Lettutaikinan teko:

  • Viestiketjun aloittaja help
  • Ensimmäinen viesti
se muija
itse tein just lettuja ja ihan ilman maitoa. (yksi lapsista allerginen) ja hyvää tuli. Eipä ollut kananmunaakaan seassa (sillekin allerginen). :) Eil soveltaen, soveltaen hyvää tulee!
 
en henkilökohtaisesti laittais vettä lättytaikinaan, en oo kyl kokeillu, mut jotenkin vierastan ajatusta.. ehkä niinpäin vois et pari desiä sitä vettä ja melkein litra maitoo..
mut mä teenkin aina lättytaikinan maidosta ja kermasta :ashamed: :p
 
allergisen äiti
Alkuperäinen kirjoittaja se muija:
itse tein just lettuja ja ihan ilman maitoa. (yksi lapsista allerginen) ja hyvää tuli. Eipä ollut kananmunaakaan seassa (sillekin allerginen). :) Eil soveltaen, soveltaen hyvää tulee!
Saiskos ohjetta - meilläkin ilmaantunut tuo muna-allergia... :(
 
piip piip
Laita vaikka vaan vettä. Maku siinä vain kärsii, muttei se ole este. Onko hilloa päälle? Silloin ei niin maulla väliä. Ehkä yhden kananmunan laittaisin enemmän ja kaardemummaa tai kanelia mauksi.
 
kokin lapsi
Lettuintoilijana suosittelen kokeilemaan esimerkiksi spriteen tehtyä taikinaa, vaikka hullulta varmasti kuulostaakin! Aivan huippu maku tulee, lapset ainakin meillä tykännyt hurjasti! Maito-ohjeessa vain korvaa määrän spritellä.
 

Yhteistyössä