Vaimon vuoksi

Vuosien vieriessä halut antaa miehen mennä vieraisiin kasvoivat niin kovaksi, että annoin joululahjaksi miehelle luvan kokeilla vierasta naista yhdellä ehdolla. Ehona oli, että myös minä saisin tulla matkaan mukaan, kun miehieni löytäisi häntä kiihottavan naisen.

Pari kuukautta joulun jälkeen mies ilmoitti, että hän oli ihastun työpaikalleen tulleeseen nuoreen blondiin työharjoittelijaan ja hän haluaisi lunastaa lahjansa. Totta kai suostuin mieheni toiveeseen ja jäin jännityksessä odottamaan mitä tuleman pitää. Yllätys olikin varsin suuri, sillä mieheni ei tuonutkaan yhtenä iltana mitään tusina blondia vaan todellisen nuoren kaunottaren. Ikää ei ollut juurikaan yli parin kymmenen. Ryhti oli loistava, takapuoli muodoiltaan sellainen, että normi nainen olisi antanut elämästään vuosia saadakseen samanlaisen. Rinnat olivat juuri sopivan kokoiset ja kasvot todella kauniit.

Ei aikaakaan, kun mies oli saanut hyvällä ruualla ja paljolla viinillä vieraan varsin estottomaan tilaan. Nuoren naisen katseesta näki kuinka minuutti minuutilta hänen pillunsa kostui ja kostui. Kuuntelin posket punaisina kuinka mieheni kertoi härskejä vitsejä kunnes totesi haluaisiko vieraamme käydä saunassa ja halusihan hän. Saunan päälle laiton jälkeen mieheni jatkoi puolivihjailevaa keskustelua ja sai selväsi nuoren vieraamme rentoutumaan. Saunan ollessa lämmin ei ollut mitään ongelmia saada vieraamme mukaan saunomaan.

Riisuessamme huomasin, että vieraamme kroppa olikin paljon parempi kuin olin osannut kuvitella. Rinnat olisivat ehkä hiukan pienemmät kuin arvioin, mutta sitäkin kiinteämmät. Nännipihat olivat kauniit ja pienet sekä nännit isot ja pystyssä. Pepussa ja reisissä ei selluliittia näkynyt ja uuma oli ihan uskomattoman kapea. Päästyämme suihkuun näin kuinka mieheni antoi hellästi peppuläpyn vieraallemme. Samaan aikaan sekä mustasukkaisuus kuin pillun kostuminen löivät lävitseni. Saunoessamme en voinut itselleni mitään vaan aloin katsella vierastani tarkemmin. Ihaillessani vieraamme kroppaa en huomannut lainkaan kuinka toinen oli seurannut minun ihailuani kunnes katsoin vierastani silmiin. Toinen ei ollut ollenkaan hämillään vaan iski silmää huomatessaan toimeni.

Suihkuun päästyäni vereni kiersi jo niin kovaa, että korvissani suhisi. Pilluni oli kosteampi kuin koskaan, kun koitin saada itseäni rauhoittumaan suihkun alla. Hetken päästä vieraamme saapui pois saunasta ja huomasin ensimmäistä kertaa hänen olevan posliini. Myös mieheni saapui suihkutilaan ja hänen paksu kyrpänsä sojotti pystyssä ja kovana kuin kiimaisen nuoren orin elin. Ollessani vielä suihkun alla vieraamme liukui viereeni aivan iholleni kiinni. Näin kuinka mieheni seurasi aivan hänen perässään kiimainen katse silmissä. Mieheni kädet hakeutuivat takaa vieraamme rinnoille samalla kuin vieraamme painui vasten minua. Kiimoissani aloin suutelemaan vierastamme samalla kuin oikea käteni hakeutui hänen haaroväliinsä. Tunsin kuinka vieraamme selkä kaartui taakse päin hyväillessäni hänen klitoristaan. Huomasin myös kuinka mieheni sormet upposivat naisen pilluun.

Ensin kaksi sormea upposi vieraamme pilluun ja kohta kolme kunnes mieheni käski meitä molempia nojaamaan kylpyhuoneemme seinään. Tunsin kuinka mieheni kiimoissaan alkoi survomaan somiaan sisään kosteaan pilluuni. Ensin kaksi sormea ja heti perään neljä. Hetken sormittelun jälkeen tunsin kuinka hänen peukalonsa lipui sisään pilluuni kunnes välittömästi peukutuksen jälkeen tunsin koko nyrkin painautuvan sisääni. Huokaisin nautinnosta ja kivusta sillä ei ollut koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Katson viereeni kohti vierasta ja näin saman eläimellisen kiiman hänen kasvoissaan samalla miettien kuinka hänen nuori pillunsa kestäisi moista käsittelyä.

Hetken kuluttua mieheni otti kätensä pois sisältäni ja käsi meidän menemään makuulle suihkun lattialle. Ei aikaakaan kuin mieheni oli rannetta myöten sisälläni. Katsoessani sisään huomasin, että mieheni toinen nyrkki oli vieraamme sisällä. Heti tämän jälkeen laukesin kiihotuksesta niin kovaa että peppureikäni sykki nautinnollisesti pilluni supistelun tahtiin....
 

Yhteistyössä