Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Aihe vapaa
Joulukarkki-ohjeita olkaa hyvä!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Blue Rush, post: 9045685, member: 20"]</p><p>:wave: Näitä kysellään kuitenkin lähiaikoina useita kertoja</p><p></p><p></p><p>JÄÄSUKLAA </p><p>(n. 50 kpl)</p><p></p><p>200 g tummaa suklaata</p><p>100 g kookosrasvaa</p><p>2-4 tippaa piparminttuöljyä</p><p></p><p>1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen ja jäähdytä niitä hetken aikaa.</p><p>2. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä.</p><p>3. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane ne kylmään kovettumaan.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>RUSINASUKLAAKOLMIOT</p><p></p><p>100 g kaakaosuklaata</p><p>25 g kookosrasvaa</p><p>1 dl rusinoita</p><p>1 dl hasselpähkinöitärouhetta</p><p></p><p>1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon.</p><p>2. Pane kulho vesikattilaan ja kuumenna sitä niin kauan, että suklaa ja rasva sulavat.</p><p>3. Ota kulho pois kattilasta ja lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen.</p><p>4. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä.</p><p>5. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>MARMELADIT</p><p></p><p>30 g agar-agaria (apteekista)</p><p>1 l vettä</p><p>1 kg sokeria</p><p>3 dl omena- tai aprikoosisosetta</p><p>2 tl viinihappoa</p><p></p><p>1. Liota agar-agar yön ajan vedessä.</p><p>2. Sulata se samassa vedessä keittämällä.</p><p>3. Lisää sokeri ja keitä seosta noin puolen tunnin ajan.</p><p>4. Anna liemen jäähtyä hieman ennen kuin lisäät siihen soseen ja viinihapon.</p><p>5. Halutessasi voit lisätä osaan seoksesta esimerkiksi punaista karamelliväriä.</p><p>6. Kaada marmeladi suorakaiteen muotoiseen astiaan noin sentin paksuiseksi kerrokseksi hyytymään.</p><p>7. Leikkaa hyytynyt levy halutun muotoiseksi kuvioksi tai neliöksi tavalliseen tapaan.</p><p>8. Sokeroi makeiset ja aseta ne kauniisti tarjolle.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>NEKUT</p><p>(n. 60 kpl)</p><p></p><p>1½ rkl voita tai margariinia</p><p>2 dl sokeria</p><p>2 dl siirappia</p><p>1½ dl kuohukermaa</p><p>50 g hienonnettuja manteleita</p><p></p><p>1. Sekoita kaikki muut aineet paitsi mantelit paksupohjaisessa kattilassa.</p><p>2. Keitä ilman kantta kuumalla liedellä.</p><p>3. Kun pisara seosta kylmään veteen pudotettuna kovettuu, on massa valmista.</p><p>4. Sekoita siihen mantelit ja kaada seos pieniin makeisvuokiin tai voipaperitötteröihin.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>PAAHTOKINUSKIKARAMELLIT</p><p></p><p>2 dl sokeria</p><p>2 dl kermaa</p><p>2 tl voita</p><p></p><p>1. Sulata sokeri paistinpannulla ja anna sen ruskistua vaalean ruskeaksi.</p><p>2. Kaada kerma joukkoon ja sekoita tasaiseksi.</p><p>3. Hämmennä liedellä, kunnes seos alkaa irrota reunoista.</p><p>4. Lisää voi.</p><p>5. Kaada seos voidellulle vadille ja jaa neliöihin ennen jähmettymistä.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>Tummat</p><p>SUKLAAKARAMELLIT</p><p>(n. 60 kpl)</p><p></p><p>3-4 rkl kaakaojauhetta</p><p>1,5 dl tummaa siirappia</p><p>2 dl sokeria</p><p>3 dl kuohukermaa</p><p></p><p>1. Sekoita kaikki aineet kattilassa ja keitä hiljaisella tulella koko ajan hämmentäen noin 45 minuuttia.</p><p>2. Tee jähmettymiskoe tiputtamalla seosta lusikalla kylmään veteen. Jos se jähmettyy hyvin, on karamelliseos valmista, muutoin jatka keittämistä.</p><p>3. Kaada seos matalaan, öljyttyyn astiaan ja anna jäähtyä.</p><p>4. Leikkaa paloiksi ja kierrä ne sellofaanipalojen sisälle.</p><p></p><p>:xmas: </p><p></p><p>SUKLAAPÄHKINÄT</p><p>(n. 50 kpl)</p><p></p><p>1 ½ dl kaakaojauhetta</p><p>6 dl sokeria</p><p>1/4 tl suolaa</p><p>2 rkl siirappia</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p>2 rkl voita tai margariinia</p><p>1 rkl vaniliinisokeria</p><p>n. 200 g pähkinöitä</p><p></p><p>1. Taita paksusta alumiinifoliosta 18*18 cm:n kokoinen vuoka ja pane se sileälle alustalle.</p><p>2. Sekoita kaakao, sokeri, suola, siirappi ja kerma paksupohjaisessa kattilassa.</p><p>3. Keitä sitä noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen. Kun pisara tai pari kylmään pudotettuna hyytyy kiinteäksi ja sormissa pyöritellen jää palloksi, on seos valmis.</p><p>4. Kaada seos laakeaan kulhoon ja mausta vaniliinisokerilla.</p><p>5. Vatkaa se sakeaksi ja kuohkeaksi.</p><p>6. Kaada karamellimassa alumiinivuokaan ja anna jähmettyä puoliksi.</p><p>7. Paina siihen koristeeksi pähkinänpuolikkaita.</p><p>8. Leikkaa levy täysin jäähtyneenä nelikulmioiksi.</p><p>9. Kääri makeiset folioihin tai värikkäisiin papereihin. Silloin ne eivät tartu toisiinsa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Blue Rush, post: 9045685, member: 20"] :wave: Näitä kysellään kuitenkin lähiaikoina useita kertoja JÄÄSUKLAA (n. 50 kpl) 200 g tummaa suklaata 100 g kookosrasvaa 2-4 tippaa piparminttuöljyä 1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen ja jäähdytä niitä hetken aikaa. 2. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä. 3. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane ne kylmään kovettumaan. :xmas: RUSINASUKLAAKOLMIOT 100 g kaakaosuklaata 25 g kookosrasvaa 1 dl rusinoita 1 dl hasselpähkinöitärouhetta 1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon. 2. Pane kulho vesikattilaan ja kuumenna sitä niin kauan, että suklaa ja rasva sulavat. 3. Ota kulho pois kattilasta ja lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen. 4. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä. 5. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi. :xmas: MARMELADIT 30 g agar-agaria (apteekista) 1 l vettä 1 kg sokeria 3 dl omena- tai aprikoosisosetta 2 tl viinihappoa 1. Liota agar-agar yön ajan vedessä. 2. Sulata se samassa vedessä keittämällä. 3. Lisää sokeri ja keitä seosta noin puolen tunnin ajan. 4. Anna liemen jäähtyä hieman ennen kuin lisäät siihen soseen ja viinihapon. 5. Halutessasi voit lisätä osaan seoksesta esimerkiksi punaista karamelliväriä. 6. Kaada marmeladi suorakaiteen muotoiseen astiaan noin sentin paksuiseksi kerrokseksi hyytymään. 7. Leikkaa hyytynyt levy halutun muotoiseksi kuvioksi tai neliöksi tavalliseen tapaan. 8. Sokeroi makeiset ja aseta ne kauniisti tarjolle. :xmas: NEKUT (n. 60 kpl) 1½ rkl voita tai margariinia 2 dl sokeria 2 dl siirappia 1½ dl kuohukermaa 50 g hienonnettuja manteleita 1. Sekoita kaikki muut aineet paitsi mantelit paksupohjaisessa kattilassa. 2. Keitä ilman kantta kuumalla liedellä. 3. Kun pisara seosta kylmään veteen pudotettuna kovettuu, on massa valmista. 4. Sekoita siihen mantelit ja kaada seos pieniin makeisvuokiin tai voipaperitötteröihin. :xmas: PAAHTOKINUSKIKARAMELLIT 2 dl sokeria 2 dl kermaa 2 tl voita 1. Sulata sokeri paistinpannulla ja anna sen ruskistua vaalean ruskeaksi. 2. Kaada kerma joukkoon ja sekoita tasaiseksi. 3. Hämmennä liedellä, kunnes seos alkaa irrota reunoista. 4. Lisää voi. 5. Kaada seos voidellulle vadille ja jaa neliöihin ennen jähmettymistä. :xmas: Tummat SUKLAAKARAMELLIT (n. 60 kpl) 3-4 rkl kaakaojauhetta 1,5 dl tummaa siirappia 2 dl sokeria 3 dl kuohukermaa 1. Sekoita kaikki aineet kattilassa ja keitä hiljaisella tulella koko ajan hämmentäen noin 45 minuuttia. 2. Tee jähmettymiskoe tiputtamalla seosta lusikalla kylmään veteen. Jos se jähmettyy hyvin, on karamelliseos valmista, muutoin jatka keittämistä. 3. Kaada seos matalaan, öljyttyyn astiaan ja anna jäähtyä. 4. Leikkaa paloiksi ja kierrä ne sellofaanipalojen sisälle. :xmas: SUKLAAPÄHKINÄT (n. 50 kpl) 1 ½ dl kaakaojauhetta 6 dl sokeria 1/4 tl suolaa 2 rkl siirappia 2 dl kuohukermaa 2 rkl voita tai margariinia 1 rkl vaniliinisokeria n. 200 g pähkinöitä 1. Taita paksusta alumiinifoliosta 18*18 cm:n kokoinen vuoka ja pane se sileälle alustalle. 2. Sekoita kaakao, sokeri, suola, siirappi ja kerma paksupohjaisessa kattilassa. 3. Keitä sitä noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen. Kun pisara tai pari kylmään pudotettuna hyytyy kiinteäksi ja sormissa pyöritellen jää palloksi, on seos valmis. 4. Kaada seos laakeaan kulhoon ja mausta vaniliinisokerilla. 5. Vatkaa se sakeaksi ja kuohkeaksi. 6. Kaada karamellimassa alumiinivuokaan ja anna jähmettyä puoliksi. 7. Paina siihen koristeeksi pähkinänpuolikkaita. 8. Leikkaa levy täysin jäähtyneenä nelikulmioiksi. 9. Kääri makeiset folioihin tai värikkäisiin papereihin. Silloin ne eivät tartu toisiinsa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: 5 1 8
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Ööh tota noin, ei yhtään viitsitty tsempata
54 min sitten
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Tunnekylmyys jo lapsena
Tänään 05:20
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Katkeruus
Eilen 23:18
vierailija
0 Viestiä
Lapsen saaminen
4.
Hauskaa, että kokoomusnuoret aina yllättyy, kun kokoomus vallassa ollessaan pettää opiskelijat
Eilen 21:38
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
5.
PÄIVÄN KOVIN UUTINEN: Cheek ystävineen palaa lavoille!
Eilen 21:33
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
6.
"Ruotsin hallitus lisää menoja ja suunnittelee veronalennuksia"
Eilen 21:30
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Onko teillä tietoa
Eilen 20:37
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
8.
En ole ottanut koskaan koronarokotetta, muita?
Eilen 20:16
vierailija
18 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
"Olen työkyvytön, koska pystyn tekemään vain sellaista työtä, joka tuntuu minusta kivalta."
Started by vierailija
Maanantai klo 22:07
Luettu: 4K
Aihe vapaa
2.
Politiikan pyrstötähti Sannan tapa työllistää suomalaisia: työllusti 17 ja se hupi maksoi 15 miljoonaa
Started by vierailija
Sunnuntai klo 16:18
Luettu: 1K
Aihe vapaa
3.
Oletko 100% Varma Taivaaseen Pääsystä?
Started by vierailija
Maanantai klo 02:34
Luettu: 976
Aihe vapaa
4.
Iranista ammuttu tuhansia raketteja ja ohjuksia Israeliin, taitaa olla pappisvallan päivät ohi!
Started by vierailija
Sunnuntai klo 00:41
Luettu: 927
Aihe vapaa
5.
Vainajien kylmäsäilytystilat ovat täynnä sanottiin
Started by vierailija
Maanantai klo 12:45
Luettu: 690
Aihe vapaa
6.
OrpoPurra nostaa Suomen yleisen ALV:n EU-maiden huipulle 25,5%, vain Orbánin oikeiston Unkarissa korkempi
Started by vierailija
Tiistai klo 10:11
Luettu: 549
Aihe vapaa
7.
Yle: Suomen talous pärjääkin Ruotsia ja Tanskaa huonommin yritysten takia, ei työläisten. Yllättikö? ..no ei
Started by vierailija
Sunnuntai klo 16:26
Luettu: 548
Aihe vapaa
8.
Helsingin Sanomissa Maija Laura Kauhanen kertoo olevansa rasisti
Started by vierailija
Sunnuntai klo 10:40
Luettu: 539
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
relaatio 279
Latest: vierailija
8 min sitten
Aihe vapaa
2.
Relaatio 859
Latest: vierailija
12 min sitten
Aihe vapaa
3.
Relaatio 48
Latest: vierailija
14 min sitten
Aihe vapaa
4.
Ööh tota noin, ei yhtään viitsitty tsempata
Latest: vierailija
18 min sitten
Aihe vapaa
5.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
33 min sitten
Aihe vapaa
6.
Tunnekylmyys jo lapsena
Latest: vierailija
Tänään 05:20
Aihe vapaa
7.
Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju
Latest: vierailija
Tänään 04:47
Aihe vapaa
8.
Onko Stubb satanisti? Kieltäytyy johdonmukaisesti vastaamaan uskooko Jumalaan
Latest: vierailija
Tänään 03:43
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Aihe vapaa
Joulukarkki-ohjeita olkaa hyvä!
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu