Lapsiperheet testaavat Pampers-vaippoja. Tervetuloa seuraamaan testiryhmän kulkua sekä osallistumaan keskusteluun!

Pampers testiryhmään on nyt valittu 20 pientä lasta vanhempineen. Testiryhmän osallistujille ilmoitetaan valinnasta lähipäivinä, ja heille toimitetaan testituotteet sen jälkeen. Testiryhmä testaa Pampers New Baby, Pampers Baby Dry, Pampers Active Fit tai Pampers Easy Up -vaippoja huhtikuun aikana.
Mukana testiryhmässä on myös ”Amalian harvinainen sairaus”-blogin kirjoittajan Johanna. Johanna tulee testiryhmän aikana osallistumaan keskusteluun foorumissa, sekä kirjoittamaan blogipostauksia aiheesta.
Tässä keskusteluosiossa esitämme testaajille kysymyksiä, ja saamme kuulla testaajilta heidän kokemuksistaan ja mielipiteistään. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja kommentoimaan. Testaajat voivat myös laittaa itsestään pienen esittelyn tänne.
 
Heippa! Tänään saapui paketti perille ja päästiinpä heti testaamaan vaippoja! Testaajana on siis pikkuneiti 8kk ja tarkassa syynissä Pampers Active Fit -vaipat. Meidän neiti on ruvennut kovasti liikuskelemaan, ja kiinnostavaa onkin seurata, kuinka vaippa pysyy menossa mukana. Yllätyin siitä, kuinka ohut vaippa on! :)
 
Moi! Itsellekin tuli eilen postissa kiva paketti vaippoja. :0) On jo ennestään tuttu merkki esikoisen kohdalta, yli 3 v poika, jolle olen melkeinpä vain ja ainoastaan käyttänyt Pampers vaippoja. Nyt tytölle, vähän reilu 4 kuukautta, olen myös käyttänyt Pampersia, kerran erehdyin laittamaan toisen merkkistä vaippaa ja kappas tuli ylivuoto! ;) Eli kyllä minä Pampersia ihan ehdottomasti kannatan ja aijon jatkossakin käyttää koko sen ajan, kun vaippoja vielä meillä käytetään. :)=)
 
meillekin kotiutui eilen vaippalähetys ja heti testattiin. OLin tosi yllättynyt vaipan ohuudesta! ja koosta. normaalisti käytössä 4+ ja nyt saatiin siis active fit 4. koko on paljon parempi kuin tuo plus malli =)
meillä tytär myös kova liikkumaan ja ohut,mutta istuva vaippa on tervetullut.

meillä siis 9 kk tyttö :)
 
Täällä testaus täydessä käynnissä! Lisähaastetta vaipalle, kun neiti päätti nousta seisomaan pääsiäisen kunniaksi, heh.
Onko muut huomannut, että vaipat haisisivat jotenkin vahvemmin? Meillä on aiemmin käytetty toista merkkiä, ja jotenkin tuntuu että näissä Pamperseissa tuo vaipan haju on vahvempi...? Liekö vain tottumuskysymys.
Muuten vaipat ovat toimineet toistaiseksi moitteettomasti, tuntuu pysyvän hyvin menossa mukana ja yölläkin pitäneet oikein hyvin! :)
Tuo Active Fit 4 vaippa on meidän neidille suurehko, mutta ei häiritsevän iso kuitenkaan. Tosiaan, tuossahan tuo koko onkin 7-18kg joten tyttö meneekin juuri alarajalle 7,4 kilollaan. :)
 
Viimeksi muokattu:
"Testaaja"
Meillä vaippoja testailee 2 viikkoinen poika. Meillä siis käytössä new baby 2. Minäkin kiinnitin huomiota siihen, että vaipat haisevat todella voimakkaasti. Näissä new babyssä ainakin on vaipoissa sisäpinnalla verkko, josta en myöskään pidä. Se tuntuu tarttuvan ihoon kiinni silloin tällöin. Muuten vaippa on mukavan ohut ja asettuu hyvin paikalleen, vaikkakin ohipissoja on myös sattunut pari kertaa.
 


Meillekin vihdoin saapui testattavat vaipat :) Saatiin siis testiin Active Fittejä 4+ koossa. Vasta ensimmäinen vaippa testissä joten kokemuksista en vielä osaa kertoa mitään, mutta ensivaikutelma oli ainakin hyvin positiivinen! Vaipat on todella ohuita ja niiiin suloisia. Saa nähdä miltä tuo koko tuntuu kun tyttö sijoittuu ihan tuonne painosuosituksen alarajalle noin 10 kg elopainollaan.
 
Viimeksi muokattu:
Violanmutsi
Tänään haettiin paketti postissa ja nyt on vaipat jo testauksessa! Meillä testissä easy up koko 4 ja testaajana 10 kk ikäinen tyttö. Pampersien voimakkaaseen hajuun olen ennenkin kiinnittänyt huomiota ja sama haju tuli nenään, kun tänään paketin avasin.
 
"Cella"
Joo, tuttu tuoksu on nuissa vaipoissa :/ minä puran aina vaipat paketistaan tuohon hoitotason alle, niin häviää se pahin haju kun siinä nököttävät :)

Tosiaan on kyllä jäämässä meidän vakio merkiksi tuo active fit! Ei ainuttakaan ohivuotoa ja muutenkin istuvat tosi nätisti. Plussaa tuosta korkeasta selkäpuolesta :)
 
Täälläkin on kovasti tykätty active fiteistä! Voisin melkolailla kopioida MelkeinPrinsessan viestin tähän :D Housuvaipat tahtoo jäädä tosi alas roikkumaan mutta nämä tulee reilusti puoleen selkään. Hyvin pysyvät myös menossa mukana juuri kävelemään oppineen päällä :)

Ja ohuudestaan huolimatta imevät ihan tosi hyvin! Vaikkakaan viime yön 15-tuntisia maratoniunia eivät nämäkään selättäneet mutta enpä ole vielä törmännyt vaippaan joka siihen pystyisi. Kokona tuo 4+ tuntuu olevan oikein passeli meidän 10-kiloiselle.

Aivan varmasti tullaan jatkossakin käyttämään näitä! Tuosta tuoksusta pieni miinus, nämä tuntuu tuoksuvan aivan erityisen voimakkaasti muihin vaippoihin verrattuna. Täytyy siis säilyttää ilmavasti.
 
Meillä testissä Baby-dry. Vaippojen istuvuus on ollut positiivinen yllätys! Meillä 3-koko, eli 4-9kg ja meidän neiti tällä hetkellä noin 6,5kg. Monien muiden valmistajien samankokoisilla vaipoilla jää iso "pussi" vauvan jalkojen väliin, ja koot tuntuvat muutenkin turhan reiluilta - vaikka vauva painonsa puolesta käyttäisikin jotakin tiettyä kokoa. Baby dry:t istuvat kuitenkin tosi mukavasti ja "näyttävätkin" oikean kokoisilta päällä. :)
Vaipat pitäneet hyvin yölläkin. Vaippojen hyvä imukyky on muutenkin erityisesti meille tärkeä tekijä, kun neiti pissaa vähän ja usein. Vaipanvaihdosta menee usein esimerkiksi vain 20 minuuttia, ja ekat pikkupissat on jo vaipassa. Tällöin on tärkeää, että vaippa ei haudo, jotta tytön iho pysyy hyvänä.
 
Meillä on testissä new babyja koossa kolme, mutta seuraavaksi olisi tarkoitus ostaa näitä active fittejä (pitää uskoa ettei poika loputtomiin ole mikään pikkuvauva :D).
Pampersin sivuilla on näin:
Vaipan sivut ovat lisäksi joustavammat kuin normaaleissa vaipoissa, mukautuen helposti vauvasi kaikkiin kumartumisiin, kiertymisiin ja kääntymisiin.

Huomaatteko käytössä, että vaippa on tosiaan mukavamman oloinen kuin new babyt?
Onko kenelläkään ollut käytössä new babyn kolmosia ja siirtynyt siitä active fitin kolmoseen? Onko vaippojen koko ollut sama?
Mietin nyt nimittäin, että ostaisiko kokeeksi active fittiäkin ja käyttelisi molempia rinnakkain. Poitsulla on kovasti sellainen vaihe nyt päällä, että pyörii ja möngertää ja tottahan sitä haluaa, että vaippakin on mukava sen päällä.

Itseä ei ole häirinnyt Pampersin haju. En ole oikeastaan edes ajatellut, että ne joltakin haisisi, tai tuoksuisi.
 
Täälläkin hypittiin riemusta kun päästiin mukaan testiryhmään ja vaipojen testaus on päässyt käyntiin. Meillä siis testailee 1-votias poika, jolla vauhtia riittää ja jokapaikkaan pitäisi päästä kömpimään. Pissamäärät ovat yöllä olleet valtavia, mutta ainakin toistaiseksi Pampers on pärjännyt melko hyvin; vain yhtenä yönä oli vaatteet kastunut kun vaippa oli TODELLA märkä. Meillä käytetään paljon myös kestovaippoja, ja niihin verraten kertakäyttövaippojen haju vaatii vähän totuttelua...
 
Hei testiryhmäläiset! Mukavaa, että keskustelette ja kommentoitte täällä aktiivisesti. Pampers ja Kaksplus.fi kysyvät viikoittain kysymyksiä, jotka liittyvät testaamiseen ja Pampers-vaippoihin. Käykäähän vastaamassa uusiin (uusi ketju) kysymyksiin ahkerasti!
 

Yhteistyössä