*

Penisrengas..?
Näytetään tulokset 1 - 15. Osumia 15

Ketju: Penisrengas..?

 1. #1

  Penisrengas..?

  Pitkittääkö laukeamista vai tekeekö kovemman stondiksen..?

  Kysyy tietämätön..

 2. #2
  Eikös se tee molempia?
  Ja sellainen värinällä varustettu pitää vaimonkin tyytyväisenä


  http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.annaonni.com/kauppa/images/tuotekuvat/pupu.gif&imgrefurl=http://www.annaonni.com/kauppa/products.php%3Fg1%3D97b787&h=90&w=85&sz= 6&hl=fi&start=6&um=1&tbnid=EMLOggxjialai M:&tbnh=78&tbnw=74&prev=/images%3Fq%3Dhush%2Bbunny%26um%3D1%26hl% 3Dfi%26rlz%3D1B3GGGL_fiFI176FI209%26sa%3 DN

 3. #3
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Blue Rush
  Eikös se tee molempia?
  Ja sellainen värinällä varustettu pitää vaimonkin tyytyväisenä
  Jesh.. B)

  Edit. Siis yksi pupu tekee miehestäkin pupun..

 4. #4
  Onko muuten miehillä kokemusta tästä..?

 5. #5
  Carlos74
  Vierailija
  No ei ole omia kokemuksia. On pitäny kyl hommata, koska mul on yks kaveri jolla on ollu jo varmaan 10 vuotta munassaan millon mikäkin saatanan suristin, ja on kyllä ylistäny niiden tehoa.
  Pitää kyllä hommata sellanen missä on se suristin, siitä olisi varmaan vaimollekkin iloa....

 6. #6
  No juu, kokemuksia on moisista kapistuksista.

  Eli kuten Blue Rushkin totesi, se todellakin tekee molempia - pitkittää laukeamista sekä tekee kovemman stondiksen.

  Tehokkuuteen vaikuttavat kaksi asiaa - peniksen sekä renkaan koko. Jos rengas on tiukalla puristuksella peniksen kokoon nähden, saa se peniksen koon normaalistondista suuremmaksi. Verta pakkautuu paisuvaiseen enemmän, ja (iloiseksi yllätykseksi!) työkalu onkin n. 10-20% pidempi ja paksumpi! Sivuvaikutuksena on peniksen värin tummeneminen - renkaan kanssa väri on enemmänkin tumman punainen, jopa lilahtava, kuin sellainen normaali punertava.

  Orgasmin pitkittymiseen se ei ihan suoranaisesti vaikuta, paitsi että kalusta tulee vähän tunnottomampi. Toisin sanoen, kalun pää ei ole niin herkkä, että heti alkaisi reagoida ah-niin-kiihottavan emättimen herkullisen sisäpinnan kutitukseen ja hierontaan, vaan ikään kuin "puudutettuna", kestää pidempään. Tätä pidempään kestämista tosin saattaa vaikeuttaa orgasminsa kourissa penistä vaginallaan puristeleva nainen, jonka orgasmi-ääntelyt ja vaginan lihasten tuottama peniksen puristelu ja hieronta tekevät hulluksi kenet tahansa... .

  Toinen juttu, joka vaikuttaa renkaan kanssa yhdynnän kestoon, on renkaan puristus, joka (paitsi tekee stondiksesta suuremman ja samalla osittain estää sperman roiskuilun) myös estää miehen työkalun veltostumisen. Tämä johtuu siitä, että paisuvaisessa oleva, sinne pakkautunut veri ei pääsekään normaaliin tapaan paisuvaiskudoksesta pois, vaan pysyy siellä hyvän aikaa orgasmin jälkeenkin. TÄMÄ taas mahdollistaa yhdynnän jatkamisen kauan miehen orgasmin jälkeenkin, mikä saattaa useasta naisesta olla aikas namia!

  Summa summarum: Suosittelen itsekullekin kokeiltavaksi! Tosin IHAN liian pientä ja ahdasta rengasta EI kannata hommata, sillä sitä voi olla yllättävän vaikea saada pois... Mutta kokeilemalla ja uudelleen yrittämällä onnistuu!

 7. #7

 8. #8
  Carlos74
  Vierailija
  Kiitos antti! Hieno esitelmä, kyllä se täytyypi hommata, vaikka vaan yhen ainoon kerran takia....

 9. #9
  Oli kyllä todella hyvä esittely Antilta

 10. #10
  Itse tullut kokeiltua ja varmasti käytän jatkossakin....

 11. #11
  Juu, testaamaan vaan, kerran se vain kirpaisee Ja jos hyvältä tuntuu, voi ottaa aina satunnaisvieraaksi!

 12. #12
  Älä ihmettele jos vaimo tuota lainailee omaankin kivaan
  Sitä voi kauheen kivasti käyttää vaikkei mies paikalla olisikaan

 13. #13

 14. #14

  Lightbulb Kokemusten jakaminen ja auttaminen

  Ainakin penisrengas auttaa saavuttamaan kovemman erektion kokemusten perusteella mieheni kanssa . Mieheni onnistui saamaan kovemman erektion käytössä mutta ei kyllä kesto muuttunut. On tosin mahdollista, että se voisi myös vaikuttaa kestoon esimerkiksi tuon penisrengas.com miksi osion mukaan penisrenkaalla on vaikutus myös kestoon mutta enpä tiedä.

 15. #15
  Keski-ikäisenä miehenä voisin kommentoida, toivottavasti ette pahastu arvon leidit. 50v iässä erektio ei ole aina niin täydellinen kuten toivoisin. Hankin itselleni ns. tuplarenkaan, eli penispuristuksen lisäksi myös pallit ovat puristuksessa. Olen itse hieman isokokoisempi, 19/7, joten normaalisti vaatii aikaa että tämän saa juhlakuntoon. Penisrengas kuitenkin auttoi ja erektio oli mahtava. Suonet puristuvat esiin ja terska on sinipunainen, rengas estää verta pakenemasta paisuvaiskudoksesta. Suosittelen, älkää ujostelko vaan käyttäkää välineitä. Elämän suola

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT