Puristava kipu rinnan alla vasemmalla

  • Viestiketjun aloittaja sydärikö
  • Ensimmäinen viesti
"ASD"
Juu huomenna onkin aika terkalle ni vois sille puhua jotain tuosta. unohdin sanoa ettei sitä jokapäivä silti ole, mutta melkeen. ja jos on ni ei sitä iha koko päivää ole. välillä aina tulee ja vanhemmatkin sanoo että oha varmoja että lihasperäistä.
 
MrJeze91
moro! mullakin on ollu rintakipua vasemmalla puolella ja rytmi häiriö tuntemuksia kävin sairaalan ensiavussa ja siellä sanottiin että ekg ja verikokeet on ihan normaaleja. voisiko olla lihasperäistä vai voisiko olla ärtynyt paksusuoli jossa on myös oireena rintakipua?
 
"Vieras"
Joku kirjoitti aiemmin että tekee leukoja joka päivä. Kannattaa viikossa pitää parin päivän tauko, koska se on hyvin raskas treeni. Lihakset ei pääse kunnolla palautumaan.
 
-_-
Täälä on kans noita vasemman puolen rintakipuja. Selkä on töiden takia aina aivan jumissa. Olen käyny fysioterapeutilla, naprapaatilla ja hierojalla, kaikki ne on sanonu samaa että selkä on jumissa. Mutta..
Silti tässä epäilee jotaa aivan muuta, noita kiputiloja on tullu jo vuodesta ~2004. Paljon tulee istuttua koneella vapaa-aikana ja muutenkin vaan lötslöts. Ne tulee ihan yhtäkkiä aina, no ne helpottaa asentoa vaihtamalla tai vähän hieromalla kipukohdasta. Välillä syvään hengittäessä myös aivan mieletön kipu, ei pysty hengittää syvään, mut sekin helpottaa melkeen heti.
Kaikki verikokeet on ok.
No sitte ilmeni vielä muutama viikko sitten tohon vasempaan kylkiluuhun, rintarangan viereen kipupiste, ärtyy mitä enemmän sitä koskettelee. Lääkäri epäili jotain lihasperäistä.. enpä tiiä.
Miks ei vaan vois olla terve. -_-
 
apujaa
miulla koskee välillä vähä kans rinnan alle ja oon nyt 12 kohta 13 ja sit välillä tuntuu, välillä ei. jos se johtuu siitä ku koulus ei oo hyvää ruokaa ja ei syö oikei kunnolla. nii ja sit välillä ku ottaa kunnolla happee sisää nii tuntuu mahan alueella, mikä vois olla syynä?
 

Yhteistyössä