*

C-lausunto
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: C-lausunto

 1. #1

  C-lausunto

  Meille tuli tänään postista C-lausunto, korvatulehduskierre, jolla voimme hakea hoitotukea.
  Kertokaa mitä ko. hakemukseen kannattaa laittaa. Korvakierre viime joulusta alkaen. Kuukausi sitten molemmat korvat putkitettu ja nyt taas viikonloppuna todettiin korvatulehdus.
  Selitänkö hakemuksessa nämä korvatulehdusasiat ja lisäksi ruoka-aineallergia asiat, joita riittää.... Allergioiden vuoksi emme ilm. ole oikeutettuja hoitotukeen koska kotimaisista viljoista vehnä sopii, vaikka ruokavalio muuten tosi niukka, n. 10 ruoka-ainetta vain käytössä.

 2. #2
  Allergisen äiti
  Vierailija

  VS: C-lausunto

  Kannattaa laittaa epikriisit mukaan siihen hoitotukihakemukseen. Ja kerrot tarkkaan teidän päivittäisestä elämästä ja tulehduskierteen vaikutuksesta. Kannattaa ne ruoka-aineallergiat mainita ja selittää myös erikseen. Kelasta kun ei koskaan tiedä. Ja suppeahan tuo teidän ruokavalio on.

 3. #3

  VS: C-lausunto

  KAIKKI mahdollinen kirjoita sinne, jos olette käyneet eri lääkäreissä niin sairaskertomukset liitteeksi

 4. #4

  VS: C-lausunto

  Hei!

  Kaikki kannattaa kertoa alusta alkaen ja kaikista epikriiseistä kopiot mukaan.Ja jos olet säästänyt kuitit lääkkeistä joita olette joutunut käyttämään niin laita myös ne mukaan,näkevät niistä miten usein olette joutunut lääkkeitä hakemaan.Ja henkinen rasitus on myös aika suuri joten se myös kannattaa mainita.Ruoka-allergia on hyvä myös kertoa koska siitä syntyy myös rasitusta

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT