Näyttääkö tämä koiran leikkaushaava normaalilta? sisältää ällöttävän kuvan...

Meidän Kultainennoutaja kastroitiin tiistaina ja oon vähän huolissani näyttääkö tuo haava normaalilta. Soitin jo eilen eläinlääkärille kun haavasta tuli hieman verta ja se sanoi että katsotaan huomenna (eli tänään) tilannetta uudestaan että eiköhän kaikki oo kunnossa. Voimakaskin turvotus on kuulemma normaalia ja kudosnesteen sekaista verta voi tulla.

Tänään soitin sitte taas eläinlääkärille aamulla kun koiran peiton päälle oli jälleen tullut vähän haaleaa verta, turvotus oli yhtä paha kuin eilenkin ja lisäksi nyt koko leikkaus alue on muuttunut ällön väriseksi. Lääkäri vaan totesi että jos turvotus ei oo kasvanut eilisestä niin huolta tuskin on, ei käskenyt tulla näyttämään mutta sanoi vaan että jos haluat niin saa tulla.

No en mennyt koska rahatilanne on niin huono etten halua huvin vuoksi mennä, jos lääkärin mielestä kuulosti siltä että on normaalia. Mutta nyt vähä kaduttaa että ehkä ois pitänytki mennä, mutta ei sinne enään tälle päivää aikoja tietenkään saa.

Koira syö, juo, pissaa, kakkaa ja liikkuu ihan ok:sti mutta ei siltikään oo vielä ihan täysin normaali. Vaikuttaa hieman jotenki apaattiselta mutta virkistyy ulos mennessä. En tiedä vaikuttaako tuo kipulääkityski jotenki että väsyttää enempi tms. Ja tietysti tuo kaulurin pitäminen on sille maailman kauhein juttu, mutta en pidä sitä ihan koko ajan kun pystyn koiraa vahtimaan ettei nuole paikkoja.

Mutta tässä vielä tämä ällötys kuva koiran haarovälistä, näyttää siltä niinku koiralla ois vielä pallit jäljellä mutta nehän kivespussit täyttyy verellä poiston jälkeen tai jotain semmosta se lääkäri sanoi, niin se johtuu siitä: g8dBx3 - Image - Aijaa.com
 
cae
Meillä näytti kastraation jälkeen ihan täsmälleen samalta, siis just tuollai et turvonnut ja kauheesti nestettä ja yleensä jatkaa turpoamista vielkin enemmän pari päivää leikkauksen jälkeen mut se on täysin normaalia, se kyl alkaa siitä itsestään pikkuhiljaa pienenemään. Ja kans meni osa ihosta tummaks leikkausalueen ympäriltä mut ei ihan noin paljon kuin kuvassa. Kannattaa vaan antaa rauhassa parantua pari viikkoa niin kyl se alkaa näyttämään paljon paremmalta.
 

Yhteistyössä