*

E-pillerit..mitä teillä käytössä
+ Vastaa ketjuun
Sivu(t) 3 / 3 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23
Näytetään tulokset 51 - 60. Osumia 60

Ketju: E-pillerit..mitä teillä käytössä

 1. #51
  Mulla on yasminellet nyt.Ei valittamista.Ennen näitä oli harmonet,ei myöskään valittamista.Femodenia söin vähän aikaa mutta olin niin julmetun vihainen koko ajan että lopetin ne.

 2. #52
  Tiny
  Vierailija

  Melianet

  Tulee vähän "myöhässä" tämä minun kommentti nyt mutta menkööt
  Kiva lukea kokemuksia noista meliane- pillereistä kun olisi aikomus nyt syksylllä alottaa.
  Ainut kiusa on vain hössöttävä äitini, eihän se vielä mitään tiedä, mut sitten kun selviää / kerron, auta armias mitähän tapahtuu. Tässäpä tapauksessa ei ehkä sitten pitäisikään sanoa mitään . Asustelen siis vielä kotona, ikää 19vuotta

 3. #53
  TheUnforgiven
  Vierailija
  yleensä trikvilar..tällä hetkellä ei mitään

 4. #54
  sokeritoppa
  Vierailija
  Aiemmin Melianet, ne tosiaan ehkäisi: viemällä halut ja tuomalla raivarit. Sitten olikin pitkä tauko (sinkkuna ei pillereitä tarvi ) Nyttemmin Yasminet, joihin olen tosi tyytyväinen.

  Noita Yasmineja varten kun olin gynella, kysyi millaiset laitetaan. Sanoin, että varmaan mahdollisimman vähähormoniset. Gynen mukaan on yleinen virhe pyytää vähähormonisia, koska ongelmat johtuu just matalista hormonimääristä. Enpä sitten tiedä. Omien kokemusten yms. perusteella pitää vaan kokeilla, mikä sopii itselle. Kaikki merkit sopivat jollekin, ja joillekin taas ei tunnu sopivan mikään, vaikka mitä kokeilisi.

 5. #55
  Siiri78
  Vierailija
  Diane Novat halvat vain, jos ne on määrätty sairauden hoitoon. Jos ne määrätään ehkäisyyn, eivät ole edullisimmasta päästä. Ja reseptilläkin hinta noussut viime aikoina. Mulle ne sopii hyvin, mutta kannattaa ottaa jotkut vähähormonisemmat esim. Minulet tms., jos ei ole aknea tms.

 6. #56
  hemuli
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja äippä 84
  Mulla ollut mercilonit käytössä ennen lapsia ja kakkosen ja tämän kolmosenkin välissä niitä popsein.. ei mitään haittavaikutuksia, päinvastoin


  Ku mä nyt alotan noi^^ ja oon vasta niiku 16,nii niiku pikkase jännittää että noista tuloo jtn sivuvaikutuksia..mulla oli ennen yasminellet.

 7. #57
  Vierailija
  Vierailija

  E-pillerit..mitä teillä on käytössä

  Mulla on ollu nyt reilu vuoden Mercilonit. Lopetin yhessä vaiheessa, mutta ku paino tippu kuukaudessa reilu 5kg, eli 54kg:n. Eikä suostunu mitenkää nousemaan nii alotin uudestaan. Ei ole kyllä ollu minkäälaisia ongelmia, mitä nyt ennen taukoo hieman hermot ollu kireellä.

 8. #58
  kyseliä!
  Vierailija
  Mulla on YAZ-pillerit, oon syöny kohta 6kk ja kohta pitäs apteekkiin mennä;s Paljonkohan nuo mahtavat maksaa? :S

 9. #59
  -
  Vierailija

  Femoden käyttäjät

  Te joilla on Femoden e-pillerit, tiedättekö että pitääkö seksistä pidättäytyä joka liuskan alussa 7 päivää vaikka niitä olis syöny jo vuoden? Reseptissä ei lue tästä asiasta mitään ja olin yhdynnässä kun olin syöny liuskaa 3 päivää.

 10. #60
  -
  Vierailija
  Ja asia mietityttää paljon niin ajattelin kysäistä,tässäkun ei mitään riskejä haluaisi. Tietty luulisi että asiasta sanottaisiin selkeästi itse reseptissäkin jos näin olisi asia, mutta jos joku tietää tarkan vastauksen olisin kiitollinen

Sivu(t) 3 / 3 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT