Täytekakkupohja pellille
5 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Munat ja sokerit vatkataan todella kovaksi vaahdoksi. Kun luulet, että vaahto on kovaa, jatka vieläkin vatkaamista! Lisää munaseokseen varovasti sekoittaen perunajauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri. Levitä seos pellille öljyllä voidellun leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Puolita levy ja täytä. Jos haluat oikein ison kakun, tee pohjia kaksi. Eräs työkaverini tekee aina tämän pohjan täytekakkuun (vaikkei hänellä ole keliakiaa), koska hän saa joka kerta kakusta paljon kehuja, koska se on niin suussa sulavaa!
http://www.iosonocirneco.com/erja/gluteeniton.htm#kakut
Tuolla on ohjeita. Ite teen aina tuolla yllä mainitulla.