Kauanko lihamureke uunissa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Kovajänis, 07.08.2007.

  1. Kovajänis

    Kovajänis Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.11.2006
    Viestejä:
    9 532
    Saadut tykkäykset:
    1
    On jo useampi vuosi aikaa kun tehnyt ja tänään heitin uuniin murekkeen pitkästä aikaa, mutta kauanko sitä siellä nyt nysvätään?
     
    #1
  2. hemuli

    hemuli Vieras

    n. 1 h.
     
    #2
  3. vieras

    vieras Vieras

    Riippuu minkä kokonen on, mutta keskimäärin noin 40min 200 asteessa.
     
    #3
  4. kuu

    kuu Vieras

    40-50 minsaa?
     
    #4
  5. SuperÄiti-

    SuperÄiti- Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    01.05.2007
    Viestejä:
    1 494
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä pidän aina tunnin :p
     
    #5
  6. Aurinkokunta

    Aurinkokunta Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2006
    Viestejä:
    11 031
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mie oon pitänyt 30-60min, riippuen siitä onko uunissa lämmintä 175 vai 225 astetta.
     
    #6
  7. Kovajänis

    Kovajänis Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    29.11.2006
    Viestejä:
    9 532
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hmm..onpas erilaista tietoa jokaisella...on nyt ollut reilu puoli tuntia nimittäin ja minusta vaikuttaa melko kypsälle jo (??) Tehty siis 700 grammasta naudanjauhelihaa. No, täytynee mennä katkaisemaan niin näkee onko kypsää :D

    Juu ja siis 225 asteessa ollut alimmalla tasolla.
     
    #7
  8. Annette-79

    Annette-79 Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    08.07.2006
    Viestejä:
    3 438
    Saadut tykkäykset:
    0
    30-40 min
     
    #8

Jaa tämä sivu