Malcesine

Oli kesä, oli loma ja perheemme lomaili viikon ajan pohjoisessa Italiassa. Hotellin pihalla oli suuri uima-allas jonka laidalla kelpasi loikoilla lämmössä ja pulahtaa sitten viileältä, muttei liian kylmältä tuntuvaan veteen. Kuten arvata saattaa, varhaisteini-ikäiset lapsemme saivat aikansa kulumaan altaalla silloinkin, kun me vanhemmat halusimme lähteä tutustumaan kaupungin kapeisiin kujiin kahviloineen ja kauppoineen. Tuonikäiset ipanat voi jo jättää omin nokkineen uima-altaalle, ja olihan siellä joku salvatorekin hotellin puolesta, pikemmin kyllä siivoamassa ja puutarhahommia tekemässä kuin uimista valvomassa. Huikkasimme vaimoni kanssa lapsillemme tiedon lähdöstämme. Saavuimme huoneeseen, riisuimme nihkeät uimapukumme ja kuivasimme itsemme uikkareiden alta nopeasti. Kipaisin ilkosillani parvekkeelle, jonne olimme ottaneet tavaksemme levittää pyyhkeemme ja uimapukumme kaiteelle kuivumaan ennen seuraavaa uimakeikkaa. Huikkasin naapuriparvekkeella olevalle saksalaisturistille guten tagit.

Palatessani huoneeseen jäin ihailemaan hiuksiaan vielä kuivaavaa vaimoani, joka näytti taas kerran niin herkulliselta, suorastaan syötävän herkulliselta. Kauniit aikuisen naisen rinnat heiluivat rytmikkäästi, ja viileän veden vaikutuksesta yhä vadelmaa muistuttava nänni jöpötti terhakkaana muuta rinnan ihoa tummemman pihansa valtiattarena. Eipä siinä siihenastisen runsaan kahdenkymmenen yhteisen onnellisen vuoden kokemuksella paljon muuta herätettä olisi kaivattukaan, että kylmän kutistama vehkeeni alkoi unohtaa viluntunteensa. Astuin naiseni taakse. Tuntiessaan kovettuvan elimeni pakaraansa vasten hän henkäisi syvään ja lopetti hiustensa kuivaamisen. Kiedoin molemmat käteni naiseni ympärille ja suutelin hänen viileää kaulaansa. Vasen käteni kietoutui hänen ylävartalonsa ympärille ja tartuin sen kämmenellä raskaaseen oikeaan rintaan, oikean käteni laskeutuessa alavatsan ja häpykummun ylitse haara-asennossa sopivasti jo raollaan olleeseen jalkoväliin. Vasen käteni löysi oikean rinnan nännin, joka, jos mahdollista, kovettui ja turposi etusormeni ja peukaloni välissä entisestään. Oikean käteni etusormi löysi kylmän veden turvottamat, poimuisina törröttävät häpyhuulet, joissa oli vielä uima-altaan kosteutta. Vaimoni käänsi päätään taaksepäin ja saimme huulemme kohtaamaan ahnaassa suudelmassa, jossa maistui molemminpuolinen himo, jonka maustoi vahva onnellisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunne. En antanut naiseni kääntyä puoleeni vaan jatkoin hänen hyväilemistään tässä asennossa. Pitkän kielisuudelman aikana hyväilin hänen rintojaan toisella kädelläni ja sivelin oikealla etusormellani liukastuvaa häpyä, suoden välillä häpykielelle sen ansaitseman huomion. Kun olin jo aikeissa painaa etusormeani syvemmälle naiseni sisään, sai hän käännyttyä ja heittäydyttyä suurelle parivuoteelle selälleen ja avattua sylinsä minua kutsuen. Minähän vastasin kutsuun.

Nousin vuoteelle naiseni luokse, kumarruin suutelemaan häntä ja annoin vehkeeni jo tunnustella hänen häpyään. Vaimoni nosti lantiotaan ja jo melkein samalla liu’uin hänen sisäänsä. Hän otti tutusti elimestäni kiinni ja siveli sen turpealla tummalla päällä häpyään. Työnsin lantiollani vähän häntä kohti ja naiseni vastasi työntöön. Tuntui taas jumalaisen hyvältä kun työnnyin häneen. Rakastellessamme ei juuri sanoja tarvittu, ei ainakaan nyt kun hotellihuoneen ovi oli auki parvekkeelle ja naapurihuoneistossa oleskeltiin parvekkeella. Lisäksi piti pinnistellä ja kuunnella toisella korvalla, ettei hotellihuoneen ovea aleta avata lastemme toimesta. Löysimme heti yhteisen rytmimme ja keinuimme rakastelumme tahdissa, minä rakkaan vaimoni silmien syvyyteen hukkuen. Työntelin itseäni silkin pehmeyteen ja kuulin, miten litimärät häpykarvamme tekivät omaa yhdyntäänsä elintemme ympärillä. Naiseni velloi allani kuin meri ja jollen olisi ollut häneen tappiliitoksessa, hän olisi varmaan luiskahtanut altani pois… Vaimoni hengityksen tiheys ja mielihyvän aiheuttama, mutta olosuhteiden pakosta tukahdutettu voihke alkoivat jo enteillä leikin loppua, sillä hänen lauetessaan minun on yleensä turha yrittää pidätellä enää itseäni. Hän käänsi päätään ja puri päänsä vieressä olevaa käsivarttani omaa ääntään hillitäkseen. Koska aikakin oli rajallinen, tein loppua nopeuttavia pitkiä, syviä työntöjä, ja jättäydyin työnnön päätteeksi naiseni syvyyksiin ja pyöräytin lantiollani pari pyörähdystä, painoin itseäni vielä lähemmäksi kuin olisin yrittänyt lävistää hänet, ja vedin taas itseni ulos häpyhuulille asti ennen uutta sukellusta syvyyksiin. Tuota ei tarvinnut montaa kertaa tehdä. Tahtini tiheni ja vaimoni keinunta kiihtyi. Hänen häpynsä aikoi tukahduttaa janonsa lypsämällä minusta jokaisen irtoavan nestepisaran ja olinkin siihen jo aivan kypsä. Toivottavasti pystyin olemaan enempiä ääntelemättä, kun myllerryksemme parivuoteella saavutti huippunsa. Keinuntamme rauhoittui hiljalleen kutistuvan elimeni väistyessä naisestani. Katsoin vaimoni sädehtivinä hymyileviin, raukeisiin silmiin ja suutelimme hellästi tyydytyksemme jälkilämmössä. Vaimean maiskahduksen saattelemana vedin itseni ulos, kumarruin suutelemaan pehmeitä lämpimiä nännejä ja hyväilemään alavatsan ihanaa häpykumpua. Vaimostani lirahti siemenestettäni päiväpeitolle ja se herätti meidät nykyhetken olosuhteisiin. Kokeneina keskipäivän lemmentaukojen hyödyntäjinä työnjako oli selvä; vaimoni kylpyhuoneeseen peseytymään kun minä kuivasin päiväpeiton läikän alushousuillani ja puin ne päälleni. Tuntui taas aika tahmaiselta mutta elämä ah niin hyvältä!

Sain juuri paikat järjesteltyä sekä sortsit ja paidan päälleni kun oven lukko alkoi rapista, olipa tarkka ajoitus. Huoneen täytti lasten lomariemu ja samalla ihmetys, missä äiti on ja miksemme olleet vielä lähteneet? Kerroin hänen olevan vessassa ja että jäimme ihailemaan maisemaa ja odottamaan lapsia mukaan kaupungille. Vielä meni selitys täydestä ja ilman epäilystä äiskän ja iskän omista lomaleikeistä… mutta ne naapurihuoneen saksalaiset tuntuivat jostain syystä hymyilevän tavallistakin leveämmin, kun seuraavan kerran kohtasimme :)
 

Yhteistyössä