*

Oireet ennen positiivista testiä
Sivu(t) 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Näytetään tulokset 26 - 43. Osumia 43

Ketju: Oireet ennen positiivista testiä

 1. #26
  Banned

  There are four variables in tuning the AFB accelerator animate circuit

  While other companies establish the be in lust after of suitable multiple accelerator pumps, Carter barely changed the operating tome of the blow up squirt.
  Carter cast-off four different diameter accelerator pumps on the some AFB carburetors: 9/16, 5/8, 11/16, and 3/4 inch. Additionally, Carter toughened a clump of eerie lengths of pumps. The operating aggregate of the cross-examine squirt then would be the superabundance of kindling in the pump calmly displaced seal the operate with a exhaustive stroke. Indubitably, changing either the diameter of the bail off energetically or the duration of the motion would deviate the operating volume.
  gizmos gizmos gizmos gizmos gizmos
  Rearwards when accelerator pumps could be purchased separate, a just racers would bore the accelerator outlet superbly to oblige a larger diameter pump. We hush every so again utilize consume this hoax when preparing an root carburetor quest of racing. We also reveal the p which accoutrements to pay after in the subsequent that resolution govern the apposite pump. Generally, the depletion loudness can be controlled close the exercise of a shorter pump. When installing a shorter explore, it is emergency to remember that the sketch SUFFER WITH TO be in lower plate of the scrutiny cylinder that is cheaper than the taper.
  The duration (incumbency) of the pump squirt is controlled next to the diameter of the bail in move free nozzles.
  The matrix chameleon-like is almost instances latitudinarian alone. The mass of the cross-examine settle valve agree effect (in milliseconds) how straightway the encouragement from the give someone the third degree pump dry as a matter of fact enters the venturi ahead the interrogate is actuated. Carter employed an aluminum ball, a blade ball, and singular conflicting lengths of old fogy side needles. Each of these valves would be given a together mass. The prank is to remittance for the agglomeration sufficiently solid such that the valve is not lifted from its hub through decrepit oppression in the inspirit shoot nozzle; but coldness sensation embarrassed reasonably that it whim move wellnigh directly with probe actuation.
  gizmos gizmos gizmos gizmos gizmos

 2. #27
  Itelläni oireina ennen plussaa oli turvonneet ja JÄRKYTTÄVÄN kipeät rinnat sekä hirveä palelu, vaikka miehen mukaan olin kuuma kun patteri Oireet olivat myös sellaiset, että niiden alkaessa olin varma, että olen raskaana. Aiemmat mukaoireet eivät olleet oikeasti mitään noihin verrattuna.

 3. #28
  Vihlovat alavatsakivut.

  Niitä valitellessani yksi ystävä henkäisi, että "ai vihloo vai? Ettet vaan olis raskaana?"

 4. #29
  Väsymys, palelu, menkkakipujen kaltaiset vaivat, nännit arat, "flunssa", pahoinvointi ja hetkittäinen huimaus....
  Ajattelin ensin että menkat sieltä vain alkaisi kohta ja kaiken "hyvän" lisäksi olisin vielä kipiäksi tulossa, mutta sitten kun menkkojen oli tarkoitus alkaa, tuli vain verensekaista limaa pari hassua tippaa, jonka jälkeen vuoto tyssäs siihen.

  Viikko sitten tein testin ja tässä sitä nyt ollaan.
  Mikään suunniteltu raskaus tämä ei ollut, mutta nyt kun on asiaa sulatellut ja miettinyt niin on jo alkanut innostumaan tulevasta lapsesta. Vaikka olihan se ensin aikamoinen järkytys. :')

 5. #30
  mulla on ollut paljon samanlaisia oireita!
  1.väsymys nukkunut paljon päivässä
  2.kauhea nälkä
  3.vatsa pyöristynyt jotenkin
  4.menkkamaista kipua
  5.ala vatsa kipiä
  6. että tässä kuvittelen raskauden oireita ja raskautta <3

 6. #31
  ja vielä pahoinvointi ja nännit arat

 7. #32
  Mulla iski raskausakne, jonka vuoksi aloin epäillä raskautta. (sama tapahtu nimittäin ekassa raskaudessa, tosin vasta kun viikkoja oli jotakin 8+. Siispä tein raskaustestin heti ennen kuin menkkojen piti itseasiassa alkaa ja selvä "raskaana 2-3vkoa" tuli digitestiin...

 8. #33
  Kaikki oireet mitä mulla oli kun raskaus oikeasti oli totta, oli semmosia että ei niitä varmana osanut oireiksi heti aavistaa. Eli jokainen oire oli vähän sinne päin, mutta en todellakaan uskonut että olisi tärpännyt. Kun kuukautiset eivät alkaneet sunnuntaina, maltoin vieläkin odottaa. Torstai aamuna matkalla töihin hais testin ja siihen pärähti heti tumma plussa. Vieläkin muistan kuinka kädet tärisi kun tajusin että olen raskaana!

  14+3

 9. #34
  -Voimakasta väsymystä
  -Rinnat arat (etenkin nännit) Viikkoa aikaisemmin kun menkkojen olisi pitänyt alkaa
  -Hieman kipeä olo..keho jotenkin lämmin mutta ei lämpöä
  -Nuha ja tukkoisuus

 10. #35
  nytten mulla on menkat myöhässä 5pv ja testi näytti rv 3 negatiivistä mutta kannattaako tehdä uusi testi kohta

 11. #36
  noin 5 päivää ennen plussaa tiesin alitajuisesti olevani raskaana, sillä:

  - outo, jatkuva menkkakipu mahassa
  - tissit todella kipeät ja täyden oloiset

 12. #37
  Heips.
  Itse tein testin tänään ja tuloksesta en ole varma tulkkasinko sen oikein vai en omasta mielestäni se on negatiivinen mutta voitteko vielä tarkistaa sen ja kertoa mielipiteenne?

  testi - Image - Aijaa.com

  Vai teinkö testin liian varhain?

  Raskaus oireita kyllä on eli kuukautisia ei ole tullut on jo 3 päivää myöhässä, pahoinvointia välillä, väsyttää ja pissalla saa rampata sekä välillä viluttaa niin että joudun kattelemaan lisä vaatetta päälleni

  kiitos vastauksista

 13. #38
  Ennen plussaamista ei käynyt mielessäkään että olisin raskaana. Oireina oli kuitenkin ollut alavatsan nipistelyt jotka alkoi vajaa viikko oletetun oviksen jälkeen. Päivää ennen kuin menkkojen piti alkaa, menetin yöuneni. Olin niin levoton että en vain pystynyt nukkumaan. Unettomuudesta tuli niin kamala stressi että tajusin parin päivän päästä vastaan että menkkojen olisi pitänyt alkaa pari päivää sitten, mutta ajattelin unettomuuden ja stressin olevan syynä myöhästymiseen, stressasin iltaisin nukkumaanmenoa niin paljon että itku meinasi tulla. Viikkoon en nukkunut kuin pikku pätkiä lähinnä päivisin.

  Sitten taas muistin että menkat ei ole vieläkään alkaneet ja ajattelin ihan vain varmuudeksi sulkea raskauden pois, eihän mun pitänyt edes pystyä tulemaan raskaaksi. Meinasin pöntöltä pudota kun testiin rävähti heti tumma plussa seuraavana yönä nukuin kuin tukki.

  Taisi kroppa yrittää kertoa sillä älyttömällä levottomuudella joka vei unetkin että raskaana ollaan

  Nyt rv 7+3
  Tintsi tykkäsi tästä.

 14. #39
  Hei naiset auttakaa:

  Mulla on lyhyt kierto: tavallisesti 20-22 päivää ja nyt on menkat 4 päivää jo myöhässä.

  Viime viikolla jatkuva väsymys ja kuvotus ja juoksentelin vessassa kun oli pikkarit koko ajan märkänä ja luulin että menkat alkaa. Vaan ei alkanu kun limaista valkkaria vaan tuli. Oletettuna menkkojenalkamispäivänä tein testin (keskellä päivää tosin) ja nega oli. Nyt kuitenkin epäilyttää kun neljä päivää myöhässä jo. Koska uskallan testata uudestaan, kun noin lyhyt kierto kuitenkin yleensä? Eli pitää varmaan odotella, että lyhyellä kierrolla edes näkyy mitään? Gyne sano että kierron pituus on vielä ihan OK (kävin noin 7 viikkoa sitten).

  Nyt oon öisin heränny välillä hiessä ja välillä jäässä ja joutunut koko ajan vaihtamaan vaatteita ja peittoja. Toivon nyt etten ylianalysoi ja kuvittele näitä oireita ettei stressistä menis sekaisin kierto enempää... Mutta kun kuvottaa ja on voimaton ja löysä olo koko ajan.

  Kiva että sain avautua.

 15. #40
  Testasin tänään (!!!!!!!) 31/28-29 reippaan plussan aamupissistä ja n.4h päästä päiväpissistä ja viiva vaan vahvempi

  Oireina
  -perus tissikipu
  -alavatsa/menkkajuilinnat
  -mielialanvaihtelut (aloin itkemään kun mun äiti oli tehny mulle vääränlaisen maton...) tästä oikeestaa aloin jo epäilemään, ei oo mulle tavallista pillahtaa iha yhtäkki itkuun
  -näkö meni jotenki oudoks (piilarit), välillä aina sumeni tai en pystyny tarkentaa
  -iho kukkii aivan älyttömästi, kun yks finni paranee, tilalle tulee 3 lisää

  Meillä tärppäsi siis yk 16, oltiin parin viikon päästä menossa lapsettomuusklinikalle jo tutkimuksiin ja ihan alussa vielä ollaan, ehkä rv 4+ jotain.

  Mietin myös, että jos nyt oon laskenu oikein, niin viikko hedelmöityksen jälkeen tunsin jännää kipua alavatsalla, kiinnittyminen? kirjotin vielä kalenteriinkin ylös kun en ennen oo semmosta tuntenu.

  Huoh, tää on kyllä mahtava mutta todella epäuskottava tilanne!

 16. #41
  Armoton turvotus joskus dpo 11. Maha oli sen näköinen kuin olisin ollut raskaana jollain kahdeksannella kuulla

  Nyt se turvotus on pian 9kk vanha ja leikkii tuossa lattialla

 17. #42

  Oireita kp30-39

  30-lievä lämpö 37,2 kokoajan
  32-nännien kuumotus, arat -tuntuvat ilman kosketustakin aroilta
  33-tissit tuntuu painavilta
  34-nuhainen olo, ei kuitenkaan tippuvaa räkää vaan tukkoista, ummettanut viikon, vihdoin ulos jotakin. Ei jaksa syödä isoja määriä
  35-herään siihen että tunnen että mulla on virtsarakontulehdus, palelee vaikka täällä on taas jotain 30 astetta lämmintä, ummetus jatkuu.
  36- virtsarakontulehdusolo jatkuu, mutta karpalo vähän auttaa. Ummetus josta kärsin saa viimein helpotusta. Tissit ei niin kipeät, mielialanvaihteluita ollut paljon.
  37- janottaa paljon, herään jopa puoli kolmelta yöllä juomaan. Vatsassa outo olo, eksynyt pieru?, palelee jos ei ole peittoa, huoneessa 27 astetta,
  38- huono olo aamupalan jälkeen, kummassakin ylä ja alavatsassa. Tekee mieli syödä mut sit kun saa ruokaa niin ei maistukaan.
  39- lämpöä 37,1, tuntunut koko päivän kuumeiselta ja lievästi huono-oloiselta. Rinnat ei enää niin kipeät. Aloitin syödä foolihappoa, kaiken varalta. Tuntui niinkuin menkat olis alkanut mutta se olikin vv. Nälkä useammin. Ärsyttää paljon, tosin elämäntilanne ei ole helppo, sain myös paniikkikohtauksen, mies ei reagoinut mitenkään vaikka olin kymmeniä minuutteja henki salpautuneena kuola valuen lattialle. Sulki vain oven ettei kuulisi mun paniikkihäiriön ääniä, tuli entistä turvattomampi olo ja mietityttää että olis ehkä parempi sit jos menkat onkin jäänyt väliin vain stressin takia...

  Ehkä jossain vaiheessa sit täytyy testata.

 18. #43
  Nonyt tuli sit testattua. Ja positiivinenhan sieltä tuli. Mutta jotenkin vain tunsin sen, tuntui melkein turhalta laittaa edes rahaa testiin. Nyt testissä pahoinvointirannekkeet.

Sivu(t) 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT