Luotettava ennustaja?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja pliis, 05.09.2009.

 1. jyrki

  jyrki Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämmöisiä hyvän näkijän löytämis-ongelmia varten pistin pystyyn pienen Kortisto-nimisen sivuston (kortisto.tajunta.net), johon on tarkoitus listata korttien kanssa työskenteleviä ennustajia, näkijöitä, konsultteja, terapeutteja jne. Listaan on tarkoitus jossain vaiheessa lisätä myös jonkinlainen arvostelu-mahdollisuus. Jos tunnette kortti-ihmisiä niin pistäkää sanaa.
   
  #26
 2. ennustaja

  ennustaja Vieras

  Soita 044 9945753

   
  #27
 3. Soita päivisin.
   
  #28
 4.  
  #29
 5. Ennustan suoraan ilman kortteja.
  Ota yhteys päivisin.
  044 9945753
   
  #30
 6. joku

  joku Vieras

  Sonja,ja Iiris
   
  #31
 7. "amalia"

  "amalia" Vieras

  otappa yhteys ennustajakristiinaan, häneltä saa tarkan ja kattavan ennustuksen:)
   
  #32
 8. "amalia"

  "amalia" Vieras

  yht. tiedot saa ennustajakristiina.fi sivulta
   
  #33
 9. [QUOTE="amalia";22202188]otappa yhteys ennustajakristiinaan, häneltä saa tarkan ja kattavan ennustuksen:)[/QUOTE]

  soitin ennustaja kristiinalle, yllätyin positiivisesti
   
  #34
 10. "vieras"

  "vieras" Vieras

  paljo makso?
   
  #35
 11. dechs

  dechs Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2010
  Viestejä:
  8 711
  Saadut tykkäykset:
  14
  Saitko oikeat lottonumerot?
   
  #36
 12. "Makke"

  "Makke" Vieras

  Soita Teija-Maryamille 0700 - 03698
  niin saat varmasti yksilöllistä palvelua, minun ongelmaan näki selvästi ratkaisun. Tiesi tarkasti vastaukset ja ei ole mikään "leipäpappi" tässä hommassa.
   
  #37
 13. "marinka"

  "marinka" Vieras

  0700-93557 tietää tarkasti, eikä kiertele. Tehokkaat neuvot myös terveyteen.On oikeasti auttaja työssään. Olen saanut valtavasti apua häneltä.
   
  #38
 14. "Asiakas"

  "Asiakas" Vieras

  Tampereella.. Alasen Päivi jolla on sekä vastaanotto, että puhelinajat. Tekee myös menneisiin elämiin littyviä juttuja ja on meedio. Raili Ala-Nisula ja Kaarina Makkonen ovat myös Tampereelta. Googleta tiedot.
   
  #39
 15. Nostra domus

  Nostra domus Vieras

  Alkuviestin kirjoittaja:

  Teen sinulle oman ennustuksen - ilmaiseksi! Ole hyvä!

  Haluat kovasti, että muut ihmiset pitävät sinusta. Sinulla on taipumusta suhtautua kriittisesti itseesi. Sinulla on paljon käyttämättömiä voimavaroja, joita et ole käyttänyt hyödyksesi. Vaikka persoonallisuudessasi on heikkouksia, pystyt yleensä kompensoimaan niitä. Ulospäin näytät kurinalaiselta, mutta sisäisesti koet olevasi huolestunut ja epävarma. Joskus epäilet oletko tehnyt oikean ratkaisun tai teon. Nautit jossain määrin vaihtelusta elämässäsi, ja tulet tyytymättömäksi, jos rajoitukset estävät sinua. Olet ylpeä itsenäisestä ajattelukyvystäsi, etkä hyväksy muiden näkemyksiä ilman sinua tyydyttäviä perusteita. Olet havainnut, ettei muille kannata paljastaa liikaa itsestään. Joskus olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, mutta toisinaan sisäänpäinkääntynyt ja varauksellinen. Jotkut päämääräsi ovat hieman epärealistisia.

  Osuiko?

  Entä muut lukijat - käsi ylös moneeko osui ja kolahti?

  Juuri tällaisia on ne ennustukset. Tämä on vain yksinkertainen testiteksti, mutta kertoo todellisuuden. Sille on nimikin - Forer-efekti, ihminen luonnostaan tulkitsee ympäripyöreää tekstiä omaan minäkuvaan.

  Hyvät ihmiset, jos teillä on mielenterveyden jat tunne-elämän kanssa ongelmia, menkää keskustelemaan ammattiauttajien - ja tarkoitan tällä psykologien, terapeuttien tai vaikka pappien - kanssa , ei minkään teidän tuskallanne ja hädällänne pelkää rahaa keräävien poppaukkojen ja -eukkojen kanssa. Minulla on omakohtaisia kokemuksia, vuosien varrelta kuusi kertaa. Jokainen ennustaja näki/ennusti eri tavalla, sekä menneisýyttä että tulevaisuutta, ei nähnyt olennaisia asioita, joita oikein korostin. Neljä kuudesta oli oli ns "hyvämaineisia" ennustajia, kahden viimeisen kanssa sovimme että jos ennustus ei vastaa todellisuutta niin minun ei tarvitse maksaa mitään.
   
  #40
 16. "minä"

  "minä" Vieras

  [QUOTE="amalia";22202211]yht. tiedot saa ennustajakristiina.fi sivulta[/QUOTE]

  ...edes suuntaa antavasti, ettei tule ylläriä puh laskuun....
   
  #41
 17. "ritu"

  "ritu" Vieras

  hei etsit luotettavaa ennustajaa .olen saanut useasti myönteistä palautetta kyvyistäni joskus en edes ymmärrä itsekkään.ehkäpä se pitää ottaa lahjana tai jonain ehkä se on ainut kysymys johon en osaa vastata itse.i
   
  #42
 18. "ritu"

  "ritu" Vieras

  ennustajan ja selvännäkijän lahjat saadaan niitä ei opiskella missään koulussa. ammatti auttajat koulutetaan ja ovat myöskin todella tarpeellisia. mutta ihminen kaipaa henkisyyttä, joku on tyytyväinen kun omistaa paljon maallista mammonaa tai on suosittu ,sen mukaan minkälaisia arvoja arvostaa toiselle riittää vähempikin ja toinen ei ole tyytyväinen koskaan. herkkä ihminen aistii asioita ja auttaa lähimmäistään. sinulle sanoisin että katso maailmaa ymärilläsi elämän tarkoitus on jokaisella oma jaksat varmasti muutos on tulossa .
   
  #43
 19. karma

  karma Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2010
  Viestejä:
  1 931
  Saadut tykkäykset:
  0
  dechs on ennustaja minun makuuni.
   
  #44
 20. "miu"

  "miu" Vieras


  Ihan pakko kertoa ihmisille oma näkemys selvännäkijöistä jotka siltä kaipaavat apua. Selvännäköisyys on sitä se tulee jo lapsena,kun synnymme tänne,joillakin se meillä on vain heti niinkuin itsellänikin.
  Ja se ei ole väärin että kysyy apua ja tulevaisuutta selvän näkijän silmin.Voin kertoa että se auttaa aivan saakelisti tää huuhaa ajattelutapa :)jos en ajattelisi huuhaan silmin vain maallikon silmin ajattelisin erittäin yksi perspetiivisesti.Ja tuo on ihan luonnollista että kun kriisiin joutuu tai kokee olevansa pulassa on viestit apua huutavia :)
   
  #45
 21. miuh

  miuh Vieras

  [QUOTE="miu";24516099]Ihan pakko kertoa ihmisille oma näkemys selvännäkijöistä jotka siltä kaipaavat apua. Selvännäköisyys on sitä se tulee jo lapsena,kun synnymme tänne,joillakin se meillä on vain heti niinkuin itsellänikin.
  Ja se ei ole väärin että kysyy apua ja tulevaisuutta selvän näkijän silmin.Voin kertoa että se auttaa aivan saakelisti tää huuhaa ajattelutapa :)jos en ajattelisi huuhaan silmin vain maallikon silmin ajattelisin erittäin yksi perspektiivisesti.Ja tuo on ihan luonnollista että kun kriisiin joutuu tai kokee olevansa pulassa on viestit apua huutavia :)[/QUOTE]
  :)
   
  #46
 22. "Annuli"

  "Annuli" Vieras

  No huh huh, kertoipa niin tarkkaan mennyttä, ei suunvuoroa ollut kun juttua tuli ja tuli..Oli niinkuin olisin itse kertonut asioistani vaan eipä kysellyt mitään..tiesi kyllä asioita mitä oli tapahtunut, toki mielenkiinnolla odotan tulevia tapahtuvaksi vaikkei kaikki niin kivoja juttuja ollutkaan.
   
  #47
 23. ruptuuri

  ruptuuri Vieras

  Kas vaan, itse en ole kuvaamasi kaltaisella "ennustajalla" käynyt. Minulle on kyllä aina kerrottu aivan konkreettisia asioita. Homma on alkanut sillä että ennustaja kertoo ensin, mitään kyselemättä, menneisyyteeni ja nykyhetkeen liittyviä tapahtumia ja esim. puolisoni (joka ei ollut paikalla) harrastuksia ja ominaisuuksia. Sanottakoon että kyseisten harrastusten ja ominaisuuksien kombinaatio ei osu kehenkään muuhun tuntemaani henkilöön, joten hyvällä arvauksella osui kyllä nappiin. Tätä seurasi sitten tarkat kuvaukset tulevista asioista, edelleen ennenkuin edes minulta kysyttiin mitään. Mitään ympäripyöreitä luonnekuvauksia en ole koskaan saanut, vaan kaikki kuulemani on ollut hyvin tarkkaa ja todennettavissa olevaa.
   
  #48
 24. pohjanneito

  pohjanneito Vieras

  Vaivaa kun tunnetut näkijät puhuvat erilailla! Ala- Nisula ja Agnya( Päivi Lahtinen) samansuuntaisesti, sitten Päivi Alanen erilailla... onko kokemuksia heistä tai muista.. suhdeasioissa. Kuka hyvä ihmissuhdeasioissa.. tuntuu että luetaan nykytilanne mutta tuleva menee aina väärin?
   
  #49
 25. Mimmuli>>

  Mimmuli>> Vieras

  Soittanut korttiennustajille, ristiin puhuvat, eikä mikään toteudu. Ihana yllätys oli ennustajakristiina.fi. Kristiina puhuu rauhallisesti, kiireettömästi, on erittäin sympaattinen ja asioita tapahtuu niinkuin hän ennusti :D
   
  #50

Jaa tämä sivu