan kohtaan jos et osaa muuten arvioida.

  12. #12
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja sisukasmami
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja nolo
    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
    mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, nams
    Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestä
    minkä firman lihaa on? kyllä sisäfile maksaa enemmän kuin 10e


  13. #13
    monesti porsaan sisäfilettä myydään tuossa lähiprismassa hintaan 7,99 per 800 g... ja ihan on joko atriaa tai snellmania...

  14. #14
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja ringleader
    monesti porsaan sisäfilettä myydään tuossa lähiprismassa hintaan 7,99 per 800 g... ja ihan on joko atriaa tai snellmania...
    mutta sisäfileitähän on erikokoisia? atrialta ei nuon halvalla saa sisäfilettä....

  15. #15
    vieras
    Vierailija
    Possun sisäfile ei ole toisiaankaan kauhian kallista. Naudan sisäfileen kilohinta on yleensä 17 eurosta ylöspäin per kilo.

  16. #16
    Vieras
    Vierailija
    Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!

  17. #17
    Vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja sisukasmami
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Vieras
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja sisukasmami
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja nolo
    Anoppi toi tuollaisen 800 g painavan...mitä valmistan ja miten ???
    mahto olla kallis pala ? mä oon tehny pihvejä, eli huoneenlämpöön sisäfile tunniksi ja sitte leikkaat ohuia siivuja ja paistat KUUMALLA pannulla suolaa ja pippuri päälle, ja sen ei tartte kauaa paistua, nams
    Onko sun mielestä 800g painava porsaan sisäfile mikä maksaa kaupassa 10 ? ni kallis? Ei kyllä mun mielestä
    minkä firman lihaa on? kyllä sisäfile maksaa enemmän kuin 10e

    Atrian ja hk.n

  18. #18
    kokki kolmonen
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Vieras
    Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!
    pakko tähön kommentoida, et possuu paistetaan kyllä AINA kypsäksi asti, ei mediumiksi

  19. #19
    vieras
    Vierailija
    tollanen pötkö possun sisäfilettä..oon tehnyt näin: uuniin 40 minsaksi alatasolle, 175 asteessa. valmista ja maukasta tulee!

  20. #20
    Sama vieras
    Vierailija
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen
    Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Vieras
    Leikkaat lihasta n.1,5cm paksuisia siivuja ja paistat pannulla voissa joko kypsiksi tai mediumiksi makusi mukaan.Paistetun siivun päälle maustevoi viipale..Lisukkeeksi valkosipuliperunoita tai vaikka ranskalaisia ja salaattia.On niin hyvää että vaikee mennä sanomaan mitään yhtä hyvää!!!
    pakko tähön kommentoida, et possuu paistetaan kyllä AINA kypsäksi asti, ei mediumiksi
    Joo nyt vasta huomasin että tämä olikin possua.Sen valmistuksesta en tiedä yhtään mitään kun en ole ikinä edes maistanut...

Pikavastaus Pikavastaus

Asiakaspalvelut

Lehtiesittely
Tilaa lehti
Osoitteenmuutos
Tilausmuutokset

Mediatiedot

Lehti
Ilmestymis-ja aineistoaikataulu
Ilmoitushinnat
Verkkopalvelu
Ilmoitushinnat ja mainosmuodot
Tekniset tiedot

Toimitus

Yhteystiedot ja palaute