G: Hyvää leipää?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Ritva", 02.05.2013.

  1. "Ritva"

    "Ritva" Vieras

    Suositelkaa.
     
    #1
  2. ,

    , Vieras

  3. Meillä

    Meillä Vieras

    pikkukaupoissa ei yleensä mitään hyviä. Isojen kauppojen paistopisteistä saa ihan ok. leipää,mutta parasta saa kun itse leipoo.
     
    #3
  4. Glenn.

    Glenn. Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    30.11.2012
    Viestejä:
    1 115
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oululaisen jälkiuunipala
     
    #4
  5. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Itsetehty ruisleipä. Nam, nam, nam. Tai oikeastaan mikä tahansa itsetehty leipä. Nam.
     
    #5
  6. "Vieras"

    "Vieras" Vieras

    Vaasan jälkiuunipalat. Vaaleaa leipää en syö ollenkaan.
     
    #6
  7. "aapeli"

    "aapeli" Vieras

    Meidän mökin lähellä olevasta kesäleipomosta ostettu kauraleipä. Se on jotain käsittämättömän hyvää. Eteenkin kun se on vielä usein lämmintä kun sen saa käteensä. Eipä tosin taida sinua auttaa ;)
     
    #7
  8. raumalainen

    raumalainen Vieras

    Mitä tahansa porilaisen Ullan Pakarin tekemää!
     
    #8
  9. nohh

    nohh Vieras

    Ullan Pakarin Ruiskakko ja Kaurajuntta. :p

    Fazerin ruislimppu. Vaasan ohraleipä.
     
    #9
  10. blam

    blam Vieras

    Lidlin paistopisteen ciabatta. Nams nams!
     
    #10
  11. iu

    iu Vieras

    Itse tehty juurileipä. Kun tekee vuokaan, on maailman helpoin homma (säästyy vaivaamiselta), ja hakkaa mennen tullen teolliset ostoleivät.
     
    #11
  12. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Rostenin Crusta-leipä
    Salosen Grano
    Jokioisten leivän Tomaattileipä
     
    #12
  13. aamuntorkku

    aamuntorkku Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    15 181
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pulla Pirtin perunarieska
    Meriläisen leipomon ruisvarras

    Mulla nää leipäsuosikit kyllä tulee ja menee =)
     
    #13
  14. "Vieras"

    "Vieras" Vieras

    Jälkiuunipalat
    Lidin jalkapallosämpylät, ne vaan pitää syödä samana päivänä.
     
    #14
  15. "miemie"

    "miemie" Vieras

    Itse olen ihastunut tähän

    http://www.pagen.fi/ruokaleipa/palaleivat/pagen-oivallus-subs/
     
    #15
  16. "Vieras"

    "Vieras" Vieras

    Kaikki leipä uutena ja tuoreena . Siihen vielä voita ja hyviä päälisiä. ;)
     
    #16
  17. tätä ei varmaan tarkoitettu, mutta kuitenkin....
    5 dl maitoa
    1 pala hiivaa
    1 til suollaa
    2 tl sokeria
    50 g sulatettua voita
    10 dl sämpyläjauhoja

    Helppoa ja hyvää!
     
    #17
  18. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Tämä http://www.porokylanleipomo.fi/app/product/view/-/id/68
     
    #18
  19. "vieras"

    "vieras" Vieras

    Laita sokerin tilalle hunajaa ja sämpyläjauhojen tilalle vehnäjauhoja.
     
    #19
  20. dddd

    dddd Vieras

    Itsetehdyt maailman parhaat sämpälät. Muunmuassa.
     
    #20
  21. lucifer

    lucifer Vieras

    Itsetehty ruisleipä, itsetehty vaaleleipä, itsetehty rieska, itsetehdyt sämpylät
     
    #21
  22. Dabuli

    Dabuli Vieras

    Täällä jo mainittujen Ullan Pakarin kaurajuntan ja ruiskaakon sekä Rostenin Crusta-leivän ja
    Salosen Granon lisäksi nostaisin esille etenkin Vilmunen & Vilmunen leipomon ruisreikäleivän sekä vaalean patongin! Aivan superhyviä molemmat! Reikäleipä maistuu aidolta, aavistuksen palaneelta ja säilyy todella pitkään kun siirtää paperipussista hieman raollaan olevaan muovipussiin. Lisäksi kiitosta saavat uusi tosi tumma Reissumies sekä monet Salosen leivät, eritoten legendaarisen hyvän ruisreikäleivän. Myös Uotilan minikokoinen ruisvuoka on todella hyvä valinta pitkän säilymisajan vuoksi, etenkin yhden hengen talouksiin. Ainoastaan harmittelen sitä ettei tavallista ruislimppua juuri tunnu enää löytyvän oikein mistään kaupoista :eek:
     
    #22
  23. "M33"

    "M33" Vieras

    Ei ole mitään järkeä ostaa leipää kaupasta. Itse tehden saa helposti monta kertaa parempaa, ja nykyisin netti on täynnä tietoa aiheesta.
     
    #23
  24. "minä vain"

    "minä vain" Vieras

    Ullan Pakarin leivät, erityisesti ruissämpylät ja ruisvarras. Fazerin kestileipä.
     
    #24

Jaa tämä sivu