hyväksi todettu pannarin ohje (pellillinen)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja herkkusuu, 13.07.2008.

  1. herkkusuu

    herkkusuu Vieras

  2. heidi

    heidi Vieras

    katsopa kotikokki.net maailman paras pannari!
     
    #2
  3. Malla

    Malla Vieras

    Just kuule samaaolin kirjoittamassa..

    Eilen tein ja ai että oli hyvää :p :p :p

    http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku
     
    #3
  4. huh

    huh Vieras

    Noin paljon rasvaa !!!!!!!!!
     
    #4
  5. ap

    ap Vieras

    kiitos. nyt tekemään pannaria!
     
    #5
  6. Malla

    Malla Vieras

    NO makuasia sekin lienee :p

    Saahan sitä toi vähemmänkin laittaa!!
     
    #6
  7. Pinki

    Pinki Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    25 036
    Saadut tykkäykset:
    0
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! jopa 100g! :eek: :snotty: :whistle: :LOL:
     
    #7
  8. hui

    hui Vieras

    On se pellilliseen paljon kun itse laitan n 2 rkl
     
    #8
  9. heidi

    heidi Vieras

    minä laitan aina vähemmän rasvaa, alle 50 g ja hyvää tulee silti!
     
    #9
  10. ...

    ... Vieras

    voi tätä rasvakammoista kansaa!!! sokerin ja hiilareiden määrällähän ei ole mitään merkitystä...

    -anteeksi avautuminen- :(
     
    #10
  11. Dr Vanilja

    Dr Vanilja Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    24.07.2006
    Viestejä:
    2 298
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mustakin rasvan määrää kyllä voisi vähentää. Ja tehdä kauraisesta sämpyläjauhosta pannarin.
     
    #11

Jaa tämä sivu