*

Parturi-kampaajan palkka?
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 8. Osumia 8

Ketju: Parturi-kampaajan palkka?

 1. #1

  Parturi-kampaajan palkka?

  Osaiskos joku kertoa?

 2. #2

 3. #3
  vieras
  Vierailija
  Riippu siitä oletko tehnyt työtä montako vuotta? Jos vasta valmistunut niin oisko joku alle 1000e? meinaan kampaajien palkat on ihan persiistä! Voin sanoa omasta kokemuksesta! Siksipä toimin nykyään yrittäjänä.

 4. #4
  Kippuravarvas
  Vierailija
  Tuolla on palkoista jotain kun kelailet alaspäin
  http://www.finlex.fi/data/tes/stes16...iusala0606.pdf
  Muoks. taitaakin olla aika kohillaan

 5. #5
  Kuulin vain, että yrittäjänä siinä saattaa tienata useamman kymppitonnin vuodessa...

 6. #6
  kampaaja
  Vierailija
  olin ajatellut mennä kk-palkalla, mutta katseltuani ja selviteltyäni mahdollista tulevaa palkkaani, taidan palata kuitenkin yrittäjyyteen, saanpahan määrätä itse työaikani ja -määrän, luulenpa että samalla työllä saan enemmän rahaa, sekä aikaa lapselleni

 7. #7
  minä
  Vierailija
  Ystäväni nostaa yrittäjänä palkkaa itselleen noin 1500e kuussa, ja tekee kyllä aika pitkää päivää. Yrittäjänä kun kuuluu kaikki kulutkin sit itselle, eikä ole paljon varaa pitää ylimääräisiä vapaapäiviä, ettei asiakkaat siirry muualle. Ei se herkkua ole, eikä sillä varsinkaan rikastumaan pääse, ja kun ilta-ajat on ne suosituimmat, ei lapsellekaan varmasti liikaa aikaa pääse jäämään... Valitettavasti!

 8. #8
  kampaaja
  Vierailija
  yrittäjänä 1000-3000e kk on aika keskiverto, riippuu tietysti paljon on asiakkaita tulot vaihtelevat kuukausittain. ja tuosta pitää maksaa tietysti verot, yellit ym.lulut puhdasta tuloa se ei ole.
  Palkka ei ole kovin kummonen vrt.myyjät

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT